Povezane vesti

Potresna ispovest golmana vaterpolista zvezde: Vikali su da će me zaklati (foto)

Večernje novosti pre 10 dana
Jedino rešenje mi je bilo da skočim u vodu, tada su krenuli da me gađaju kamenicama. Što se izjave tiče, mislio sam na ženu i dete - priča Kralj
- NE želim ni da pomišljam šta bi se desilo da nisam skočio u more. U glavi mi je bilo samo da se spasem, mislio sam samo na moje dete, moju ženu. Želeo sam samo da se spasem po svaku scenu. Ovako je, na konferenciji za medije,... »

Kralj pokazao ranu od noža: Da se napadač na mene nije okliznuo, ne bih bio živ! (foto)

Sportski žurnal pre 10 dana
Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj pokazao je na konferenciji za medije u Beogradu ranu na nozi, koju mu je nožem naneo jedan od huligana prilikom napada u Splitu
Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj, na konferenciji za novinare je saopštio da je samo pukom srećom sačuvao živu glavu, jer se napadač okliznuo. – Kad je konobar u kafiću gde smo seli video ispod jakne Zvezdin grb,... »

Golman Zvezde: "Samo sam hteo da spasim živu glavu"

Sportske.net pre 10 dana
Golman Aleksandro Kralj, jedan od vaterpolista Crvene zvezde koje su huligani napali u Splitu, rekao je danas da je skokom u more samo želeo da "spasi živu glavu", dok je Miloš Maksimović istakao da on i njegovi saigrači nisu imali nameru nikoga da provociraju.
Trojica vaterpolista Zvezde, Dušan Vasić, Miloš Maksimović i Aleksandro Kralj, napadnuti su u subotu na splitskoj Rivi, a danas su izašli pred medije u Beogradu kako bi izneli svoje viđenje tog incidenta. Aleksandro Kralj je... »

Vasić: Niko od ljudi koji su bili tu na rivi nije pomogao...

Sportski žurnal pre 10 dana
Vaterpolisti Crvene zvezde istakli su da nijednim gestom nisu isprovicirali napad huligana u Splitu i poručili kako se nadaju da se nešto slično nikada više neće ponoviti
Dušan Vasić, koji je svojevremeno proveo šest meseci u Splitu igrajući za Jadran, rekao je da je po reakciji konobara na Zvezdin grb ispod jakne Alesandra Kralja video da nešto nije u redu i da je zato predložio promenu lokala. –... »

Kapiten Zvezde: Jedina podela je na ljude i neljude, sve ostalo je bezpredmetno

Sportski žurnal pre 10 dana
Miloš Maksimović je istakao da vaterpolsiti nikog nisu hteli da provociraju, nego su najnormalnije došli da popiju kafu pre ručka i utakmice
– Kad je počeo napad video sam te momke i pokušao sam da izađem iz bašte i pobegnem. Neki su krenuli da trče za mnom, uleteo sam u neki hotel i zamolio da mi pozovu taksi, ali recepcionarka nije htela. Imao sam sreće da je naišao... »

Kralj: Vikao sam 'Crnogorac sam', da bi znali koga su ubili

B92 pre 10 dana
B92: Kralj: Vikao sam 'Crnogorac sam', da bi znali koga su ubili
Golman vaterpolista Crvene zvezde Aleksandro Kralj pokazao je na konferenciji za medije ranu na nozi, koju mu je nožem naneo jedan od huligana u Splitu.
Kako je rekao, samo je pukom srećom sačuvao živu glavu jer se napadač okliznuo. "Kada je konobar u kafiću gde smo seli video ispod jakne Zvezdin grb, prišao je i rekao kakav je to grb i preteći rekao bolje pokrij to. Mislio sam... »

Detalji haosa u Splitu: Napad nožem i kamenicama! Zašto Crnogorac? Kakav je to grb? Nije bilo provokacija

Mozzart sport pre 10 dana
Vaterpolisti Crvene zvezde o jezivim dešavanjima na rivi
Gostovanje Crvene zvezde u Splitu, umesto sportskog, pretvorilo se u događaj iz crne hronike. Trebalo je da bude obračun sa Moranrom u okviru regionalne Triglav lige, međutim, do utakmice nije ni došlo, pošto je grupa hrvatskih huligana, iz čiste obesti, napala... »

