Povezane vesti

Otkriveno zbog čega su se Tači i Haradinaj sastali sa "Gospodarom Kosova" (video)

Telegraf pre 9 dana
Sastanak predstavnika privremenih kosovskih institucija inicirao je predsednik skupštine Kadri Veselji, koji je poznat kao "Gospodar Kosova", iako je prvobitno javljeno da će sastanak biti održan kod Tačija
Predstavnici privremenih institucija u Prištini razgovarali su danas o završnoj fazi dijaloga, posebno o platformi za dijalog s Beogradom, za koju se, kako prenosi prištinska Koha, očekuje da će uskoro biti usvojena u tzv.... »

Šta se dešava u Prištini? Tači iznenada okuplja lidere kosovskih Albanaca

Telegraf pre 9 dana
Sastanak će biti održan u podne
Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači sastaće se u svojoj kancelariji u sa premijerom privremenih kosovskih institicija Ramušem Haradinajem, predsednikom Skupštine tzv. Kosova Kadrijem Veselijem i potpredsednicima Vlade tzv. Kosova Fatmirom Ljimajem... »

Haradinaj: Neprijatelj je svako ko dirne granice

Mondo pre 9 dana
Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je danas da pitanje korekcije granice Kosova odgovara samo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.
Foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević On kaže da će se svako ko otvori pitanje granice smatrati neprijateljem albanskog naroda, prenosi prištinski Kosovapres. Haradinaj je u Dečanima gde je razgovarao sa albanskim porodicama ponovio... »

Haradinaj: Neprijatelj je svako ko otvori pitanje granice

Dnevnik pre 9 dana
PRIŠTINA: Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je danas da pitanje korekcije granice Kosova odgovara samo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i da će se svako ko otvori pitanje granice smatrati neprijateljem albanskog naroda.
On je to rekao u Dečanima gde je razgovarao sa albanskim porodicama, prenosi prištinski Kosovapres. Haradinaj je ponovio da takse od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH neće biti ukinute dok Beograd ne prizna nezavisnost Kosova i... »

Haradinaj: Neprijatelj je svako ko otvori pitanje granice

RTS pre 9 dana
RTS: Haradinaj: Neprijatelj je svako ko otvori pitanje granice
Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da pitanje korekcije granice Kosova odgovara samo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i da će se svako ko otvori pitanje granice smatrati neprijateljem albanskog naroda.
Ramuš Haradinaj je o pitanju granica govorio u Dečanima gde je razgovarao sa albanskim porodicama, prenosi prištinski Kosovapres. Haradinaj je ponovio da takse od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH neće biti ukinute dok Beograd ne... »

Haradinaj: Neprijatelj je svako ko otvori pitanje granice

RTV pre 9 dana
RTV: Haradinaj: Neprijatelj je svako ko otvori pitanje granice
PRIŠTINA - Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je danas da pitanje korekcije granice Kosova odgovara samo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i da će se svako ko otvori pitanje granice smatrati neprijateljem albanskog naroda.
On je to rekao u Dečanima gde je razgovarao sa albanskim porodicama, prenosi prištinski Kosovapres. Haradinaj je ponovio da takse od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH neće biti ukinute dok Beograd ne prizna nezavisnost Kosova i... »

Najviši zvaničnici Kosova razgovarali o platformi za dijalog sa Srbijom

N1 Info pre 9 dana
Najviši zvaničnici Kosova razgovarali su o platformi za završnu fazu dijaloga sa Srbijom a, kako je saopšteno iz Skupštine Kosova, na sastanku je postignuta saglasnost da svi predstavnici kosovskih institucija, vlasti i opozicije treba da podrže usvajanje tog dokumenta.
Izvor: N1 Kako se navodi, sastanku, koji je sazvao predsednik parlamenta Kadri Veselji, prisustvovali su predsednik Kosova Hašim Tači, premijer Ramuš Haradinaj, kopredsednik delegacije za dijalog Fatmir Ljimaj i članovi... »

Haradinaj: Takse za robu iz Srbije i Bosne ostaju, a spremna je platforma za dijalog sa Beogradom

Kurir pre 9 dana
Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da će takse od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BIH ostati na snazi. On je govoreći o današnjem sastanku sa Hašimom Tačijem i predsednikom kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem rekao da je tema razgovora bila platforma za... »

Haradinaj o otkazivanju posete američkog generala

Vesti online pre 9 dana
Premijer Kosova, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas da će takse od sto odsto na uvoz robe iz Srbije i BIH ostati na snazi, prenosi Tanjug.
On je, govoreći o današnjem sastanku sa Hašimom Tačijem i predsednikom kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem, rekao da je tema razgovora bila platforma za dijalog s Beogradom. "Predstavnici Prištine doživeli potpuni debakl"... »

Haradinaj: Takse ostaju, platforma spremna

Vesti online pre 10 dana
Premijer Kosova, Ramuš Haradinaj, izjavio je da će takse od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BIH ostati na snazi.
On je govoreći o današnjem sastanku sa Hašimom Tačijem i predsednikom kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem rekao da je tema razgovora bila platforma za dijalog s Beogradom, prenosi prištinska Gazeta ekspres. "SAD pojačava... »

Američki šamar Haradinaju: Evo ko postaje premijer Kosova zbog taksi!

