Povezane vesti

I dalje neuhvatljiv edin gačić i dalje neuhvatljiv: Ubicu traži čak 1.200 policajaca!

Večernje novosti 11.02.2019
U potrazi za višestrukim ubicom Edinom Gačićem angažovanE sve snage iz FbiH. U svojevrsnom "lovu na čoveka" koriste se psi, dronovi, helikopter... VIŠE stotina policajaca iz svih krajeva Federacije BiH nastavilo je potragu za višestrukim ubicom… »

Potera za mudžahedinom ubicom u konjicu sve neizvesnija: Pored policije sa dugim cevima u potragu ulazi i vojska BiH? (video)

Kurir 11.02.2019
Odbegli višestruki ubica Edin Gačić i dalje je neuhvatljiv za policijske strukture BiH, a ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica ne isključuje mogućnost da se u potragu uključi i vojska. Katica je naveo da je u Kanton Sarajevo… »

Potera godine: BiH na mudžahedina šalje i vojsku (VIDEO)

Vesti online 11.02.2019
Odbegli višestruki ubica Edin Gačić i dalje je neuhvatljiv za policijske strukture BiH, a ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica ne isključuje mogućnost da se u potragu uključi i vojska. Katica je naveo da je u Kanton Sarajevo… »

Objavljeni prvi snimci potere za MUDžAHEDINOM! U odličnoj je kondiciji, danima može da živi na jednoj jabuci! Evo gde se…

Pravda 11.02.2019
Policajcima Kantona Sarajevo u pomoć je u prepodnevnim satima pristiglo 130 pripadnika policijskih organa iz drugih kantona u potrazi za višestrukim ubicom Edinom Gačićem. Suvada Kuldija, portparol MUP-a KS, ranije je izjavila da je potraga… »

Devet policijskih agencija u BiH traga za Edinom Gačićem

Slobodna Evropa 11.02.2019
U potragu za Edinom Gačićem, osumnjičenim za ubistvo policajca Mahira Begića na području Tarčina kod Sarajeva, kao i Sauda Sultanića u Konjicu, uključeno je čak devet policijskih agencija u BiH. Za Gačićem, koji je ranije osuđivan za ubistva… »

BiH traga za ubicom, pretres svih vozova

B92 11.02.2019
Sarajevo -- Odbegli višestruki ubica Edin Gačić i dalje je neuhvatljiv za policijske strukture BiH. Iako je osumnjičen da je poslednji zločin izvršio u Suhodolu, na području Kantona Sarajevo (KS), za njim se intenzivno traga i u… »

Policija kontroliše vozove u potrazi za najtraženijim beguncem u BiH: Ubio je majku, pa sedeo u stanu, jeo ratluk i slušao…

Telegraf 11.02.2019
Nadležni su ponudili i nagradu za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja i upozorili su građane da budu obazrivi jer je u pitanju veoma opasna i naoružana osoba. Četvorostruki ubica Edin Gačić iz BiH je dalje i dalje u bekstvu, a policija… »

Policajci s dugim cevima pretresaju vozove kod Konjica: Ni traga od brutalnog ubice mudžahedina, Edina Gačića!

Kurir 11.02.2019
Zbog postojanja sumnje da bi višestruki ubica Edin Gačić mogao da se vrati na teritoriju opštine Konjic, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova HNK intenzivno kontrolišu sve vozove koji dolaze i odlaze iz Konjica, kao i železničku prugu i… »

Vesti dana »