Povezane vesti

Teo u reprezentaciji!

Mozzart sport 11.02.2019
Sjajni plejmejker se našao na spisku za mečeve protiv Estonije i Izraela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve… »

Posle vatutina, oglasio se selektor Đorđević: Teo pozvan za meč sa Estonijom, evo ko je sve na spisku…

Hot sport 11.02.2019
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević objavio je danas spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela, a na tom spisku je i doskorašnji igrač Los Andjeles klipersa Miloš… »

Đorđević zvao Teodosića za mečeve odluke

B92 11.02.2019
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela. U centru pažnje je povratak u selekciju Miloša Teodosića, neposredno nakon što je dobio otkaz u… »

Selektor Đorđević zvao Teodosića za mečeve odluke

Dnevnik 11.02.2019
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak kandidata za mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela. U centru pažnje je povratak u selekciju Miloša Teodosića, neposredno… »

Đorđević objavio spisak: Pozvan i Teodosić!

Večernje novosti 11.02.2019
Selektor reprezentacije Srbije za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetski kup pozvao i iskusnog plejmejkera. Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve… »

Đorđević pozvao Teodosića za mečeve protiv Estonije i Izraela

Beta 11.02.2019
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Djordjević objavio je danas spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela, a na tom spisku je i doskorašnji igrač Los Andjeles Klipersa Miloš… »

Đorđevićev spisak - Ko je uz Tea pozvan za kraj kvalifikacija?

Sportske.net 11.02.2019
Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak kandidata za duele sa Estonijom i Izraelom. Poslednje dve kvalifikacione utakmice za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kini reprezentacija Srbije će odigrati… »

Povratak Miloša Teodosića, igra protiv Estonije i Izraela!

Sportski žurnal 11.02.2019
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve šestog „prozora“ kvalifikacija za SP 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela. Srpski nacionalni tim će se okupiti u ponedeljak 18. februara… »

Đorđević pozvao Teodosića

N1 Info 11.02.2019
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je spisak igrača na koje računa u poslednjem "prozoru" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini ovog leta. Na spisku su Miloš Teodosić, doskorašnji igrač Los Anđeles… »

Đorđevićev spisak za kvalifikacije: Pozvan i Teodosić

Mondo 11.02.2019
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela. Aleksandar Đorđević saopštio je na koje igrače računa za predstojeće… »

Đorđević pozvao Teodosića za Estoniju i Izrael

Danas 11.02.2019
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je danas spisak igrača za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije i Izraela, a na tom spisku je i doskorašnji igrač Los Anđeles klipersa Miloš… »

Klipersi se odrekli Teodosića - ispade da je to dobro za reprezentaciju

Vesti online 11.02.2019
Selektor Đorđević pozvao kapitena za dva odlučujuća meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini dogodine. Srbija 21. februara igra kao gost Estonije (18 časova), a u poslednjem kolu, tri dana zatim, dočekuje Izrael (16). Na košarkaški… »

Vesti dana »