Povezane vesti

Mrzim Srbe i školu: Ustaški grafiti jutros osvanuli u Splitu (foto)

Telegraf pre 9 dana
U Splitu se nakon napada na veterpoliste "Crvene zvezde" dogodio novi incident
Tokom prethodnog vikenda vaterpolisti "Crvene zvezde" su napadnuti u centru Splita od strane huligana, što je uznemirilo javnost u Srbiji i celom regionu. Sada nam iz ovog grada dolazi još jedan nemili prizor, koji samo potvrđuje... »

Split, ispisani ustaški simboli i "Mrzi Srbiju" na školi

RTS pre 10 dana
RTS: Split, ispisani ustaški simboli i "Mrzi Srbiju" na školi
Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima – "Mrzi Srbiju", "Za dom" samo su neki od njih, javlja "Indeks" pozivajući se na portal "Dalmacija danas".
"Mrzin školu i Srbe", piše na zidu škole kod ulaznih vrata. Cela vrata su išarana crnim sprejom. Na drugom zidu je veliko "U" sa krstom, a ispod njega piše "Za dom". Takođe, crnim sprejom napisano je "Smrt policiji" i "Mrzi... »

"Vi niste Split"

B92 pre 10 dana
B92: "Vi niste Split"
Split -- Gradonačelnik Splita poručio je povodom incidenata u tom gradu da Split nije i neće biti grad koji toleriše govor mržnje i da oni koji to podržavaju nisu Split.
On je to izjavio povodom niza incidenata, od napada na vaterpoliste Crvene zvezde do grafita mržnje ispisanih na osnovnoj školi. Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara je rekao da je ono što se protekla tri dana događa u... »

Novi incident u Splitu: "Mrzim Srbiju", "U" na školi

Mondo pre 10 dana
Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu mesto su novog ustaškog incidenta u Splitu, nakon napada na srpske vaterpoliste pre neki dan.
Foto: Screesnhot/Youtube/Rommano Archives Zidovi škole osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima - a "Mrzim Srbiju" , "Za dom" samo su neki od njih, javlja Index.hr pozivajući se na portal Dalmacija Danas.... »

Splitska škola išarana ustaškim znakovima: "Mrzim Srbe, smrt policiji"

N1 Info pre 10 dana
Zidovi jedne osnovne škole u Splitu jutros su osvanuli išarani uvredljivim grafitima, među ostalim i protiv Srbije, objavili su lokalni mediji.
Prema pisanju portala Dalmacija Danas, vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole i policije. Među grafitima koji se vide i na fotografijama objavljenim na portalu, ističu se "Mrzin školu i Srbe", “Mrzim Srbiju”, kao... »

Posle napada na srpske vaterpoliste, na najmorbidniji način pokazali koliko mrze Srbe! (foto+video)

Alo pre 10 dana
Alo: Posle napada na srpske vaterpoliste, na najmorbidniji način pokazali koliko mrze Srbe! (foto+video)
Zidovi Osnovne škole Skalice u Splitu jutors su osvanuli išarani uvredljivim grafitima, javlja portal Dalmacija Danas.
Vandali su se najviše dotaknuli teme Srbije, ali i škole i policije. Čitavo pročelje tako je išarano uvredljivim i fašističkim grafitima. - Mrzin školu i Srbe - piše na zidu kod ulaznih vrata. Cela vrata su takođr išarana crnim... »

„Mrzim Srbiju“, „U“ – na zidu škole u Splitu

Studio B pre 10 dana
Zidovi Osnovne škole „Skalice“ u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima – „Mrzim Srbiju“ , „Za dom“ samo su neki od njih, javlja Index.hr pozivajući se na portal Dalmacija Danas.
„Mrzin školu i Srbe“, piše na zidu kod ulaznih vrata. Cela vrata su išarana crnim sprejom. Na drugom zidu je veliko „U“ sa krstom, a ispod njega piše „Za dom“. Takođe, crnim sprejom napisano je „Smrt policiji“ i „Mrzim Srbiju“.... »

Posle napada na srpske vaterpoliste, U Hrvatskoj nova poruka mržnje prema Srbima: Splitska osnovna škola išarana ustaškim simbolima! Jezive poruke i kukasti krst! (video)

Kurir pre 10 dana
Zidovi Osnovne škole Skalice u Splitu jutors su osvanuli išarani uvredljivim grafitima.
Vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole i policije. Čitavo pročelje tako je išarano uvredljivim i fašističkim grafitima. "Mrzin školu i Srbe", piše na zidu kod ulaznih vrata. Cela vrata su takođe išarana crnim... »

Išarana splitska škola: "Mrzim Srbe, smrt policiji" VIDEO

B92 pre 10 dana
B92: Išarana splitska škola: "Mrzim Srbe, smrt policiji" VIDEO
Split -- Zidovi Osnovne škole Skalice u Splitu osvanuli su išarani uvredljivim grafitima, javlja “Dalmacija Danas“.
Vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole, te policije. Kako prenosi “Indeks“, čitava strana išarana je uvredljivim i fašističkim grafitima. "Mrzim školu i Srbe", piše na zidu kod ulaznih vrata. Cela vrata su takođe... »

Novi izliv srbofobije U Splitu: Na zidovima škole osvanuli grafiti "Mrzim Srbiju", "U" i kukasti krst

Večernje novosti pre 10 dana
Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima
Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima - "Mrzim Srbiju" , "Za dom" samo su neki od njih, javlja index.hr pozivajući se na portal Dalmacija Danas. "Mrzin školu i... »

Ustaški grafiti u Splitu: "Mrzim školu i Srbe"- na zidu škole

RTV pre 10 dana
RTV: Ustaški grafiti u Splitu: "Mrzim školu i Srbe"- na zidu škole
SPLIT - Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima - "Mrzim Srbiju" , "Za dom" samo su neki od njih, javlja Index.hr pozivajući se na portal Dalmacija Danas.
"Mrzin školu i Srbe", piše na zidu kod ulaznih vrata. Cela vrata su išarana crnim sprejom. Na drugom zidu je veliko "U" sa krstom, a ispod njega piše "Za dom". Takođe, crnim sprejom napisano je "Smrt policiji" i "Mrzim Srbiju".... »

„Mrzim Srbe! Za dom!“ Nove skandalozne poruke u Splitu — pojavio se i kukasti krst (foto)

Sputnik pre 10 dana
Jutros su zidovi Osnovne škole Skalice u Splitu osvanuli išarani uvredljivim grafitima, javlja portal „Dalmacija danas“.
Vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole, kao i policije. Čitavo pročelje osmoljetke tako je išarano uvredljivim i fašističkim grafitima. „Mrzim školu i Srbe“, piše na zidu kod ulaznih vrata. Cela vrata su takođe... »
©2019 Netmark d.o.o.