Povezane vesti
Srpkinja koja je ulovila Depa otkrila za kurir: Džoni je pravi šmeker, slikali smo se, a onda mi je ovo dao (foto)
Kurir 11.02.2019
Glumac Džoni Dep nekoliko nedelja boravi u Beogradu jer snima film Minimata, ali se trudi da izbegne medije! Međutim, Srpkinja koja se slikala u društvu Džonija Depa je pevačica Ivana Nikolić. Članica benda Hurricane slučajno se našla te noći u restoranu… »
Ekskluzivni paparaco Kurira! Ovo je pravi Džoni Dep: Krio se iza 3 dublera, ali stigli smo ga! Pogledajte koje je sve…
Kurir 11.02.2019
Slavni glumac Džoni Dep, koji u Beogradu snima film "Minamata", sinoć je s prijateljima i saradnicima večerao u jednom poznatom restoranu, gde je uživao u najboljim srpskim specijalitetima. Grupa se u restoranu zadržala nešto duže od dva sata, a lokal su… »
Vesti dana »
15 putnika u zdravstvenim ustanovama posle iskakanja tramvaja na Dorćolu: GSP sumnja na neprilagođenu brzinu
Nedeljnik pre 1 danjoš 113 povezane
Predsednik Irana izdao naređenje: Posle skoro tri meseca, Iranci imaju razloga za slavlje!
Kurir pre 1 danjoš 44 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 10 satijoš 10 povezanih
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Euronews pre 6 satijoš 37 povezanih