Povezane vesti

Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice

Radio 021 pre 5 dana
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke.
Obradović nije precizirao kakve će posledice Nogo snositi, ali je naveo da se Dveri ograđuju od svake politike nasilja. "To je za nas neprihvatljivo, politika vešanja nikada nije bila politika pokreta Dveri i nikada neće biti",... »

Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice

Danas pre 5 dana
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest „Jedan od pet miliona“ u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke.
Obradović nije precizirao kakve će posledice Nogo snositi, ali je naveo da se Dveri ograđuju od svake politike nasilja. „To je za nas neprihvatljivo, politika vešanja nikada nije bila politika pokreta Dverari nikada neće biti“,... »

Obradović: Dveri se ograđuju od ponašanja Srđana Noga

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović izjavio je danas da se taj pokret ograđuje od ponašanja poslanika Srđana Noga i poručio da vešala nisu njihova politika.
"Više puta sam to rekao i ponoviću. Nikakve veze Srpski pokret Dveri ne želi da ima ni sa kakvim vešalima. Ne mogu da razumem nikakvu simboliku vešala. To je za nas neprihvatljivo", rekao je Obradović odgovarajući na pitanja... »

Boško Obradović se "pere" od Noga: Snosiće posledice što je nosio vešala

Telegraf pre 5 dana
To je drugi put da se Obradović ograđuje od postupka Noga
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke. Obradović nije precizirao... »

Afera "Vešala":Obradović se ponovo ogradio od Noga

Mondo pre 5 dana
Lider pokreta Dveri, Boško Obradović, izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo maketu vešala na protest "1 od 5.000.000" u Beogradu.
Foto: Tanjug/Sava Radovanović Obradović je dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke, ali nije precizirao kakve će konsekvence Nogo snositi. "To je za nas neprihvatljivo, politika vešanja nikada nije bila... »

Obradović: Neprihvatljivo nošenje vešala na protest, Nogo će snositi posledice

N1 Info pre 5 dana
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke.
Obradović nije precizirao kakve će posledice Nogo snositi, ali je naveo da se Dveri ograđuju od svake politike nasilja. 09.02.2019. "To je za nas neprihvatljivo, politika vešanja nikada nije bila politika pokreta Dverari nikada... »

Obradović: Nogo će snositi posledice

B92 pre 5 dana
B92: Obradović: Nogo će snositi posledice
Lider pokreta Dveri Boško Obradović kaže da je za taj pokret neprihvatljivo to što je Srđan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu.
On je dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke. Obradović nije precizirao kakve će posledice Nogo snositi, ali je naveo da se Dveri ograđuju od svake politike nasilja. "To je za nas neprihvatljivo, politika... »

Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice

Beta pre 5 dana
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srdjan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke. Obradović nije precizirao kakve će posledice Nogo... »
©2019 Netmark d.o.o.