Повезане вести

"Ја сам одлично, ја сам мегацар": Из болничке постеље јавила се и повређена Деа, а ево коме је послала поздраве

"Ја сам одлично, ја сам мегацар": Из болничке постеље јавила се и повређена Деа, а ево коме је послала поздраве

Телеграф 11.02.2019
Верујте ми да сам се најежио од њених речи, рекао је начелник ВМА проф. др Мирослав Вукосављевић. Наша колегиница, водитељка Деа Ђурђевић, која се и даље налази на интензивној нези Војномедицинске академије, захвалила се… »
"Ја сам одлично, ја сам мегацар": Деа Ђурђевић са осмехом изговорила једну реченицу и показала колики је херој

"Ја сам одлично, ја сам мегацар": Деа Ђурђевић са осмехом изговорила једну реченицу и показала колики је херој

Блиц 11.02.2019
Водитељка Деа Ђурђевић и даље се налази на одељењу интензивне неге, али се успешно опоравља након тешких повреда које је задобила у саобраћајки која се догодила у четвртак ујутру, када јој је аутобус откинуо руку, и у добром… »
Огласила се Деа: Добро сам!

Огласила се Деа: Добро сам!

Мондо 11.02.2019
Водитељка са одељења интензивне неге поручила свима да се добро осећа. Начелник ВМА проф. др Мирослав Вукосављевић рекао је у Јутарњем програму Пинка да је Деа Ђурђевић замолила да поздрави све који су бринули због ње и… »
Ја сам одлично, ја сам мегацар! Ово су прве речи Дее Ђурђевић после језиве саобраћајке и тешке операције! Најежићете се…

Ја сам одлично, ја сам мегацар! Ово су прве речи Дее Ђурђевић после језиве саобраћајке и тешке операције! Најежићете се…

Курир 11.02.2019
Деа Ђурђевић, која је преживела тешку саобраћајну несрећу у четвртак када је на њу на тротоару налетео аутобус и откунуо јој руку, пети дан после операције и даље се налази на Интензивној нези на ВМА, али је насмејана и у… »

Вести дана »