Vremenska prognoza - 13. februar

Vremenska prognoza - 13. februar

RTS pre 4 dana
RTS: Vremenska prognoza - 13. februar
Na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno oblačno. Još je ponegde na jugu, jugoistoku i jugozapadu, uz nešto više oblačnosti, moguć kratkotrajan sneg, uglavnom u brdsko-planinskim krajevima. Vetar slab i umeren, na planinama jak, severozapadni. Najviša dnevna temperatura od 2 do 8 stepeni. Uveče i u toku noći sa severozapada novo umereno naoblačenje.
Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (izvor: RHMZ) 12.02.2019. Utorak U većem delu pretežno oblačno, mestimično sa susnežicom i snegom, naročito ujutro i pre podne. U brdsko-planinskim predelima... »

Sutra uglavnom oblačno vreme

Novi magazin pre 6 dana
Vreme u Srbiji će sutra biti oblačno a od popodneva se očekuje postepeno razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Najniže temperature od -5 do nula, a najviše dnevne od dva do osam stepeni. U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, i temperaturama od -1 do šest stepeni. Narednih dana se očekuje pretežno oblačno... »

Hladnije i suvo

Dnevnik pre 6 dana
NOVI SAD: Hladnije i suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna 5 stepeni.
VOJVODINA: Hladnije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar vrlo jak severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0, a maksimalna 5 stepeni. SRBIJA: Hladnije s povremenom... »

Danas pretežno oblačno, vetar, mestimično susnežica

Vesti online pre 6 dana
U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom. Na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima.
Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jačine, severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 0 C do 3 C, a najviša dnevna od 2 C do 7 C, saopštio je Republički... »

Toooplo se obucite, vetar je baš neprijatan

Mondo pre 6 dana
U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom. Na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima.
Foto: Mondo/ Goran Sivački Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jačine, severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 0 C do 3 C, a najviša dnevna od 2 C do 7 C,... »

Siv dan u Beogradu: Danas pretežno oblačno uz jak vetar

Blic pre 6 dana
U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom. Na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima. Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jačine, severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja... »

Danas mestimično susnežnica, potom delimično razvedravanje

Novi magazin pre 6 dana
U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jačine, severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura kretaće se od nula do tri, a najviša dnevna od dva do sedam stepeni... »

Danas pretežno oblačno, vetar, mestimično susnežica

B92 pre 6 dana
B92: Danas pretežno oblačno, vetar, mestimično susnežica
U većem delu Srbije biće pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom.
Na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima. Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jacine, severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 0 C do 3 C, a najviša... »

Ledeno jutro, vetar šiba: Sneg, susnežnica, ponegde i malo sunca! Danas do 7 stepeni

Kurir pre 6 dana
BEOGRAD - U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa... »

Oblačno, mestimično suznežnica i sneg

B92 pre 6 dana
B92: Oblačno, mestimično suznežnica i sneg
U većem delu Srbije će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima.
To je saopštio Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jačine, severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura kretaće se od... »

Vremenska prognoza: U utorak mestimično suznežica, potom delimično razvedravanje

Večernje novosti pre 6 dana
U većem delu Srbije u utorak će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima
U većem delu Srbije u utorak će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom, na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Vetar će biti... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.