Povezane vesti
Iran: Putovanje avionom koji je pokrenuo revoluciju
Južne vesti 11.02.2019
Getty Images Ajatolah Ruhola Homeini sedeo je u prvoj klasi Boinga 747 i gledao kroz prozor zemlju koju je morao da napusti 15 godina ranije. Kamerman i ja smo stajali iznad njega i pitao sam ga kako se oseća sada kada je došao kraj njegovom izgnanstvu… »
Iran: Putovanje avionom koji je pokrenuo revoluciju
Radio 021 11.02.2019
Bes koji je ajatolah Homeini doneo sa sobom iz izgnanstva 1979. se smanjio, ali je i dalje tu. Ajatolah Ruhola Homeini sedeo je u prvoj klasi Boinga 747 i gledao kroz prozor zemlju koju je morao da napusti 15 godina ranije. Kamerman i ja smo stajali… »
Vesti dana »
Vanredno zasedanje Skupštine Srbije: Na dnevnom redu izmene "Mrdićevih zakona" po preporukama Venecijanske komisije
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 30 povezanih
U Nišu svaki peti osmak dobitnik „Vukove diplome“, rekorder osnovna škola“Sveti Sava“
Južne vesti pre 1 satjoš 54 povezane
Ministarka energetike se sastala sa srpskim članovima Odbora direktora NIS-a: Imamo 350.000 tona sirove nafte u rezervi
Danas pre 49 minutajoš 68 povezanih
Mlada Srpkinja uzela titulu, pa izbacila i članicu svetskih Top 300: Luna (16) hita ka svetskom teniskom vrhu!
Telegraf pre 29 minutajoš 106 povezanih
FOTO: Meštanin Žablja uhapšen zbog improvizovane laboratorije za uzgoj marihuane sa 46 stabljika
Radio 021 pre 54 minutajoš 24 povezane