Glumcima uspelo - neće biti estrade na sceni pozorišta

Glumcima uspelo - neće biti estrade na sceni pozorišta

B92 pre 5 dana
B92: Glumcima uspelo - neće biti estrade na sceni pozorišta
Uz veliku podršku Grada, medija i cenjenih kolega, u Beogradskom dramskom pozorištu (BDP) otkazana je manifestacija "Balkan Awards", navodi se u današnjoj poruci više od 20 glumica i glumaca BDP, koji su zatražili da se scena ove pozorišne kuće ne koristi za estradne događaje.
Posle odluke o otkazivanju, oni su manifestaciji "Balkan Awards" poželeli sreću u "nekom drugom adekvatnom prostoru". "Zahvaljujemo se na zdušnoj podršci, u ime većeg dela ansambla BDP", ističe se u poruci glumica i glumaca ovog... »

Glumci BDP-a nezadovoljni, Ministarstvo: Proceniti kvalitet

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Dodela "Balkanskih nagrada" najavljena je za 21. februar na sceni "Rade Marković" Beogradskog dramskog pozorišta, što je izazvalo revolt glumaca, koji kažu da estradnom događaju nije mesto u pozorištu, a organizator događaja Dejan Jovanović im poručuje da "stvari rešavaju unutar kuće".
Više od 20 glumaca je potpisalo pismo u kome naglašavaju da se iznajmljivanjem prostora za dodelu "Balkanskih nagrada" obesmišljava postojanje pozorišta i njegova misija, kao i da se izneverava pozorišna publika. "Balkan Awards"... »

Glumci BDP-a, uz pomoć Grada i medija, "otkazali" manifestaciju "Balkan Awards"

N1 Info pre 5 dana
Uz veliku podršku Grada, medija i cenjenih kolega, u Beogradskom dramskom pozorištu (BDP) otkazana je manifestacija "Balkan Awards", navodi se u današnjoj poruci više od 20 glumica i glumaca BDP-a, koji su 11. februara zatražili da se scena ove pozorišne kuće ne koristi za estradne događaje.
Posle odluke o otkazivanju, oni su manifestaciji "Balkan Awards" poželeli sreću u "nekom drugom adekvatnom prostoru". "Zahvaljujemo se na zdušnoj podršci, u ime većeg dela ansambla BDP-a", ističe se u poruci glumica i glumaca... »

Glumci BDP-a „otkazali“ Balkan awards

Danas pre 5 dana
Uz veliku podršku Grada, medija i cenjenih kolega, u Beogradskom dramskom pozorištu (BDP) otkazana je manifestacija „Balkan Awards“, navodi se u današnjoj poruci više od 20 glumica i glumaca BDP, koji su 11. februara zatražili da se scena ove pozorišne kuće ne koristi za estradne događaje.
Posle odluke o otkazivanju, oni su manifestaciji „Balkan Awards“ poželeli sreću u „nekom drugom adekvatnom prostoru“. „Zahvaljujemo se na zdušnoj podršci, u ime većeg dela ansambla BDP“, ističe se u poruci glumica i glumaca ovog... »

Burno u studiju: "Estrada nije kultura, tražimo otkazivanje manifestacije"

B92 pre 5 dana
B92: Burno u studiju: "Estrada nije kultura, tražimo otkazivanje manifestacije"
Estradi nije mesto na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Više od 20 glumaca ovog teatra smatra da je odluka da se scena "Rade Marković" ustupi manifestaciji "Balkanske nagrade 2019" poslovno loša jer je to manifestacija šunda, kiča i najgoreg ukusa.
Zato od upravnika Slobodana Ćustića traže da otkaže gostoprimstvo. Inače, dodela nagrada je zakazana za 21. februar. Glumci BDDP-a Paulina Manov i Ivan Tomić gostovali su u "Jutru" na Prvoj televiziji i rekli da zaposleni u ovom... »
©2019 Netmark d.o.o.