Povezane vesti

Zaplenjeno četiri pištolja i blizu 2.000 psihoaktivnih tableta

Subotica.com 11.02.2019
U saradnji sa policijom, carinici su juče, na graničnom prelazu "Horgoš", zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta. Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil švajcarskih… »

Carina: Zaplenjeni uređaji za dijagnostiku automobila

RTV 11.02.2019
BAČKI BREG - Carinici su na graničnom prelazu Bački Breg, zaplenili neprijavljene polovne uređaje za dijagnostiku automobila i novi uređaj plej stejšn, vrednosti veće od 1,6 miliona dinara. Prekršaj je otkriven u nedelju, u dva sata posle ponoći… »

Čudo na granici: Carinici na Bačkom bregu zaplenili ovu skupu igračku i uređaje za dijagnostiku automobila! (Foto)

Kurir 11.02.2019
BEOGRAD - Carinici su na graničnom prelazu Bački Breg, zaplenili neprijavljene polovne uređaje za dijagnostiku automobila i novi plej stejšn, vrednosti veće od 1,6 miliona dinara. Prekršaj je otkriven u nedelju, u dva sata posle ponoći, na ulalzu u… »

Zaplenjeni uređaji za dijagnostiku automobila i plejstejšn

RTS 11.02.2019
Carinici su na graničnom prelazu Bački Breg zaplenili neprijavljene polovne uređaje za dijagnostiku automobila i novi plejstejšn, vrednosti veće od 1,6 miliona dinara. Prekršaj je otkriven u nedelju, u dva sata posle ponoći, na ulazu u zemlju, u… »

Zaplenjena četiri pištolja i "pametna droga" na Horgošu

RTV 11.02.2019
HORGOŠ - Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta. Prekršaj je otkriven 10. februara kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil "škoda… »

FOTO: Na Horgošu zaplenjena "pametna droga", tablete za potenciju i pištolji

Radio 021 11.02.2019
Carinici su u saradnji sa policijom u nedelju, 10. februara na Horgošu zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta. Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil "škoda fabia" švajcarskih… »

Zaplenjena četiri pištolja i "pametna droga" na Horgošu (foto)

Večernje novosti 11.02.2019
Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta. Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000… »

Zaplenjena četiri pištolja i pametna droga na Horgošu

Dnevnik 11.02.2019
BEOGRAD: Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta. Prekršaj je otkriven 10. februara kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil "škoda… »

Ulov na horgošu iznad levog točka: Krili 4 pištolja i pametnu drogu (Foto)

Kurir 11.02.2019
BEOGRAD - Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta. Prekršaj je otkriven 10. februara kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil "škoda… »

Vesti dana »