Povezane vesti
"Nekoga ću da iskasapim!" Miljana nožem nasrnula na Brendona, razvalila vrata, pa pobegla iz Zadruge! (video)
Telegraf 11.02.2019
- Neću više da budem u rijalitiju, skrenula sam! Ja vidim po mom ponašanju da ja nisam u redu! - urlala je Miljana. Miljana Kulić prošle noći doživela je nervni slom, a onda je uspela da probije vrata rijalitija i pobegne iz Zadruge. Miljana se… »
Miljana se vratila u Zadrugu nakon što je pobegla, evo gde je završila posle skandalozne noći! (foto)
Telegraf 11.02.2019
Miljana je tokom prošle noći pobegla iz Zadruge kroz prolaz u Rajskom vrtu. Miljana Kulić doživela je sinoć nervni slom u Zadruzi, posle čega je želela da pobegne iz rijalitija. Uspela je da izađe kroz prolaz u Rajskom vrtu, a tokom haosa je i… »
Necenzurisani snimak skandala! Najagresivniji beg miljane: Prvo je udarala, zatim dohvatila nož... (video)
Pravda 11.02.2019
Miljana Kulić sinoć je doživela pravi nervni slom i pobegla iz rijalitija! Naime, ona je besno pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisak u rijalitiju i da se ne oseća dobro. U njenom begu pomogao joj je i Lazar Čolić… »
Vesti dana »

Protest ispred Tužilaštva u Novom Sadu; maratonci krenuli iz Graca, studenti iz Pomoravlja pešače ka Inđiji
RTS pre 7 satijoš 37 povezanih

Student FTN-a pušten na slobodu, određena mu zabrana prilaska dekanu Dridu
Novi magazin pre 41 minutajoš 60 povezanih

Aleksandar Vučić: Zločinačke blokade prave veliku štetu državi - Nisam zadovoljan radom policije
Pravda pre 5 satijoš 28 povezanih

Brnabić: Članstvo u Evropskoj uniji ostaje spoljnopolitički cilj Srbije
Euronews pre 35 minutajoš 56 povezanih

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 6 satijoš 26 povezanih