Povezane vesti

Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice

Radio 021 11.02.2019
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke… »

Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice

Danas 11.02.2019
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest „Jedan od pet miliona“ u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke… »

Obradović: Dveri se ograđuju od ponašanja Srđana Noga

Dnevnik 11.02.2019
BEOGRAD: Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović izjavio je danas da se taj pokret ograđuje od ponašanja poslanika Srđana Noga i poručio da vešala nisu njihova politika. "Više puta sam to rekao i ponoviću. Nikakve veze Srpski pokret Dveri ne… »

Afera "Vešala":Obradović se ponovo ogradio od Noga

Mondo 11.02.2019
Lider pokreta Dveri, Boško Obradović, izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo maketu vešala na protest "1 od 5.000.000" u Beogradu. Foto: Tanjug/Sava Radovanović Obradović je dodao da će zbog… »

Boško Obradović se "pere" od Noga: Snosiće posledice što je nosio vešala

Telegraf 11.02.2019
To je drugi put da se Obradović ograđuje od postupka Noga. Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu i dodao… »

Obradović: Nogo će snositi posledice

B92 11.02.2019
Lider pokreta Dveri Boško Obradović kaže da je za taj pokret neprihvatljivo to što je Srđan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu. On je dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke. Obradović nije… »

Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice

Beta 11.02.2019
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srdjan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke… »

Obradović: Neprihvatljivo nošenje vešala na protest, Nogo će snositi posledice

N1 Info 11.02.2019
Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke. Obradović… »

Vesti dana »