Povezane vesti

Glumcima uspelo - neće biti estrade na sceni pozorišta

B92 11.02.2019
Uz veliku podršku Grada, medija i cenjenih kolega, u Beogradskom dramskom pozorištu (BDP) otkazana je manifestacija "Balkan Awards", navodi se u današnjoj poruci više od 20 glumica i glumaca BDP, koji su zatražili da se scena ove pozorišne kuće ne… »

Glumci BDP-a nezadovoljni, Ministarstvo: Proceniti kvalitet

Dnevnik 11.02.2019
BEOGRAD: Dodela "Balkanskih nagrada" najavljena je za 21. februar na sceni "Rade Marković" Beogradskog dramskog pozorišta, što je izazvalo revolt glumaca, koji kažu da estradnom događaju nije mesto u pozorištu, a organizator događaja Dejan… »

Glumci BDP-a „otkazali“ Balkan awards

Danas 11.02.2019
Uz veliku podršku Grada, medija i cenjenih kolega, u Beogradskom dramskom pozorištu (BDP) otkazana je manifestacija „Balkan Awards“, navodi se u današnjoj poruci više od 20 glumica i glumaca BDP, koji su 11. februara zatražili da se scena ove… »

Glumci BDP-a, uz pomoć Grada i medija, "otkazali" manifestaciju "Balkan Awards"

N1 Info 11.02.2019
Uz veliku podršku Grada, medija i cenjenih kolega, u Beogradskom dramskom pozorištu (BDP) otkazana je manifestacija "Balkan Awards", navodi se u današnjoj poruci više od 20 glumica i glumaca BDP-a, koji su 11. februara zatražili da se scena ove… »

Burno u studiju: "Estrada nije kultura, tražimo otkazivanje manifestacije"

B92 11.02.2019
Estradi nije mesto na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Više od 20 glumaca ovog teatra smatra da je odluka da se scena "Rade Marković" ustupi manifestaciji "Balkanske nagrade 2019" poslovno loša jer je to manifestacija šunda, kiča i najgoreg… »

Vesti dana »