Mihajlović: Projekti Srbije i Kine vredni 5 mlrd. EUR

Mihajlović: Vrednost infrastrukturnih projekata s Kinom 5 milijardi evra; Izgradnja Moravskog koridora od leta

Večernje novosti pre 10 dana
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović primila je danas u prvu posetu novu ambasadorku Kine u Beogradu Čen Bo, sa kojom je razgovarala o saradnji Srbije i Kine na realizaciji zajedničkih infrastrukturnih projekata
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović primila je danas u prvu posetu novu ambasadorku Kine u Beogradu Čen Bo, sa kojom je razgovarala o saradnji Srbije i Kine na realizaciji zajedničkih... »

Mihajlović: Projekti Srbije i Kine vredni 5 mlrd. EUR

B92 pre 10 dana
B92: Mihajlović: Projekti Srbije i Kine vredni 5 mlrd. EUR
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović primila je u prvu posetu novu ambasadorku Kine u Beogradu Čen Bo.
Sa njom je razgovarala o saradnji Srbije i Kine na realizaciji zajedničkih infrastrukturnih projekata. Mihajlovićeva je istakla da je vrednost projekata sa Kinom koji su u toku veća od milijarde evra, te da su planirani projekti... »

Mihajlović: Vrednost infrastrukturnih projekata sa Kinom pet milijardi evra

Danas pre 10 dana
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, primila je danas u prvu posetu novu ambasadorku NR Kine u Beogradu Čen Bo, sa kojom je razgovarala o saradnji Srbije i Kine na realizaciji zajedničkih infrastrukturnih projekata.
Kako se navodi u saopštenju, Mihajlović je istakla da je vrednost projekata sa Kinom koji su u toku veća od milijarde evra, te da su planirani projekti vredni četiri milijarde evra. „Srbija i Kina odlično sarađuju, pre svega... »

Vrednost infrastrukturnih projekata sa Kinom pet milijardi evra

RTS pre 10 dana
RTS: Vrednost infrastrukturnih projekata sa Kinom pet milijardi evra
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović primila je u prvu posetu novu ambasadorku Kine u Beogradu Čen Bo, sa kojom je razgovarala o saradnji Srbije i Kine na realizaciji zajedničkih infrastrukturnih projekata.
Zorana Mihajlović je istakla da je vrednost projekata sa Kinom koji su u toku veća od milijarde evra, te da su planirani projekti vredni četiri milijarde evra. "Srbija i Kina odlično sarađuju, pre svega zahvaljujući prijateljstvu... »

Mihajlović: Vrednost infrastrukturnih projekata sa Kinom pet milijardi evra

Beta pre 10 dana
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa novom ambasadorkom Kine Čen Bo o saradnji Srbije i Kine na realizaciji zajedničkih infrastrukturnih projekata.   Mihajlovićeva je istakla da je vrednost projekata sa Kinom koji su u toku veća od... »

Mihajlović: Vrednost infrastrukturnih projekata s Kinom pet milijardi evra

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović primila je danas u prvu posetu novu ambasadorku Kine u Beogradu Čen Bo, sa kojom je razgovarala o saradnji Srbije i Kine na realizaciji zajedničkih infrastrukturnih projekata.
Mihajlovićeva je istakla da je vrednost projekata sa Kinom koji su u toku veća od milijarde evra, te da su planirani projekti vredni četiri milijarde evra. „Srbija i Kina odlično sarađuju, pre svega zahvaljujući prijateljstvu i... »
©2019 Netmark d.o.o.