Povezane vesti

I oni su digli ruke: Internet gigant upozorava: Ne koristite Internt Eksplorer

Srbija danas pre 10 dana
Najomraženiji ikada!
Microsoft je svestan da postoji veliki broj organizacija koje koriste starije verzije Windows-a, kao i Internet Explorer koji je inkorporiran u njih. Međutim, kako je to već davno prevaziđen browser, kompanija moli korisnike da se otarase starih navika i da pređu na... »

Microsoft poziva kompanije da prestanu da koriste Internet Explorer

B92 pre 10 dana
B92: Microsoft poziva kompanije da prestanu da koriste Internet Explorer
Microsoft je svestan da postoji veliki broj organizacija koje koriste starije verzije Windows-a, kao i Internet Explorer koji je inkorporiran u njih. Međutim, kako je to već davno prevaziđen browser, kompanija moli korisnike da se otarase starih navika i da pređu na moderan pregledač.
U svom blog postu, Kris Džekson, Microsoft senior cybersecurity architect, rekao je da upotreba Internet Explorer-a donosi kompanijama tonu tehničkih problema. Najjednostavnije rečeno, upotrebom IE-a, organizacije sebi stvaraju... »

Microsoft moli korisnike da prestanu da koriste Internet Explorer

PC Press pre 10 dana
Microsoft je svestan da postoji veliki broj organizacija koje koriste starije verzije Windows-a, kao i Internet Explorer koji je inkorporiran u njih. Međutim, kako je to već davno prevaziđen browser, kompanija moli korisnike da se otarase starih navika i da pređu na moderan pregledač. U svom blog... »
©2019 Netmark d.o.o.