Povezane vesti
Plenković za N1: Napadači na vaterpoliste Zvezde da budu propisno kažnjeni
N1 Info 11.02.2019
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da treba najoštrije osuditi huliganski napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. Izvor: N1 11.02.2019. 11.02.2019. 10.02.2019. "Mislim da je to jako loše, mislim da je to nešto što svi moramo u… »
Plenković osudio napad na vaterpoliste
Slobodna Evropa 11.02.2019
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je u ponedjeljak da treba najoštrije osuditi huliganski napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. "Mislim da je to jako loše, mislim da je to nešto što svi moramo u društvu poraditi da se takvi… »
Plenković osudio napad na vaterpoliste
Novi magazin 11.02.2019
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da treba najoštrije osuditi huliganski napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. "Mislim da je to jako loše, mislim da je to nešto što svi moramo u društvu poraditi da se takvi huliganski… »
Vesti dana »
Studenti ostavili džakove para ispred RTS-a i tražili izvinjenje od Vučića: U Dnevniku dva minuta posvećena protestu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Odbijen zahtev za ukidanje pritvora osumnjičenom u slučaju kanal Ibar-Lepenac
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Kapiten postigao kapitensku trojku u Berlinu: “Mora da se rilja, nije sve med i mleko”
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Uhapšen muškarac iz Lazarevca zbog nelegalne prodaje skupocenih rasa pasa (foto)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane