Povezane vesti

Mrzim Srbe i školu: Ustaški grafiti jutros osvanuli u Splitu (foto)

Telegraf 11.02.2019
U Splitu se nakon napada na veterpoliste "Crvene zvezde" dogodio novi incident. Tokom prethodnog vikenda vaterpolisti "Crvene zvezde" su napadnuti u centru Splita od strane huligana, što je uznemirilo javnost u Srbiji i celom regionu. Sada nam iz ovog… »

Split, ispisani ustaški simboli i "Mrzi Srbiju" na školi

RTS 11.02.2019
Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima – "Mrzi Srbiju", "Za dom" samo su neki od njih, javlja "Indeks" pozivajući se na portal "Dalmacija danas". "Mrzin školu i Srbe", piše na zidu… »

"Vi niste Split"

B92 11.02.2019
Split -- Gradonačelnik Splita poručio je povodom incidenata u tom gradu da Split nije i neće biti grad koji toleriše govor mržnje i da oni koji to podržavaju nisu Split. On je to izjavio povodom niza incidenata, od napada na vaterpoliste Crvene… »

Novi incident u Splitu: "Mrzim Srbiju", "U" na školi

Mondo 11.02.2019
Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu mesto su novog ustaškog incidenta u Splitu, nakon napada na srpske vaterpoliste pre neki dan. Foto: Screesnhot/Youtube/Rommano Archives Zidovi škole osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim… »

Išarana splitska škola: "Mrzim Srbe, smrt policiji" VIDEO

B92 11.02.2019
Split -- Zidovi Osnovne škole Skalice u Splitu osvanuli su išarani uvredljivim grafitima, javlja “Dalmacija Danas“. Vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole, te policije. Kako prenosi “Indeks“, čitava strana išarana je… »

Posle napada na srpske vaterpoliste, U Hrvatskoj nova poruka mržnje prema Srbima: Splitska osnovna škola išarana ustaškim…

Kurir 11.02.2019
Zidovi Osnovne škole Skalice u Splitu jutors su osvanuli išarani uvredljivim grafitima. Vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole i policije. Čitavo pročelje tako je išarano uvredljivim i fašističkim grafitima. "Mrzin školu i Srbe"… »

Splitska škola išarana ustaškim znakovima: "Mrzim Srbe, smrt policiji"

N1 Info 11.02.2019
Zidovi jedne osnovne škole u Splitu jutros su osvanuli išarani uvredljivim grafitima, među ostalim i protiv Srbije, objavili su lokalni mediji. Prema pisanju portala Dalmacija Danas, vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole i policije… »

Posle napada na srpske vaterpoliste, na najmorbidniji način pokazali koliko mrze Srbe! (foto+video)

Alo 11.02.2019
Zidovi Osnovne škole Skalice u Splitu jutors su osvanuli išarani uvredljivim grafitima, javlja portal Dalmacija Danas. Vandali su se najviše dotaknuli teme Srbije, ali i škole i policije. Čitavo pročelje tako je išarano uvredljivim i fašističkim… »

„Mrzim Srbiju“, „U“ – na zidu škole u Splitu

Studio B 11.02.2019
Zidovi Osnovne škole „Skalice“ u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima – „Mrzim Srbiju“ , „Za dom“ samo su neki od njih, javlja Index.hr pozivajući se na portal Dalmacija Danas. „Mrzin školu i Srbe“… »

Ustaški grafiti u Splitu: "Mrzim školu i Srbe"- na zidu škole

RTV 11.02.2019
SPLIT - Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima - "Mrzim Srbiju" , "Za dom" samo su neki od njih, javlja Index.hr pozivajući se na portal Dalmacija Danas. "Mrzin školu i Srbe", piše na… »

„Mrzim Srbe! Za dom!“ Nove skandalozne poruke u Splitu — pojavio se i kukasti krst (foto)

Sputnik 11.02.2019
Jutros su zidovi Osnovne škole Skalice u Splitu osvanuli išarani uvredljivim grafitima, javlja portal „Dalmacija danas“. Vandali su se najviše dotakli teme Srbije, ali i škole, kao i policije. Čitavo pročelje osmoljetke tako je išarano… »

Novi izliv srbofobije U Splitu: Na zidovima škole osvanuli grafiti "Mrzim Srbiju", "U" i kukasti krst

Večernje novosti 11.02.2019
Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima. Zidovi Osnovne škole "Skalice" u Splitu osvanuli su jutros išarani uvredljivim i fašističkim grafitima - "Mrzim Srbiju" , "Za dom" samo su neki… »

Vesti dana »