Maloletnici osumnjičeni za noćne upade u kuće u Aleksincu

Maloletnici osumnjičeni za noćne upade u kuće u Aleksincu

Politika pre 7 dana
Niš – Priipadnici policije iz Aleksinca, koja je u sklopu Policijske uprave Niš brzom intervencijom i u roku od samo nekoliko sati rasvetlili su krivična dela razbojništvo i dve teške krađe i uhapsili dvojicu maloletnika - šesnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca i sedamnaestogodišnjaka iz... »

Pali u ruke policije za nekoliko sati Maloletni razbojnici iz Aleksinca tukli staricu (87) i pretili je da će je zaklati

Press pre 7 dana
Policija u Aleksincu privela je dvojicu maloletnika starih 16 i 17 godina koji se sumnjiče da su počinili razbojništvo i pokušali da izvrše dve teške krađe. Brzom intervencijom aleksinačke policije krivična dela su rasvetljena u toku od svega nekoliko časova.
Foto:BLic - Sumnja se da su oni, u noći između 9. i 10. februara posle ponoći, preskočili ogradu, ušli u dvorište i obili balkonska vrata porodične kuće osamdesetsedmogodišnje žene i uz upotrebu fizičke sile i pretnju da će je... »

Ovi više neće pljačkati starice: Hapšenje u Aleksincu

Mondo pre 7 dana
Brzom intervencijom policije u Aleksincu, u roku od nekoliko sati rasvetljena su razbojništvo i pokušaji dve teške krađa.
Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Uhapšena su dvojica maloletnika - šesnaestogodišnjk iz okoline Aleksinca i sedamnaestogodišnjak iz Aleksinca - zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela, saopštila je... »

Pali u ruke policije za nekoliko sati: Maloletni razbojnici iz Aleksinca tukli staricu (87) i pretili je da će je zaklati

Blic pre 7 dana
Policija u Aleksincu privela je dvojicu maloletnika starih 16 i 17 godina koji se sumnjiče da su počinili razbojništvo i pokušali da izvrše dve teške krađe. Brzom intervencijom aleksinačke policije krivična dela su rasvetljena u toku od svega nekoliko časova. - Sumnja se da su oni, u noći između 9.... »

Tinejdž nasilnici! Nezapamćeno u Aleksincu: Maltretirali baku (87) pa je opljačkali?!

Kurir pre 7 dana
NIŠ - Policija je u roku od nekoliko sati uhapsila dva mladića, starosti 16 i 17 godina jer su opljačkali kuću jedne Aleksinčanke (87) koju su prethodno maltretirali. Brzom intervencijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Aleksincu, u roku od nekoliko sati rasvetljena su krivična dela... »
©2019 Netmark d.o.o.