Povezane vesti
Ponude prošlost, Rikardo već misli na "večiti" derbi
Sportske.net 11.02.2019
Najbolji strelac crno-belih više ne razmišlja o mogućem transferu, a evo šta kaže o nastavku borbe za šampionsku titulu i predstojećem "večitom" derbiju. Mogao je Partizan ove zime da ostane bez najboljeg strelca ekipe i nema dileme da bi odlazak Rikarda… »
Rikardo Gomeš: Znam da je postojala ponuda iz Arabije od 3-4 miliona...
Sportski žurnal 11.02.2019
Crvena zvezda ima sjajan tim, dobre pojedince, ali i za Partizan važi isto. Ubeđen sam da možemo dobro da odigramo i na njihovom stadionu i pobedimo! Na Partizanovom „toplomeru” efikasnosti bez Rikarda Gomeša u timu „živa” neretko stoji na crnom polju… »
Rikardo ne žali za arapskim milionima: Jedva čekam derbi, možemo da se nosimo sa Zvezdom
Mozzart sport 11.02.2019
“Glavom sam 100 odsto u Partizanu”, uverava najbolji strelac crno-belih. Dao je reč da ostaje i – održao ju je. Kad je pre dve i po sedmice uveravao da nema u planu da napušta Partizan makar do leta ispostavilo se da nije Rikardo Gomeš govorio u prazno… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 221 povezana

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 30 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 4 satijoš 22 povezane