Повезане вести
"Некога ћу да искасапим!" Миљана ножем насрнула на Брендона, развалила врата, па побегла из Задруге! (видео)
Телеграф 11.02.2019
- Нећу више да будем у ријалитију, скренула сам! Ја видим по мом понашању да ја нисам у реду! - урлала је Миљана. Миљана Кулић прошле ноћи доживела је нервни слом, а онда је успела да пробије врата ријалитија и побегне из… »
Миљана се вратила у Задругу након што је побегла, ево где је завршила после скандалозне ноћи! (фото)
Телеграф 11.02.2019
Миљана је током прошле ноћи побегла из Задруге кроз пролаз у Рајском врту. Миљана Кулић доживела је синоћ нервни слом у Задрузи, после чега је желела да побегне из ријалитија. Успела је да изађе кроз пролаз у Рајском врту, а… »
Нецензурисани снимак скандала! Најагресивнији бег миљане: Прво је ударала, затим дохватила нож... (видео)
Правда 11.02.2019
Миљана Кулић синоћ је доживела прави нервни слом и побегла из ријалитија! Наиме, она је бесно покушавала да пробије врата, говорећи да не може да трпи више притисак у ријалитију и да се не осећа добро. У њеном бегу помогао јој… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 3 сатајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 8 сатијош 29 повезаних