Vaterpolisti Zvezde: Nismo nikog provocirali; Kralj pokazao ranu od noža

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Vaterpolisti Crvene zvezde istakli su danas da nijednim gestom nisu isprovicirali napad huligana u Splitu i poručili kako se nadaju da se nešto slično nikada više neće ponoviti.
Dušan Vasić, koji ej svojevremeno proveo šest meseci u Splitu igrajući za Jadran, rekao je da je po reakciji konobara na Zvezdin grb ispod jakne Alesandra Kralja video da nešto nije u redu i da je zato predložio promenu lokala.... »

Vasić: Konobar nas čudno gledao; Maksimović: Niko nije hteo da pomogne

B92 pre 10 dana
B92: Vasić: Konobar nas čudno gledao; Maksimović: Niko nije hteo da pomogne
Vaterpolisti Crvene zvezde Dušan Vasić i Miloš Maksimović opisali su traumatičan događaj iz Splita kada ih je krvnički napada grupa Hrvata.
On je ispričao da su on i saigrači odlučili da posle treninga prošetaju i popiju kafu, kao i da su čim su seli u kafić primetili da ih konobar "čudno gleda". Rekao je da su, nakon što je konobar Kralju "pretećim tonom" poručio da... »

Golman Zvezde o napadu u Splitu: Samo sam hteo da spasim živu glavu

Beta pre 10 dana
Golman Aleksandro Kralj, jedan od vaterpolista Crvene zvezde koje su huligani napali u Splitu, rekao je danas da je skokom u more samo želeo da "spasi živu glavu", dok je Miloš Maksimović istakao da on i njegovi saigrači nisu imali nameru nikoga da provociraju. Trojica vaterpolista Zvezde, Dušan... »

Vaterpolisti zvezde o skandalu u Hrvatskoj: Nikoga nismo provocirali, krivo nam je što niko nije prišao da pomogne

Večernje novosti pre 10 dana
Krenuli su na Kralja šipkama i kamenicama, jedan je i nož držao - kaže Vasić. Bežao sam, uleteo u hotel i zamolio da mi pozovu taksi, ali recepcionarka nije htela - kaže Maksimović
Vaterpolisti Crvene zvezde istakli su danas da nijednim gestom nisu isprovicirali napad huligana u Splitu i poručili kako se nadaju da se nešto slično nikada više neće ponoviti. Dušan Vasić, koji je svojevremeno proveo šest... »

Vaterpolisti zvezde otvorili dušu: Spašavali smo živu glavu! Na Rivi su megafonom pozivali na linč Srba (foto)

Hot sport pre 10 dana
Konferenciji u Beogradu prisustvovali su napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde, koji su objasnili do detalja kako je došlo do napada huligana u Splitu. Golman Aleksandar Kralj je na poznatom snimku u moru, u koje je uskočio kako bi pobegao od pomahnitalih huligana, koji su ga jurili. On je najpre... »

Kralj pokazao ranu od noža: Samo sam mislio na dete...

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj pokazao je danas na konferenciji za medije u Beogradu ranu na nozi, koju mu je nožem naneo jedan od huligana prilikom napada u Splitu.
Kako je rekao, samo je pukom srećom sačuvao živu glavu jer se napadač okliznuo. "Kada je konobar u kafiću gde smo seli video ispod jakne Zvezdin grb, prišao je i rekao kakav je to grb i preteći rekao bolje pokrij to. Mislio sam... »

Čeka se odgovor ‘delija’: Hajduk je juče igrao protiv Lokomotive, ali je ‘Torcida’ vređala samo Zvezdu… (video)

Hot sport pre 10 dana
Navijači splitskog Hajduka okupljeni oko grupe ‘Torcida’ iskoristili su utakmicu sa Lokomotivom iz Zagreba kako bi vređali Crvenu zvezdu. U subotu su splitski huligani na Rivi u Splitu napali vaterpoliste Crvene zvezde metalnim šipkama i noževima. Golman Aleksandar Kralj živu glavu je izvukao... »
©2019 Netmark d.o.o.