Povezane vesti

"Ja sam odlično, ja sam megacar": Iz bolničke postelje javila se i povređena Dea, a evo kome je poslala pozdrave

"Ja sam odlično, ja sam megacar": Iz bolničke postelje javila se i povređena Dea, a evo kome je poslala pozdrave

Telegraf 11.02.2019
Verujte mi da sam se naježio od njenih reči, rekao je načelnik VMA prof. dr Miroslav Vukosavljević. Naša koleginica, voditeljka Dea Đurđević, koja se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi Vojnomedicinske akademije, zahvalila se svima koji su joj… »
Oglasila se Dea: Dobro sam!

Oglasila se Dea: Dobro sam!

Mondo 11.02.2019
Voditeljka sa odeljenja intenzivne nege poručila svima da se dobro oseća. Načelnik VMA prof. dr Miroslav Vukosavljević rekao je u Jutarnjem programu Pinka da je Dea Đurđević zamolila da pozdravi sve koji su brinuli zbog nje i pružili joj podršku… »
"Ja sam odlično, ja sam megacar": Dea Đurđević sa osmehom izgovorila jednu rečenicu i pokazala koliki je heroj

"Ja sam odlično, ja sam megacar": Dea Đurđević sa osmehom izgovorila jednu rečenicu i pokazala koliki je heroj

Blic 11.02.2019
Voditeljka Dea Đurđević i dalje se nalazi na odeljenju intenzivne nege, ali se uspešno oporavlja nakon teških povreda koje je zadobila u saobraćajki koja se dogodila u četvrtak ujutru, kada joj je autobus otkinuo ruku, i u dobrom je psihičkom… »
Ja sam odlično, ja sam megacar! Ovo su prve reči Dee Đurđević posle jezive saobraćajke i teške operacije! Naježićete…

Ja sam odlično, ja sam megacar! Ovo su prve reči Dee Đurđević posle jezive saobraćajke i teške operacije! Naježićete…

Kurir 11.02.2019
Dea Đurđević, koja je preživela tešku saobraćajnu nesreću u četvrtak kada je na nju na trotoaru naleteo autobus i otkunuo joj ruku, peti dan posle operacije i dalje se nalazi na Intenzivnoj nezi na VMA, ali je nasmejana i u dobrom psihičkom… »

Vesti dana »