Povezane vesti

Zadruga 2: Miljana beži! Nožem razvaljivala, pretila kasapljenjem! (VIDEO)

Svet plus pre 9 dana
Miljana Kulić beži iz rijalitija "Zadruga 2"! Doživela je nervni slom. Nožem razvaljivala, pretila kasapljenjem, urlala da niko neće moći da je zadrži tu gde su svi ludi i na kraju našla lakši put za beg.
Najagresivniji izlazak do sada! Pogledajte u necenzurisanom snimku Miljanino ponašanje. Kulićeva je besno pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisak u rijalitiju i da se ne oseća dobro. U begu joj je... »

MILJANA IPAK VRAĆENA U ZADRUGU! Evo šta se desilo nakon bekstva iz rijalitija! (FOTO)

Svet pre 10 dana
Miljana Kulić sinoć je napravila skandal kada je u nervnom rastrojstvu razvaljivala vrata kako bi pobegla iz “Zadruge”, a zatim uspela da izađe kroz prolaz u Rajskom vrtu. U toku haosa koji se odvijao na imanju, ona je i nožem nasrnula na Brendona. Više o tome i video pogledajte na linku ispod:... »

SKANDAL! Miljana Kulić POBEGLA iz Zadruge! Razvaljivala vrata, nožem nasrnula na njega, dete nije ni videla, a onda ovuda izašla! (VIDEO)

Svet pre 10 dana
Miljana Kulić sinoć je doživela pravi nervni slom i pobegla iz rijalitija! Naime, ona je besno pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisak u rijalitiju i da se ne oseća dobro. U njenom begu pomogao joj je i Lazar Čolić Zola. “Neću više da budem u rijalitiju, skrenula sam,... »

Skandal! Miljana Kulić uzela nož i zapretila brendonu pa pobegla iz rijalitija! Nije se pozdravila ni sa sinom Željkom, a onda izašla kroz ovaj prolaz (video)

Kurir pre 10 dana
Miljana Kulić doživela je pravi nervni slom i pobegla iz rijalitija i u besu pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisa i da se ne oseća dobro. U njenom begu pomogao joj je i Lazar Čolić Zola. "Neću više da budem u rijalitiju, skrenula sam, vidim u svom ponašanju da nisam... »

Drama dobila obrt: Otkriveno šta se dogodilo sa Miljanom Kulić nakon bekstva iz "Zadruge"

Blic pre 10 dana
Miljana Kulić sinoć je napravila skandal kada je u nervnom rastrojstvu razvaljivala vrata kako bi pobegla iz "Zadruge", a zatim uspela da izađe kroz prolaz u Rajskom vrtu. U toku haosa koji se odvijao na imanju, ona je i nožem nasrnula na Brendona. Međutim, Miljana je nakon ovog incidenta vraćena u... »

Nezapamćeni haos: Miljana nožem nasrnula na Brendona, razvaljivala vrata pa pobegla iz "Zadruge" (video)

Blic pre 10 dana
Miljana Kulić tokom prethodne noći doživela je nervni slom u "Zadruzi" zbog čega je nasilno odlučila da napusti rijaliti. Miljana je besnela i plakala, sve vreme ponavljajući da ne može više da podnese boravak u rijalitiju, a u bekstvu joj je pomagao verenik Lazar Čolić Zola. - Neću više da budem u... »
©2019 Netmark d.o.o.