Povezane vesti

Da su žene aktivnije, BDP bi bio za 9% veći: "Nemaju i ne traže posao"

B92 11.02.2019
Beograd -- Podaci pokazuju da žene u Srbiji, iako imaju isti nivo obrazovanja i godine radnog iskustva zarađuju oko 12 odsto manje od muškaraca, To je izjavila je direktorka Fondacije za razvoj ekonomske nauke (FREN) Jelena Žarković Rakić. Kao… »

Mere štednje najviše pogodile žene

RTS 11.02.2019
Mere štednje u javnom sektoru, koje su uvedene od 2015. godine, nisu podjednako uticale na ekonomski položaj muškaraca i žena. Veći teret reformi ponele su žene, zaključak je prvog istraživanja o uticaju mera štednje na položaj žena u Srbiji… »

Žene u Srbiji zarađuju oko 12 odsto manje od muškaraca

SEEbiz 11.02.2019
BEOGRAD – Razlika u zaradama između muškaraca i žena u Srbiji postoji, a podaci pokazuju da žene, iako imaju isti nivo obrazovanja i godine radnog iskustva zarađuju oko 12 odsto manje od muškaraca, izjavila je danas direktorka Fondacije za razvoj… »

Mere štednje najviše pogodile žene

Dnevnik 11.02.2019
BEOGRAD: Mera štednje u javnom sektoru koje su uvedene od 2015. nisu podjednako uticale na ekonomski položaj muškaraca i žene, veći teret reformi ponele su žene ponele, zaključak je prvog istraživanja o uticaju mera štednje na položaj žena u… »

Žene više stradale zbog državnih mera štednje

Mondo 11.02.2019
Mere štednje u javnom sektoru koje su uvedene od 2015. nisu podjednako uticale na ekonomski položaj muškaraca i žene, veći teret reformi ponele su žene, zaključak je prvog istraživanja o uticaju mera štednje na položaj žena u Srbiji. Foto… »

Vesti dana »