Dve gimnazije dobiće status ustanova od nacionalnog značaja

Dve gimnazije dobiće status ustanova od nacionalnog značaja

Politika pre 9 dana
Matematička u Beogradu i gimnazija „Jova Jovanović Zmaj” postaće ustanove od posebnog nacionalnog značaja, najavio ministar prosvete
Rasadnici talenata - dve gimnazije - beogradska Matematička i novosadska „Jova Jovanović Zmaj” dobiće status ustanova od posebnog nacionalnog značaja, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević na vanrednoj sednici... »

Šarčević o uvođenju jedinstvenog obrazovnog broja

RTV pre 10 dana
RTV: Šarčević o uvođenju jedinstvenog obrazovnog broja
BEOGRAD - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević rekao je u Skupštini Srbije obrazlažući prosvetne zakone da se izmene i dopune Zakona o predškolskom obrazovanju odnose isključio na elektronsko vođenje administracije u predškolskim ustanovama.
Šarčević je objasnio da je u starom zakonu pisalo da se ona može voditi i pisano i elektronski. "Pre nepune dve godine radili smo sistemski zakon o obrazovanju i vaspitanju, a to su zakoni o predškolskom osnovnom i srednjem... »

Rasadnici talenata Šarčević: Dve gimnazije dobijaju status od nacionalnog značaja

Kurir pre 10 dana
BEOGRAD - Rasadnici talenata - dve gimnazije - beogradska Matematička i novosadska "Jova Jovanović Zmaj" dobiće status ustanova od posebnog nacionalnog značaja, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević na vanrednoj sednici parlamenta na kojoj je pred poslanicima više od 40 tačaka.... »

Šarčević: Najveći broj izmena Zakona o obrazovanju odnosiće se na oblast digitalizacije

Danas pre 10 dana
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je danas da se zakoni u oblasti obrazovanja menjaju kako bi se uveo jedinstven informacioni sistem u prosveti i najavio da će beogradska Matematička gimnazija i novosadska gimnazija „Jovan Jovanović Zmaj“ dobiti status ustanova od posebnog značaja.
Na dnevnom redu skupštine su izmene i dopune Zakona o obrazovanju i vaspitanju, o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, kao i o učeničkom i studentskom standardu. Šarčević je na sednici kazao da se veći deo izmena tih zakona... »

Šarčević: Najveći broj izmena zakona o obrazovanju odnosiće se na oblast digitalizacije

Novi magazin pre 10 dana
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je danas da se zakoni u oblasti obrazovanja menjaju kako bi se uveo jedinstven informacioni sistem u prosveti i najavio da će beogradska Matematička gimnazija i novosadska gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" dobiti status ustanova od posebnog značaja.
Na dnevnom redu skupštine su izmene i dopune zakona o obrazovanju i vaspitanju, o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, kao i o učeničkom i studentskom standardu. Šarčević je na sednici kazao da se veći deo izmena tih zakona... »

Konačno: Matematičke gimnazije dobijaju zasluženo

Mondo pre 10 dana
Ogromni rasadnici talenata - beogradska Matematička gimnazija i novosadska "Jova Jovanović Zmaj" dobiće status ustanova od posebnog nacionalnog značaja.
Foto: Mondo/Goran Sivački Djaci matematička gimnazija Najavu konačnog dobijanja statuta koji ove dve gimanzije zaslužuju decenijama najavio je u parlamentu ministar prosvete Mladen Šarčević . "Uvodimo termin 'ustanova od posebnog... »

Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" dobija status ustanove od posebnog značaja

Radio 021 pre 10 dana
Dve gimnazije - beogradska Matematička i novosadska "Jovan Jovanović Zmaj" dobiće status ustanova od posebnog nacionalnog značaja, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević na vanrednoj sednici parlamenta na kojoj je pred poslanicima više od 40 tačaka.
"Uvodimo termin ustanova od posebnog nacionalnog interesa", rekao je Šarčević i dodao da tu prestižnu titulu imaju Institut za fiziku, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju, Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Institut... »

Dve gimnazije dobiće status od nacionalnog značaj, a evo šta njima tačno značiti

Blic pre 10 dana
Rasadnici talenata - dve gimnazije - beogradska Matemtatička i novosadska "Jova Jovanović Zmaj" dobiće status ustanova od posebnog nacionalnog značaja, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević na vanrednoj sednici parlamenta na kojoj je pred poslanicima više od 40 tačaka. - Uvodimo termin... »

Šarčević: Dve gimnazije dobiće status od nacionalnog značaja

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Rasadnici talenata - dve gimnazije - beogradska Matemtatička i novosadska "Jova Jovanović Zmaj" dobiće status ustanova od posebnog nacionalnog značaja, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević na vanrednoj sednici parlamenta na kojoj je pred poslanicima više od 40 tačaka.
"Uvodimo termin ustanova od posebnog nacionalnog interesa", rekao je Šarčević i dodao da tu prestižnu titulu imaju Institut za fiziku, Instutut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju, Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Instutut... »

Beogradska Matematička i novosadska "Zmaj Jovina" - gimnazije od od posebnog nacionalnog interesa

RTV pre 10 dana
RTV: Beogradska Matematička i novosadska "Zmaj Jovina" - gimnazije od od posebnog nacionalnog interesa
BEOGRAD - Rasadnici talenata - dve gimnazije - beogradska Matematička i novosadska "Jovan Jovanović Zmaj" dobiće status ustanova od posebnog nacionalnog značaja, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević na vanrednoj sednici parlamenta na kojoj je pred poslanicima više od 40 tačaka.
"Uvodimo termin ustanova od posebnog nacionalnog interesa", rekao je Šarčević i dodao da tu prestižnu titulu imaju Institut za fiziku, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju, Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Institut... »

U glavnom gradu Bangladeša u požaru poginulo 78 ljudi

BBC News  pre 8 sati  još 19 povezanih

Dačić odbrusio Skotu: Tako se ne razgovara sa Srbijom!

Mondo  pre 9 sati  još 12 povezanih

PPF grupa završila kupovinu Telenor banke

Beta  pre 8 sati  još 11 povezanih

Skoplje: Gruevski i još četvorica osumnjičeni za terorizam

Sputnik  pre 2 sata  još 11 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.