Повезане вести

Потресна исповест голмана ватерполиста звезде: Викали су да ће ме заклати (фото)

Потресна исповест голмана ватерполиста звезде: Викали су да ће ме заклати (фото)

Вечерње новости 11.02.2019
Једино решење ми је било да скочим у воду, тада су кренули да ме гађају каменицама. Што се изјаве тиче, мислио сам на жену и дете - прича Краљ. - НЕ желим ни да помишљам шта би се десило да нисам скочио у море. У глави ми је… »
Голман Звезде: "Само сам хтео да спасим живу главу"

Голман Звезде: "Само сам хтео да спасим живу главу"

Спортске.нет 11.02.2019
Голман Александро Краљ, један од ватерполиста Црвене звезде које су хулигани напали у Сплиту, рекао је данас да је скоком у море само желео да "спаси живу главу", док је Милош Максимовић истакао да он и његови саиграчи нису… »
Детаљи хаоса у Сплиту: Напад ножем и каменицама! Зашто Црногорац? Какав је то грб? Није било провокација

Детаљи хаоса у Сплиту: Напад ножем и каменицама! Зашто Црногорац? Какав је то грб? Није било провокација

Моззарт спорт 11.02.2019
Ватерполисти Црвене звезде о језивим дешавањима на риви. Гостовање Црвене звезде у Сплиту, уместо спортског, претворило се у догађај из црне хронике. Требало је да буде обрачун са Моранром у оквиру регионалне Триглав лиге… »
Васић: Нико од људи који су били ту на риви није помогао...

Васић: Нико од људи који су били ту на риви није помогао...

Спортски журнал 11.02.2019
Ватерполисти Црвене звезде истакли су да ниједним гестом нису испровицирали напад хулигана у Сплиту и поручили како се надају да се нешто слично никада више неће поновити. Душан Васић, који је својевремено провео шест месеци у… »
Капитен Звезде: Једина подела је на људе и нељуде, све остало је безпредметно

Капитен Звезде: Једина подела је на људе и нељуде, све остало је безпредметно

Спортски журнал 11.02.2019
Милош Максимовић је истакао да ватерполсити никог нису хтели да провоцирају, него су најнормалније дошли да попију кафу пре ручка и утакмице. – Кад је почео напад видео сам те момке и покушао сам да изађем из баште и побегнем… »
Ватерполисти звезде отворили душу: Спашавали смо живу главу! На Риви су мегафоном позивали на линч Срба (фото)

Ватерполисти звезде отворили душу: Спашавали смо живу главу! На Риви су мегафоном позивали на линч Срба (фото)

Хот спорт 11.02.2019
Конференцији у Београду присуствовали су нападнути ватерполисти Црвене звезде, који су објаснили до детаља како је дошло до напада хулигана у Сплиту. Голман Александар Краљ је на познатом снимку у мору, у које је ускочио како… »
Чека се одговор ‘делија’: Хајдук је јуче играо против Локомотиве, али је ‘Торцида’ вређала само Звезду… (видео)

Чека се одговор ‘делија’: Хајдук је јуче играо против Локомотиве, али је ‘Торцида’ вређала само Звезду… (видео)

Хот спорт 11.02.2019
Навијачи сплитског Хајдука окупљени око групе ‘Торцида’ искористили су утакмицу са Локомотивом из Загреба како би вређали Црвену звезду. У суботу су сплитски хулигани на Риви у Сплиту напали ватерполисте Црвене звезде металним… »

Вести дана »