Potera godine: BiH na mudžahedina šalje i vojsku (VIDEO)

Potera za mudžahedinom ubicom u konjicu sve neizvesnija: Pored policije sa dugim cevima u potragu ulazi i vojska BiH? (video)

Kurir pre 6 dana
Odbegli višestruki ubica Edin Gačić i dalje je neuhvatljiv za policijske strukture BiH, a ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica ne isključuje mogućnost da se u potragu uključi i vojska.
Katica je naveo da je u Kanton Sarajevo danas kao ispomoć došlo 130 policajaca iz drugih kantona da bi pomogli da se ubica njihovog kolege što pre pronađe, a bezbednost u kantonu pojača. "Na terenu je trenutno oko 1.200... »

I dalje neuhvatljiv edin gačić i dalje neuhvatljiv: Ubicu traži čak 1.200 policajaca!

Večernje novosti pre 6 dana
U potrazi za višestrukim ubicom Edinom Gačićem angažovanE sve snage iz FbiH. U svojevrsnom "lovu na čoveka" koriste se psi, dronovi, helikopter...
VIŠE stotina policajaca iz svih krajeva Federacije BiH nastavilo je potragu za višestrukim ubicom Edinom Gačićem (43), koji do štapmanja današnjeg izdanja "Novosti" nije lociran. Sarajevskoj policiji u potrazi se priključilo 130... »

Potera godine: BiH na mudžahedina šalje i vojsku (VIDEO)

Vesti online pre 6 dana
Odbegli višestruki ubica Edin Gačić i dalje je neuhvatljiv za policijske strukture BiH, a ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica ne isključuje mogućnost da se u potragu uključi i vojska.
Katica je naveo da je u Kanton Sarajevo danas kao ispomoć došlo 130 policajaca iz drugih kantona da bi pomogli da se ubica njihovog kolege što pre pronađe, a bezbednost u kantonu pojača. - Na terenu je trenutno oko 1.200... »

Objavljeni prvi snimci potere za MUDžAHEDINOM! U odličnoj je kondiciji, danima može da živi na jednoj jabuci! Evo gde se kreće (video)

Pravda pre 6 dana
Policajcima Kantona Sarajevo u pomoć je u prepodnevnim satima pristiglo 130 pripadnika policijskih organa iz drugih kantona u potrazi za višestrukim ubicom Edinom Gačićem.
Suvada Kuldija, portparol MUP-a KS, ranije je izjavila da je potraga intenzivirana na području Hadžića i Suhodola. Dodala je da imaju jako dobru saradnju sa građanima. Prema izvoru bliskom Federalnoj upravi policije, najveći... »

Devet policijskih agencija u BiH traga za Edinom Gačićem

Slobodna Evropa pre 7 dana
U potragu za Edinom Gačićem, osumnjičenim za ubistvo policajca Mahira Begića na području Tarčina kod Sarajeva, kao i Sauda Sultanića u Konjicu, uključeno je čak devet policijskih agencija u BiH. Za Gačićem, koji je ranije osuđivan za ubistva, tragaju pripadnici Državne agencije za istragu i zaštitu... »

BiH traga za ubicom, pretres svih vozova

B92 pre 7 dana
B92: BiH traga za ubicom, pretres svih vozova
Sarajevo -- Odbegli višestruki ubica Edin Gačić i dalje je neuhvatljiv za policijske strukture BiH.
Iako je osumnjičen da je poslednji zločin izvršio u Suhodolu, na području Kantona Sarajevo (KS), za njim se intenzivno traga i u Hercegovačko-neretvanskom kantonu (HNK), a posebno se pretresaju svi vozovi koji saobraćaju između... »

Policija kontroliše vozove u potrazi za najtraženijim beguncem u BiH: Ubio je majku, pa sedeo u stanu, jeo ratluk i slušao muziku

Telegraf pre 7 dana
Nadležni su ponudili i nagradu za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja i upozorili su građane da budu obazrivi jer je u pitanju veoma opasna i naoružana osoba
Četvorostruki ubica Edin Gačić iz BiH je dalje i dalje u bekstvu, a policija BiH za njim traga već sedmi dan. Zbog sumnje da bi se Gačić mogao vratiti na teritoriju opštne Konjic, policija kontroliše vozove koji dolaze i odlaze... »

Policajci s dugim cevima pretresaju vozove kod Konjica: Ni traga od brutalnog ubice mudžahedina, Edina Gačića!

Kurir pre 7 dana
Zbog postojanja sumnje da bi višestruki ubica Edin Gačić mogao da se vrati na teritoriju opštine Konjic, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova HNK intenzivno kontrolišu sve vozove koji dolaze i odlaze iz Konjica, kao i železničku prugu i tunele okolo Konjica.
"Sve raspoložive jedinice MUP-a HNK su na terenu i zajedno sa pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo i ostalim državnim agencijama intenzivno tragamo za Edinom Gačićem", rekao je Ljudevit Marić, portparol MUP HNK. Ovo je sedmi dan... »
©2019 Netmark d.o.o.