Povezane vesti

Gremi pun iznenađenja: Kejsi Masgrejvs i Čajldiš Gambino najveći pobednici

B92 pre 10 dana
B92: Gremi pun iznenađenja: Kejsi Masgrejvs i Čajldiš Gambino najveći pobednici
Na 61. ceremoniji dodele američkih muzičkih nagrada Gremi, najveći pobednici su kantri muzičarka Kejsi Masgrejvs i umetnik Donald Glover, poznatiji kao Čajldiš Gambino.
Kejsi Masgrejvs je rano jutros u Los Anđelesu osvojila muzičku nagradu Gremi za album godine za "Golden Hour", kao i nagradu u kategoriji najboljeg kantri albuma "Space Cowboys". Umetnica je imala veliku konkurenciju, repere... »

Trijumf Gambina i Masgrejvs, najbolji rokeri Greta Van Flit

Dnevnik pre 10 dana
LOS ANĐELES: Na sinoćnoj 61. dodeli "Gremi" nagrada trijumfovali su reper Čajldiš Gambino (Childish Gambino) i Kejsi Masgrejvs (Kacey Musgraves) sa po četiri osvojene nagrade, dok je Lejdi Gaga (Lady Gaga) otišla kući sa tri nagrade, između ostalog i za pop izvedbu u duetu koju je osvojila sa Bredlijem Kuperom (Bradley Cooper).
"Gremi" za najbolji rok album osvojili su favoriti publike "Greta Van Fleet", a mladi rokeri iz okoline Detroita sinoć su dominirali u rok kategorijama, te su pored nominacije za najbolje nove izvođače, bili nominovani za... »

Dodeljene 61. Gremi nagrade: Neki su uzeli po 4 nagrade, a ovo su svi dobitnici! (foto)

Kurir pre 10 dana
Na 61. ceremoniji dodele američkih muzičkih nagrada Gremi, najveći pobednici su kantri muzičarka Kejsi Masgrejvz i umetnik Donald Glover, poznatiji kao Čajldiš Gambino. Gremi, ustanovljen 1959. godine, godišnja je nagrada za izuzetne doprinose u muzici i diskografiji, koju dodjeljuje američka... »
©2019 Netmark d.o.o.