Povezane vesti

Posle vatutina, oglasio se selektor Đorđević: Teo pozvan za meč sa Estonijom, evo ko je sve na spisku…

Hot sport pre 10 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević objavio je danas spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela, a na tom spisku je i doskorašnji igrač Los Andjeles klipersa Miloš Teodosić. Košarkaši Srbije će se okupiti u... »

Selektor Đorđević zvao Teodosića za mečeve odluke

Dnevnik pre 10 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela.
U centru pažnje je povratak u selekciju Miloša Teodosića, neposredno nakon što je dobio otkaz u Los Anđeles Klipersima i dok traži novi tim. Spekuliše se da bi Teodosić trebalo da se vrati u Evropu, a dovodi se u vezu sa turskim... »

Teo u reprezentaciji!

Mozzart sport pre 10 dana
Sjajni plejmejker se našao na spisku za mečeve protiv Estonije i Izraela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo
Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve šestog „prozora“ kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela. Na... »

Đorđević objavio spisak: Pozvan i Teodosić!

Večernje novosti pre 10 dana
Selektor reprezentacije Srbije za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetski kup pozvao i iskusnog plejmejkera
Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve šestog „prozora“ kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela. “... »

Đorđević zvao Teodosića za mečeve odluke

B92 pre 10 dana
B92: Đorđević zvao Teodosića za mečeve odluke
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela.
U centru pažnje je povratak u selekciju Miloša Teodosića, neposredno nakon što je dobio otkaz u Los Anđeles Klipersima i dok traži novi tim. Spekuliše se da bi Teodosić trebalo da se vrati u Evropu, a dovodi se u vezu sa turskim... »

Klipersi se odrekli Teodosića - ispade da je to dobro za reprezentaciju

Vesti online pre 10 dana
Selektor Đorđević pozvao kapitena za dva odlučujuća meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini dogodine.
Srbija 21. februara igra kao gost Estonije (18 časova), a u poslednjem kolu, tri dana zatim, dočekuje Izrael (16). Na košarkaški mundijal potkraj leta sledeće godine vodi je jedna pobeda. Selektor Aleksandar Đorđević je pozvao i... »

Đorđević pozvao Teodosića za mečeve protiv Estonije i Izraela

Beta pre 10 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević objavio je danas spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela, a na tom spisku je i doskorašnji igrač Los Andjeles Klipersa Miloš Teodosić. Košarkaši Srbije će se okupiti u... »

Đorđevićev spisak - Ko je uz Tea pozvan za kraj kvalifikacija?

Sportske.net pre 10 dana
Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak kandidata za duele sa Estonijom i Izraelom.
Poslednje dve kvalifikacione utakmice za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kini reprezentacija Srbije će odigrati krajem meseca protiv Estonije i Izraela. Selektor "Orlova" Aleksandar Đorđević danas je saopštio spisak kandidata za... »

Đorđević pozvao Teodosića za Estoniju i Izrael

Danas pre 10 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je danas spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela, a na tom spisku je i doskorašnji igrač Los Anđeles klipersa Miloš Teodosić.
Košarkaši Srbije će se okupiti u ponedeljak, 18. februara, i održaće tri treninga do polaska na put u Estoniju, koji je zakazan za 20. februar. Selekcija Srbija 21. februara od 18.00 časova gostuje Estoniji u Talinu, dok 24.... »

Đorđevićev spisak za kvalifikacije: Pozvan i Teodosić

Mondo pre 10 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela
Aleksandar Đorđević saopštio je na koje igrače računa za predstojeće mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini protiv Estonije i Izraela. Na spisku je 19 igrača, uključujući i Miloša Teodosića,... »

Povratak Miloša Teodosića, igra protiv Estonije i Izraela!

Sportski žurnal pre 10 dana
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve šestog „prozora“ kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela
Srpski nacionalni tim će se okupiti u ponedeljak 18. februara 2019. u beogradskom hotelu „Kraun Plaza“ i održaće tri treninga do polaska na put u Estoniju, koji je zakazan za 20. februar. Srbija 21. februara od 18 časova gostuje... »

Đorđević pozvao Teodosića

N1 Info pre 10 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak igrača na koje računa u poslednjem "prozoru" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini ovog leta.
Na spisku su Miloš Teodosić, doskorašnji igrač Los Anđeles Klipersa, koji je trenutno bez angažmana, ali i košarkaši iz evroligaških klubova. Državni tim će se okupiti u ponedeljak 18. februara 2019. u beogradskom hotelu „Кraun... »

U glavnom gradu Bangladeša u požaru poginulo 78 ljudi

BBC News  pre 9 sati  još 19 povezanih

Vulin: Srbija je uvek bila na pravoj strani istorije

Politika  pre 2 sata  još 12 povezanih

Uživo: Rafalna paljba Estonije, Srbija gubi u Talinu

B92  pre 23 minuta  još 13 povezanih

Gruevski i još četvorica osumnjičeni za terorizam

Vesti online  pre 3 sata  još 12 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.