Povezane vesti

Đukić Dejanović: Mame su uvek u pravu, ali moramo da budemo finansijski realni

N1 Info pre 10 dana
Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović kaže da su mame uvek u pravu i dodaje da čak i kad imaju sve, treba da im damo više. "Ne možemo da im obećamo više nego što je finansijski potencijal, moramo da nađemo meru u skladu sa zahtevima mama i da budemo realni", istakla je ministarka.
Inicijativu "Mame su zakon", pokrenule su nezadovoljne majke i trudnice, zahtevajći izmenu Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom, i organizovano je nekoliko protestnih šetnji. Ministarka kaže da se pravi procena koji je... »

U Danu uživo Đukić Dejanović o natalitetu, gosti i Nedim Sejdinović i Marčelo

N1 Info pre 10 dana
U Danu uživo govorimo o merama za podsticaj nataliteta u Srbiji, o Zakonu o finansijskoj podršci porodici čije su izmene su još na čekanju, a majke najavljuju protest "Mame su mafija" jer smatraju da su tim zakonom porodilje i trudinice oštećene.
Naša gošća je ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović. Ekipa N1 tokom protesta "1 od 5 miliona" gađana je keramičkim pločicama, predsednik Nezavisnog društva novinara... »

UNS: Utvrditi ko stoji iza pretnji uredniku agencije Beta i predsedniku NDNV

Slobodna Evropa pre 10 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je u ponedjeljak od policije i tužilaštva da utvrde ko stoji iza uvreda i pretnji koje su sa Fejsbuk stranice "Srbija NAŠA zemlja" upućene glavnom uredniku novinske agencije Beta Draganu Janjiću i predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV)... »

UNS: Pronaći ko stoji iza uvreda

RTS pre 10 dana
RTS: UNS: Pronaći ko stoji iza uvreda
Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je od policije i tužilaštva da utvrde ko stoji iza uvreda i pretnji koje su sa Fejsbuk stranice "Srbija NAŠA zemlja" upućene glavnom uredniku agencije Beta Draganu Janjiću i predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedimu Sejdinoviću.
Ispod jučerašnje objave na ovoj Fejsbuk stranici u kojoj stoji "da li bi Dragan Janjić podržao giljotine i vešala ispred Bete, svojih kućnih vrata", objavljeni su komentari koji vrve od govora mržnje prema njemu i njegovoj... »

UNS traži od nadležnih da utvrde ko stoji iza pretnji uredniku agencije Beta i predsedniku NDNV

Danas pre 10 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od policije i tužilaštva da utvrde ko stoji iza uvreda i pretnji koje su sa Fejsbuk stranice „Srbija NAŠA zemlja“ upućene glavnom uredniku novinske agencije Beta Draganu Janjiću i predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedimu Sejdinoviću.
UNS je u saopštenju naveo da su ispod jučerašnje objave na toj Fejsbuk stranici u kojoj piše „da li bi Dragan Janjić podržao giljotine i vešala ispred Bete, svojih kućnih vrata“, objavljeni komentari koji „vrve od govora mržnje... »

Martinović: Država uvek promptno reaguje na napade na novinare

N1 Info pre 10 dana
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Martinović izjavio je danas da država do sada promtno reagovala u slučaju napada na novinare i da će i ubuduće tako ponašati.
Martinović je, medjutim, na konferenciji za medije u Skupštini Srbije, uvredljivo govorio o predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću, koga je nazvao neukim i neobrazovanim čovekom. Sejdinović je pre... »

Martinović: Država promtno reaguje na napade na novinare

Novi magazin pre 10 dana
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Martinović izjavio je danas da država do sada promtno reagovala u slučaju napada na novinare i da će i ubuduće tako ponašati.
Martinović je, međutim, na konferenciji za medije u Skupštini Srbije, uvredljivo govorio o predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću, koga je nazvao neukim i neobrazovanim čovekom. Sejdinović je pre tri... »

Martinović rekao da država štiti novinare, a potom vređao Sejdinovića

Beta pre 10 dana
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović izjavio je danas da država do sada promptno reagovala u slučaju napada na novinare i da će i ubuduće tako ponašati. Martinović je, medjutim, na konferenciji za medije u Skupštini Srbije, uvredljivo govorio o predsedniku Nezavisnog... »

Osuda pretnji Janjiću – ako policija ne reši do sutra, građani će na ulici prekosutra

Danas pre 10 dana
Nova stranka najstrože osuđuje pretnje smrću i teške uvrede koje su danas sa Fejsbuk profila „Srbija naša zemlja“ upućene glavnom uredniku Novinske agencije Beta Draganu Janjiću, zahtevajući hitnu reakciju nadležnih organa.
Posebno zabrinjava činjenica da su pretnje stigle sa istog profila sa kojeg su nedavno upućene i predsedniku Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedimu Sejdinoviću, čime je nastavljena hajka aktuelnog režima na sve političke... »
©2019 Netmark d.o.o.