Povezane vesti

Zaplenjeno četiri pištolja i blizu 2.000 psihoaktivnih tableta

Subotica.com pre 9 dana
U saradnji sa policijom, carinici su juče, na graničnom prelazu "Horgoš", zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta.
Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil švajcarskih registarskih oznaka, kojim su ka Luganu putovala dvojica švajcarskih državljana, saopštila je Uprava carina. Najpre je iznad... »

Zaplenjeni uređaji za dijagnostiku automobila i plejstejšn

RTS pre 10 dana
RTS: Zaplenjeni uređaji za dijagnostiku automobila i plejstejšn
Carinici su na graničnom prelazu Bački Breg zaplenili neprijavljene polovne uređaje za dijagnostiku automobila i novi plejstejšn, vrednosti veće od 1,6 miliona dinara.
Prekršaj je otkriven u nedelju, u dva sata posle ponoći, na ulazu u zemlju, u automobilu "folksvagen" somborskih registarskih oznaka, kojim je iz Mađarske putovao 28-godišnji državljanin Srbije, sa još jednim saputnikom,... »

Carina: Zaplenjeni uređaji za dijagnostiku automobila

RTV pre 10 dana
RTV: Carina: Zaplenjeni uređaji za dijagnostiku automobila
BAČKI BREG - Carinici su na graničnom prelazu Bački Breg, zaplenili neprijavljene polovne uređaje za dijagnostiku automobila i novi uređaj plej stejšn, vrednosti veće od 1,6 miliona dinara.
Prekršaj je otkriven u nedelju, u dva sata posle ponoći, na ulalzu u zemlju, u automobilu "folksvagen" somborskih registarskih oznaka, kojim je iz Mađarske putovao 28-godišnji državljanin Srbije, sa još jednim saputnikom,... »

Čudo na granici: Carinici na Bačkom bregu zaplenili ovu skupu igračku i uređaje za dijagnostiku automobila! (Foto)

Kurir pre 10 dana
BEOGRAD - Carinici su na graničnom prelazu Bački Breg, zaplenili neprijavljene polovne uređaje za dijagnostiku automobila i novi plej stejšn, vrednosti veće od 1,6 miliona dinara. Prekršaj je otkriven u nedelju, u dva sata posle ponoći, na ulalzu u zemlju, u automobilu "folksvagen" somborskih... »

FOTO: Na Horgošu zaplenjena "pametna droga", tablete za potenciju i pištolji

Radio 021 pre 10 dana
Carinici su u saradnji sa policijom u nedelju, 10. februara na Horgošu zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta.
Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil "škoda fabia" švajcarskih registarskih oznaka, kojim su ka Luganu putovala dvojica švajcarskih državljana. Najpre je iznad levog točka, u... »

Zaplenjena četiri pištolja i "pametna droga" na Horgošu (foto)

Večernje novosti pre 10 dana
Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta
Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta. Prekršaj je otkriven 10. februara kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen... »

Zaplenjena četiri pištolja i pametna droga na Horgošu

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta.
Prekršaj je otkriven 10. februara kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil "škoda fabia" švajcarskih registarskih oznaka, kojim su ka Luganu putovala dvojica švajcarskih državljana. Najpre je iznad levog... »

Ulov na horgošu iznad levog točka: Krili 4 pištolja i pametnu drogu (Foto)

Kurir pre 10 dana
BEOGRAD - Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta. Prekršaj je otkriven 10. februara kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil "škoda fabia" švajcarskih registarskih oznaka, kojim su ka... »

Zaplenjena četiri pištolja i "pametna droga" na Horgošu

RTV pre 10 dana
RTV: Zaplenjena četiri pištolja i "pametna droga" na Horgošu
HORGOŠ - Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš zaplenili četiri pištolja i gotovo 2.000 psihoaktivnih tableta.
Prekršaj je otkriven 10. februara kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen automobil "škoda fabia" švajcarskih registarskih oznaka, kojim su ka Luganu putovala dvojica švajcarskih državljana. Najpre je iznad levog... »
©2019 Netmark d.o.o.