Pravda pre 10 dana
Komandant Nacionalne garde Ajove i visoki zvaničnik Pentagona general-major Timoti Or otkazao je posetu Kosovu zato što Vlada Kosova nije suspendovala takse sa robu iz Srbije i BiH, tvrde prištinski mediji na albanskom jeziku.
Kabinet premijera nije komentarisao ovu tvrdnju, dok poznavaoci političkih prilika poručuju da otkazivanjem posete američka administracija šalje jasne poruke Kosovu. Da je poseta general-majora američke vojske Timotija Ora Kosovu... »

Haradinaj: Takse ostaju, platforma spremna

B92 pre 10 dana
B92: Haradinaj: Takse ostaju, platforma spremna
Zagreb -- Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da će takse od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BIH ostati na snazi.
On je govoreći o današnjem sastanku sa Hašimom Tačijem i predsednikom kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem rekao da je tema razgovora bila platforma za dijalog s Beogradom, prenosi prištinska Gazeta ekspres. "Danas je... »

Haradinaj: Takse ostaju, platforma je spremna, a da je general SAD otkazao posetu, to nisam obavešten

Večernje novosti pre 10 dana
Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da će takse od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BIH ostati na snazi
PRIŠTINA - Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je da će takse od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BIH ostati na snazi. On je govoreći o sastanku sa Hašimom Tačijem i predsednikom kosovske... »

Haradinaj nastavlja: "Takse ostaju, platforma je spremna, a da je general SAD otkazao posetu, to nisam obavešten"

Blic pre 10 dana
Premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj izjavio je danas da će takse od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BIH ostati na snazi. On je govoreći o današnjem sastanku sa Hašimom Tačijem i predsednikom kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem rekao da je tema razgovora bila platforma... »

Čelnici u Prištini o platformi za dijalog sa Beogradom

RTS pre 10 dana
RTS: Čelnici u Prištini o platformi za dijalog sa Beogradom
Čelnici centralnih kosovskih institucija razgovarali su u Prištini o nastavku dijaloga sa Beogradom i pozvali su sve političke aktere na Kosovu na jedinstvenu podršku političkoj platformi.
U kabinetu predsednika skupštine Kadrija Veseljija, okupili su se kosovski predsednik Hašim Tači, premijer Ramuš Haradinaj i zamenik premijera Fatmir Ljimaj. "Učesnici sastanka su se složili da svi predstavnici kosovskih... »

Kadri Veselji postaje premijer Kosova zbog taksi?

Danas pre 10 dana
Komandant Nacionalne garde Ajove i visoki zvaničnik Pentagona general-major Timoti Or otkazao je posetu Kosovu zato što Vlada Kosova nije suspendovala takse sa robu iz Srbije i BiH, tvrde prištinski mediji na albanskom jeziku.
Kabinet premijera nije komentarisao ovu tvrdnju, dok poznavaoci političkih prilika poručuju da otkazivanjem posete američka administracija šalje jasne poruke Kosovu. Da je poseta general-majora američke vojske Timotija Ora Kosovu... »

PR: Tači, Haradinaj, Veselji, Ljimaj o dijalogu sa BGD

B92 pre 10 dana
B92: PR: Tači, Haradinaj, Veselji, Ljimaj o dijalogu sa BGD
Priština -- Predstavnici privremenih institucija u Prištini razgovarali su o završnoj fazi dijaloga, posebno o platformi za dijalog s Beogradom.
Platforma će, kako prenosi prištinska Koha, uskoro biti usvojena u kosovskoj skupštini. Učesnici sastanka, kosovski predsednik i premijer, te predsednik skupštine i članivi tima za dijalog s Beogradom ocenili su da bi sve... »

Funkcioneri Kosova održali sastanak o dijalogu sa Srbijom

Danas pre 10 dana
Na poziv predsednika Skupštine Kosova Kadrija Veseljija kosovski funkcioneri održali su sastanak o dijalogu sa Srbijom.
Sastanku su prisustvovali predsednik Kosova Hašim Tači, premijer Ramuš Haradinaj, kopredsedavajući tima za dijalog Fatmir Ljimaj i članovi tima Enver Hodžaj i Visar Imeri, prenosi RTK2. Kako je saopšteno iz Skupštine na sastanku... »

