Povezane vesti

"Nekoga ću da iskasapim!" Miljana nožem nasrnula na Brendona, razvalila vrata, pa pobegla iz Zadruge! (video)

"Nekoga ću da iskasapim!" Miljana nožem nasrnula na Brendona, razvalila vrata, pa pobegla iz Zadruge! (video)

Telegraf 11.02.2019
- Neću više da budem u rijalitiju, skrenula sam! Ja vidim po mom ponašanju da ja nisam u redu! - urlala je Miljana. Miljana Kulić prošle noći doživela je nervni slom, a onda je uspela da probije vrata rijalitija i pobegne iz Zadruge. Miljana se… »
Miljana se vratila u Zadrugu nakon što je pobegla, evo gde je završila posle skandalozne noći! (foto)

Miljana se vratila u Zadrugu nakon što je pobegla, evo gde je završila posle skandalozne noći! (foto)

Telegraf 11.02.2019
Miljana je tokom prošle noći pobegla iz Zadruge kroz prolaz u Rajskom vrtu. Miljana Kulić doživela je sinoć nervni slom u Zadruzi, posle čega je želela da pobegne iz rijalitija. Uspela je da izađe kroz prolaz u Rajskom vrtu, a tokom haosa je i… »
Necenzurisani snimak skandala! Najagresivniji beg miljane: Prvo je udarala, zatim dohvatila nož... (video)

Necenzurisani snimak skandala! Najagresivniji beg miljane: Prvo je udarala, zatim dohvatila nož... (video)

Pravda 11.02.2019
Miljana Kulić sinoć je doživela pravi nervni slom i pobegla iz rijalitija! Naime, ona je besno pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisak u rijalitiju i da se ne oseća dobro. U njenom begu pomogao joj je i Lazar Čolić… »

Vesti dana »