Povezane vesti

Jevrejska opština osudila Trifunovića: Zločinci i žrtve ne mogu u isti koš, nisu isto Pavelić i Ivo Lola Ribar

Večernje novosti pre 5 dana
Jevrejska opština Beograd uputila otvoreno pismo lideru Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću
GNUSNO je stavljanje u isti koš onih koji su se borili protiv fašizma i onih koji su pomagali okupatoru u pravljenju Srbije "judenfrai državom" - stoji u otvorenom pismu Jevrejske opštine Beograd upućenom lideru PSG Sergeju... »

Jevrejska opština Trifunoviću: „Normalizacija” nacista opasan presedan

Politika pre 5 dana
Jevrejska opština Beograd (JOB) poručila je danas predsedniku PSG Sergeju Trifunoviću da je opasan presedan „normalizacija” nacista i njihovih saradnika, a još opasnija uravnilovka koju pokušava, to gnusno stavljanje u isti koš onih koji su se borili protiv fašizma i onih koji su pomagali okupatoru... »

Protest Jevreja i SUBNOR-a Trifunoviću zbog Ljotića

Mondo pre 5 dana
Jevrejska opština Beograd i SUBNOR protestuju zbog tolerancije lidera Pokreta slobodnih građana (PSG), glumca Sergeja Trifunovića, prema kvislingu i zločincu Dimitriju Ljotiću.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sergej Trifunović Prvi su se otvorenim pismom oglasili Jevreji koji optužuju Trfunovića za "gnusno stavljanje u isti koš onih koji su se borili protiv fašizma i onih koji su pomagali okupatoru u... »

SUBNOR i JOB o izjavi Trifunovića: "Ne prizivajte bune"

B92 pre 5 dana
B92: SUBNOR i JOB o izjavi Trifunovića: "Ne prizivajte bune"
Beograd -- Organizacije SUBNOR-a Šumadije i Kragujevca pozvale su lidera PSG Sergeja Trifunovića da ne priziva "bune i zlo", niti osuđene izdajnike srpskog naroda.
"Glumče, ne ulazeći u vaše akademsko zvanje koje poštujemo, potvrđujemo da je iz Šumadije krenula buna protiv Turaka, ali ne i protiv vlastitog naroda i Srbije", ističe se u oštrom protestu pripadnika SUBNOR-a objavljenog povodom... »

SUBNOR trifunoviću: "Ne prizivajte Ljotića, Nedića, Dražu i ostale osuđene izdajnike srpskog naroda"

Blic pre 5 dana
Savez udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Srbije (SUBNOR) reagovalo je i osudilo izjavu Sergeja Trifunovića da je "i levičaru i desničaru je stalo da ima pruge, puteve, pravosuđe koje funkcionišše, prosvetu koja funkcionišše. A sada, da li kući držži sliku Dražže Mihajlovića, Dimitrija... »

Oštra lekcija jevrejske opštine Trifunoviću: "Da li je za vas isto ako na zidu kuće vise Ante Pavelić ili Ivo Lola Ribar? Razumete li razliku?"

Blic pre 5 dana
Jevrejska opština Beograd (JOB) poručila je danas predsedniku PSG Sergeju Trifunoviću da je opasan presedan "normalizacija" nacista i njihovih saradnika, a jošš opasnija uravnilovka koju pokuššava, to gnusno stavljanje u isti košš onih koji su se borili protiv fašizma i onih koji su pomagali... »

Jevrejska opština: Opasan presedan "normalizacija" nacista

RTS pre 5 dana
RTS: Jevrejska opština: Opasan presedan "normalizacija" nacista
Predsedniku PSG Sergeju Trifunoviću, Jevrejska opština Beograda poručila je da je opasan presedan "normalizacija" nacista i njihovih saradnika, a još opasnija uravnilovka koju pokušava, to gnusno stavljanje u isti koš onih koji su se borili protiv fašizma i onih koji su pomagali okupatoru u pravljenju Srbije "Judenfrei" državom.
"Obraćamo se i želimo da Vam pomognemo da možda saznate neke aspekte istorije Srbije sa kojim očigledno niste upoznati imajući u vidu Vašu izjavu ''I levičaru i desničaru je stalo da ima pruge, puteve, pravosuđe koje funkcioniše,... »

Šta Jevrejska opština Beograd zamera Sergeju Trifunoviću

RTV pre 5 dana
RTV: Šta Jevrejska opština Beograd zamera Sergeju Trifunoviću
BEOGRAD - Jevrejska opština Beograd (JOB) poručila je danas predsedniku PSG Sergeju Trifunoviću da je opasan presedan "normalizacija" nacista i njihovih saradnika, a još opasnija uravnilovka koju pokušava, to gnusno stavljanje u isti koš onih koji su se borili protiv fašizma i onih koji su pomagali okupatoru u pravljenju Srbije "Judenfrei" državom.
"Obraćamo se i želimo da Vam pomognemo da možda saznate neke aspekte istorije Srbije sa kojim očigledno niste upoznati imajući u vidu Vašu izjavu 'I levičaru i desničaru je stalo da ima pruge, puteve, pravosuđe koje funkcioniše,... »

Jevrejska opština Beograd Otvoreno pismo lideru Sergeju Trifunoviću o Ljotiću i Nediću: Obraćamo vam se u ime 11.000 Jevreja koje su fašisti pobili u logorima i na stratištima!

Kurir pre 5 dana
BEOGRAD - Jevrejska opština Beograd uputila je danas otvoreno pismo lideru Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergeju Trifunoviću u kome ga je optužila za "gnusno stavljanje u isti koš onih koji su se borili protiv fašizma i onih koji su pomagali okupatoru u pravljenju Srbije 'Judenfrei' državom".... »
©2019 Netmark d.o.o.