Opljačkan pravoslavni hram kod Uroševca

Opljačkan pravoslavni hram kod Uroševca

RTV pre 10 dana
RTV: Opljačkan pravoslavni hram kod Uroševca
UROŠEVAC, - Crkva Svete Trojice u povratničkom selu Babljak nadomak Uroševca obijena je u nedelju kasno uveče, a prema rečima sveštenika Vlajka Trajkovića, nepoznati počinioci su razbili prozor i odneli novac.
"Iako su prozori na crkvi dodatno ojačani metalnim šipkama, oni su uspeli da slome šipke nekim čekićem i da uđu u crkvu, oskrnave hram, odnesu novac iz kase i pričine manju materijalnu štetu", naveo je crkvenjak Rajko Denić.... »

Obijena crkva Svete Trojice kod Uroševca

RTS pre 10 dana
RTS: Obijena crkva Svete Trojice kod Uroševca
U povratničkom selu Babljak nadomak Uroševca obijena je crkva Svete Trojice, što je 19. put od 1999. godine.
Crkva Svete Trojice u selu Babljak obijena je kasno sinoć i iz nje odnet novac, potvrdio je RTS-u uroševački paroh Trajko Vlajković. Prema njegovim navodima nepoznati počinioci razbili su prozor i iz crkve odneli sitan novac koji... »

Obijena crkva Svete Trojice nedaleko od Uroševca

RTV pre 10 dana
RTV: Obijena crkva Svete Trojice nedaleko od Uroševca
KOSOVSKA MITROVICA - Crkva Svete Trojice u povratničkom selu Babljak nadomak Uroševca je obijena, što je 19. put od 1999. godine.
Prema rečima sveštenika Vlajka Trajkovića, nepoznati počinioci razbili su prozor i iz crkve odneli novac koji se nalazio u hramu. „Obijen je prozor, iako su prozori na crkvi dodatno ojačani metalnim šipkama", navodi Trajković za... »

Obijena crkva Sv. Trojice nedaleko od Uroševca

Dnevnik pre 10 dana
KOSOVSKA MITROVICA: Crkva Svete Trojice u povratničkom selu Babljak nadomak Uroševca je obijena, što je 19. put od 1999. godine.
Prema rečima sveštenika Vlajka Trajkovića, nepoznati počinioci razbili su prozor i iz crkve odneli novac koji se nalazio u hramu. Obijen je prozor, iako su prozori na crkvi dodatno ojačani metalnim „šipkama“, navodi Trajković za... »

Obijena crkva Sv. Trojice nedaleko od Uroševca

Večernje novosti pre 10 dana
Crkva Svete Trojice u povratničkom selu Babljak nadomak Uroševca je obijena, što je 19. put od 1999. godine
Crkva Svete Trojice u povratničkom selu Babljak nadomak Uroševca je obijena, što je 19. put od 1999. godine. Prema rečima sveštenika Vlajka Trajkovića, nepoznati počinioci razbili su prozor i iz crkve odneli novac koji se nalazio... »

Nova provokacija kod Uroševca: Crkva Sv. Trojice obijena 19. put

Kurir pre 10 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Crkva Svete Trojice u povratničkom selu Babljak nadomak Uroševca je obijena, što je 19. put od 1999. godine. Prema rečima sveštenika Vlajka Trajkovića, nepoznati počinioci razbili su prozor i iz crkve odneli novac koji se nalazio u hramu. - Obijen je prozor, iako su prozori na... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.