Повезане вести
Викао сам да сам Црногорац, да би знали кога су убили, а не да бих се извукао: Голман Звезде одговорио критичарима и показао…
Телеграф 11.02.2019
Александро Краљ је рекао да је само мислио на жену и дете и да му је једино на уму било да се спаси. Голман ватерполиста Црвене звезде, Александро Краљ, извукао је "најдебљи краљ" у Сплиту, у нападу хулигана Хајдука из Сплита… »
Ватерполиста Звезде: Викали су да ће „убити четника“, нисам хтео да скинем обележје клуба
Данас 11.02.2019
Конобар из кафића у којем су пили кафу одиграо кључну улогу у нападу Голман Александро Краљ, један од ватерполиста Црвене звезде које су хулигани напали у Сплиту, рекао је данас да је скоком у море само желео да „спаси живу… »
Краљ показао рану од ножа: Викао сам 'Црногорац сам', да би знали кога су убили (видео)
Правда 11.02.2019
Голман ватерполиста Црвене звезде Алесандро Краљ показао је на конференцији за медије рану на нози, коју му је ножем нанео један од хулигана у Сплиту. Како је рекао, само је пуком срећом сачувао живу главу јер се нападач… »
Вести дана »
Од Крушевца до Минхена! Србин постаје први човек БМВ-а! Милан Недељковић генерални директор немачког гиганта
Ало пре 23 минутајош 32 повезане
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 13 минутајош 28 повезаних
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 3 сатајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних