Povezane vesti

Vikao sam da sam Crnogorac, da bi znali koga su ubili, a ne da bih se izvukao: Golman Zvezde odgovorio kritičarima i pokazao…

Vikao sam da sam Crnogorac, da bi znali koga su ubili, a ne da bih se izvukao: Golman Zvezde odgovorio kritičarima i pokazao…

Telegraf 11.02.2019
Aleksandro Kralj je rekao da je samo mislio na ženu i dete i da mu je jedino na umu bilo da se spasi. Golman vaterpolista Crvene zvezde, Aleksandro Kralj, izvukao je "najdeblji kralj" u Splitu, u napadu huligana Hajduka iz Splita na igrače crveno-belih… »
Vaterpolista Zvezde: Vikali su da će „ubiti četnika“, nisam hteo da skinem obeležje kluba

Vaterpolista Zvezde: Vikali su da će „ubiti četnika“, nisam hteo da skinem obeležje kluba

Danas 11.02.2019
Konobar iz kafića u kojem su pili kafu odigrao ključnu ulogu u napadu Golman Aleksandro Kralj, jedan od vaterpolista Crvene zvezde koje su huligani napali u Splitu, rekao je danas da je skokom u more samo želeo da „spasi živu glavu“, dok je Miloš… »
Kralj pokazao ranu od noža: Vikao sam 'Crnogorac sam', da bi znali koga su ubili (video)

Kralj pokazao ranu od noža: Vikao sam 'Crnogorac sam', da bi znali koga su ubili (video)

Pravda 11.02.2019
Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj pokazao je na konferenciji za medije ranu na nozi, koju mu je nožem naneo jedan od huligana u Splitu. Kako je rekao, samo je pukom srećom sačuvao živu glavu jer se napadač okliznuo. "Kada je konobar u… »

Vesti dana »