Povezane vesti
Plenković za N1: Napadači na vaterpoliste Zvezde da budu propisno kažnjeni
N1 Info 11.02.2019
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da treba najoštrije osuditi huliganski napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. Izvor: N1 11.02.2019. 11.02.2019. 10.02.2019. "Mislim da je to jako loše, mislim da je to nešto što svi moramo u društvu… »
Plenković osudio napad na vaterpoliste
Slobodna Evropa 11.02.2019
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je u ponedjeljak da treba najoštrije osuditi huliganski napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. "Mislim da je to jako loše, mislim da je to nešto što svi moramo u društvu poraditi da se takvi huliganski… »
Plenković osudio napad na vaterpoliste
Novi magazin 11.02.2019
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da treba najoštrije osuditi huliganski napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. "Mislim da je to jako loše, mislim da je to nešto što svi moramo u društvu poraditi da se takvi huliganski ispadi ne… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Preminuo otac Aleksandra Nešovića Baje: Umro samo šest dana nakon što je izgubio sina
Mondo pre 30 minutajoš 59 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 6 satijoš 29 povezanih
Izbegnuta nesreća na autoputu Miloš Veliki: Hitno upozorenje razglasom spečilo vozilo da uđe u suprotnom smeru u tunel
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Saga dobila epilog! ABA liga donela konačnu odluku: Evo gde će Dubai dočekati Budućnost!
Kurir pre 50 minutajoš 25 povezanih