Povezane vesti

Zadruga 2: Miljana beži! Nožem razvaljivala, pretila kasapljenjem! (VIDEO)

Svet plus 11.02.2019
Miljana Kulić beži iz rijalitija "Zadruga 2"! Doživela je nervni slom. Nožem razvaljivala, pretila kasapljenjem, urlala da niko neće moći da je zadrži tu gde su svi ludi i na kraju našla lakši put za beg. Najagresivniji izlazak do sada… »

MILJANA IPAK VRAĆENA U ZADRUGU! Evo šta se desilo nakon bekstva iz rijalitija! (FOTO)

Svet 11.02.2019
Miljana Kulić sinoć je napravila skandal kada je u nervnom rastrojstvu razvaljivala vrata kako bi pobegla iz “Zadruge”, a zatim uspela da izađe kroz prolaz u Rajskom vrtu. U toku haosa koji se odvijao na imanju, ona je i nožem nasrnula na… »

Skandal! Miljana Kulić uzela nož i zapretila brendonu pa pobegla iz rijalitija! Nije se pozdravila ni sa sinom Željkom, a…

Kurir 11.02.2019
Miljana Kulić doživela je pravi nervni slom i pobegla iz rijalitija i u besu pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisa i da se ne oseća dobro. U njenom begu pomogao joj je i Lazar Čolić Zola. "Neću više da budem u… »

Nezapamćeni haos: Miljana nožem nasrnula na Brendona, razvaljivala vrata pa pobegla iz "Zadruge" (video)

Blic 11.02.2019
Miljana Kulić tokom prethodne noći doživela je nervni slom u "Zadruzi" zbog čega je nasilno odlučila da napusti rijaliti. Miljana je besnela i plakala, sve vreme ponavljajući da ne može više da podnese boravak u rijalitiju, a u bekstvu joj je… »

Drama dobila obrt: Otkriveno šta se dogodilo sa Miljanom Kulić nakon bekstva iz "Zadruge"

Blic 11.02.2019
Miljana Kulić sinoć je napravila skandal kada je u nervnom rastrojstvu razvaljivala vrata kako bi pobegla iz "Zadruge", a zatim uspela da izađe kroz prolaz u Rajskom vrtu. U toku haosa koji se odvijao na imanju, ona je i nožem nasrnula na Brendona… »

SKANDAL! Miljana Kulić POBEGLA iz Zadruge! Razvaljivala vrata, nožem nasrnula na njega, dete nije ni videla, a onda ovuda…

Svet 11.02.2019
Miljana Kulić sinoć je doživela pravi nervni slom i pobegla iz rijalitija! Naime, ona je besno pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisak u rijalitiju i da se ne oseća dobro. U njenom begu pomogao joj je i Lazar Čolić… »

Vesti dana »