Povezane vesti

Transparentnost Srbija: Novi Akcioni plan za Poglavlje 23 donosi još lošija rešenja od ...

Beta pre 7 dana
Transparentnost Srbija je danas ukazala da nacrt revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23 (pravosudje i osnovna prava) pregovora Srbije i EU, koji je trenutno na javnoj raspravi, ne donosi rešenje ni za jedan problem zbog kojeg je dosadašnja realizacija ovog plana bila neuspešna. "Akcioni plan... »

"Popravka za Poglavlje 23 gora od postojećeg"

Mondo pre 7 dana
Nacrt revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23 (pravosuđe i osnovna prava) pregovora Srbije i EU, koji je trenutno na javnoj raspravi, ne donosi rešenje ni za jedan problem zbog kojeg smo primorani da ga radimo, ukazuju eksperti.
Foto: MONDO/Ilustracija Mario Milojević "Akcioni plan pisan za Poglavlje 23, pisan pre četiri godine a usvojen aprila 2016, predstavlja glavni planski dokument Srbije za unapređenje borbe protiv korupcije, pravosuđa i ljudskih... »

TS: Akcioni plan za Poglavlje 23 - o pravosuđu i osnovnim pravima, ne donosi nijedno rešenje

Nova ekonomija pre 7 dana
Transparentnost Srbija je ukazala da nacrt revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23 (pravosuđe i osnovna prava) pregovora Srbije i EU, koji je trenutno na javnoj raspravi, ne donosi rešenje ni za jedan problem zbog kojeg je dosadašnja realizacija ovog plana bila neuspešna. "Akcioni plan pisan za... »

Transparentnost: Plan za Poglavlje 23 ne donosi rešenje ni za jedan problem

N1 Info pre 7 dana
Transparentnost Srbija je ukazala da nacrt revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23 (pravosuđe i osnovna prava) pregovora Srbije i EU, koji je trenutno na javnoj raspravi, ne donosi rešenje ni za jedan problem zbog kojeg je dosadašnja realizacija ovog plana bila neuspešna.
"Akcioni plan pisan za Poglavlje 23, pisan pre četiri godine a usvojen aprila 2016, predstavlja glavni planski dokument Srbije za unapređenje borbe potiv korupcije, pravosuđa i ljudskih prava", navodi se u saopštenju TS i podseća... »

Pogoršanje neispunjenog plana za borbu protiv korupcije

EurActiv pre 7 dana
Transparentnost – Srbija ukazuje da nacrt revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23 pregovora Srbije i EU, koji je trenutno na javnoj raspravi, ne donosi rešenje ni za jedan problem zbog kojeg je realizacija ovog plana do sada bila neuspešna.Akcioni plan za Poglavlje 23, pisan pre četiri godine a... »

TS: Pogoršanje neispunjenog plana za borbu protiv korupcije

Danas pre 7 dana
Transparentnost – Srbija ukazalo je da nacrt revidiranog Akcionog plana za Poglavlje 23 pregovora Srbije i EU, koji je trenutno na javnoj raspravi, ne donosi rešenje ni za jedan problem zbog kojeg je dosadašnja realizacija ovog plana do sada bila neuspešna.
Akcioni plan za Poglavlje 23, pisan pre četiri godine a usvojen aprila 2016, predstavlja glavni planski dokument Srbije za unapređenje borbe protiv korupcije, pravosuđa i ljudskih prava. Transparentnost – Srbija je argumentovao... »
©2019 Netmark d.o.o.