Повезане вести

"Некога ћу да искасапим!" Миљана ножем насрнула на Брендона, развалила врата, па побегла из Задруге! (видео)

"Некога ћу да искасапим!" Миљана ножем насрнула на Брендона, развалила врата, па побегла из Задруге! (видео)

Телеграф 11.02.2019
- Нећу више да будем у ријалитију, скренула сам! Ја видим по мом понашању да ја нисам у реду! - урлала је Миљана. Миљана Кулић прошле ноћи доживела је нервни слом, а онда је успела да пробије врата ријалитија и побегне из… »
Миљана се вратила у Задругу након што је побегла, ево где је завршила после скандалозне ноћи! (фото)

Миљана се вратила у Задругу након што је побегла, ево где је завршила после скандалозне ноћи! (фото)

Телеграф 11.02.2019
Миљана је током прошле ноћи побегла из Задруге кроз пролаз у Рајском врту. Миљана Кулић доживела је синоћ нервни слом у Задрузи, после чега је желела да побегне из ријалитија. Успела је да изађе кроз пролаз у Рајском врту, а… »
Нецензурисани снимак скандала! Најагресивнији бег миљане: Прво је ударала, затим дохватила нож... (видео)

Нецензурисани снимак скандала! Најагресивнији бег миљане: Прво је ударала, затим дохватила нож... (видео)

Правда 11.02.2019
Миљана Кулић синоћ је доживела прави нервни слом и побегла из ријалитија! Наиме, она је бесно покушавала да пробије врата, говорећи да не може да трпи више притисак у ријалитију и да се не осећа добро. У њеном бегу помогао јој… »

Вести дана »