Ambasada SAD potvrdila: General otkazao posetu Prištini zbog taksa

Blic pre 10 dana
Ambasada SAD u Prištini potvrdila je danas da je komandant Nacionalne garde Ajove, general-major Timoti Or, otkazao posetu Kosovu zbog, kako kažu u ambasadi, taksa koje su za proizvode iz Srbije nametnule privremene prištinske insitucije. Portparol američke ambasade u Prištini Ričard Maj izjavio je... »

Veselji pozvao Tačija i haradinaja na dogovor: Evo šta su smislili danas u Prištini

Kurir pre 10 dana
PRIŠTINA - Predstavnici privremenih institucija u Prištini razgovarali su danas o završnoj fazi dijaloga, posebno o platformi za dijalog s Beogradom, za koju se, kako prenosi prištinska Koha, očekuje da će uskoro biti usvojena u kosovskoj skupštini. Učesnici sastanka, kosovski predsednik i... »

Najviši zvaničnici Kosova razgovarali o platformi za završnu fazu dijaloga sa Srbijom

Beta pre 10 dana
Najviši zvaničnici Kosova razgovarali su danas o platformi za završnu fazu dijaloga sa Srbijom a, kako je saopšteno iz Skupštine Kosova, na sastanku je postignuta saglasnost da svi predstavnici kosovskih institucija, vlasti i opozicije treba da podrže usvajanje tog dokumenta. Kako se navodi,... »

Američka ambasada potvrdila: Komandant Nacionalne garde Ajove otkazao posetu Prištini zbog taksi!

Kurir pre 10 dana
Ambasada SAD u Prištini potvrdila je danas da je komandant Nacionalne garde Ajove, general-major Timoti Or, otkazao posetu Kosovu zbog, kako kažu u ambasadi, taksi koje su za proizvode iz Srbije nametnule privremene prištinske insitucije. Portparol američke ambasade u Prištini Ričard Maj izjavio je... »

Ambasada SAD potvrdila: General otkazao posetu Prištini zbog taksi

Dnevnik pre 10 dana
PRIŠTINA: Ambasada SAD u Prištini potvrdila je danas da je komandant Nacionalne garde Ajove, general-major Timoti Or, otkazao posetu Kosovu zbog, kako kažu u ambasadi, taksi koje su za proizvode iz Srbije nametnule privremene prištinske insitucije.
Portparol američke ambasade u Prištini Ričard Maj izjavio je za sajt "Koha" da je poseta otkazana zbog taksi."Možemo da potvrdimo da je poseta generala Ora otkazana zbog tarifa za proizvode iz Srbije i BiH", rekao je Maj. "Koha"... »

Veselji pozvao Tačija i Haradinaja na hitan sastanak; Ambasada SAD potvrdila - general otkazao posetu zbog taksi

Večernje novosti pre 10 dana
Predsedavajući kosovske skupštine Kadri Veselji pozvao je na hitan sastanak u svom kabinetu kosovskog predsednika Hašima Tačija, premijera Ramuša Haradinaja i vicepremijera Fatmira Ljimaja
Predsedavajući kosovske skupštine Kadri Veselji pozvao je na hitan sastanak u svom kabinetu kosovskog predsednika Hašima Tačija, premijera Ramuša Haradinaja i vicepremijera Fatmira Ljimaja, prenosi prištinski list "Gazeta... »

Hitan sastanak Tačija, Haradinaja i Veseljija

Vesti online pre 10 dana
Predsedavajući kosovske skupštine Kadri Veselji pozvao je na hitan sastanak u svom kabinetu kosovskog predsednika Hašima Tačija, premijera Ramuša Haradinaja i vicepremijera Fatmira Ljimaja, prenosi prištinski list "Gazeta ekspres".
Navodi se da su teme sastanka zakazanog u podne dodatne takse uvedene na robu iz centralne Srbije i BiH, kao i dijalog Prištine i Beograda. Kopredsedavajući pregovaračkog tima Prištine Fatmir Ljimaj izjavio je ranije da će... »

Veselji pozvao Tačija i Haradinaja na hitan sastanak

Blic pre 10 dana
Predsedavajući kosovske skupštine Kadri Veselji pozvao je na hitan sastanak u svom kabinetu kosovskog predsednika Hašima Tačija, premijera Ramuša Haradinaja i vicepremijera Fatmira Ljimaja, prenosi prištinski list "Gazeta ekspres". Navodi se da su teme sastanka zakazanog u podne dodatne takse... »
©2019 Netmark d.o.o.