Повезане вести

Црвено-бели представили Иванића: Спреман сам да носим грб овако великог клуба

Црвено-бели представили Иванића: Спреман сам да носим грб овако великог клуба

Вечерње новости 11.02.2019
Пресудило је то што сма желео искорак у каријери. Увек сам се водио тиме да је битно изабрати прави тренутак за то - поручио је Мирко. КАО ушећерена трешњица на врху торте. Црвена звезда је данас представила везисту Мирка… »
"Сви који воле фудбал знају ко је дошао у Звезду"

"Сви који воле фудбал знају ко је дошао у Звезду"

Мондо 11.02.2019
Мирко Иванић најавио да је спреман и једва чека да заигра за црвено-беле. Припремао се протеклих недеља у Анталији за дуел БАТЕ Борисова и Арсенала у шеснаестини финала Лиге Европе, али је напустио Турску и дошао у Београд да… »
Иванић: Звезда - још један искорак у каријери

Иванић: Звезда - још један искорак у каријери

Н1 Инфо 11.02.2019
Доскорашњи фудбалер БАТЕ Борисова Мирко Иванић у понедељак је представљен као нови играч Црвене звезде. Двадесетпетогодишњи репрезентативац Црне Горе рођен у Бачком Јарку се после три сезоне проведене у Белорусији вратио у… »
Мирко Иванић: Дошло је време, обукао сам дрес највећег клуба!

Мирко Иванић: Дошло је време, обукао сам дрес највећег клуба!

Хот спорт 11.02.2019
Мирко Иванић је појачао Црвену звезду из БАТЕ Борисова за 1,3 милиона евра, а данас је представљен на нашем највећем стадиону. Црвена звезда је цементирала средину терена, Мирко Иванић данас је званично представљен као ново… »
Иванић: Осетио сам да сам спреман за овако велики клуб

Иванић: Осетио сам да сам спреман за овако велики клуб

Моззарт спорт 11.02.2019
“Желео сам да направим један искорак у каријери“, поручио је новопечени првотимац српског шампиона. Нови везиста Црвене звезде Мирко Иванић није крио задовољство што је обукао дрес српског шампиона. Бивши играч БАТЕ Борисова и… »
Мирко Иванић: Дошао тренутак да покажем шта знам

Мирко Иванић: Дошао тренутак да покажем шта знам

Дневник 11.02.2019
Дуго су трајали преговори између БАТЕ Борисова и Црвене звезде о преласку Мирка Иванића, 25-годишњег младића из Бачког Јарка, у редове актуелног фудбалског шампиона Србије. Иванић је поникао у редовима Војводине, а онда три… »

Вести дана »