Dvojica huligana u pritvoru, treći se brani sa slobode

Dvojica huligana u pritvoru, treći se brani sa slobode

B92 pre 3 dana
B92: Dvojica huligana u pritvoru, treći se brani sa slobode
Istražni sudija Županijskog suda u Splitu odredio je jednomesečni pritvor dvojici napadača na vaterpoliste Crvene zvezde, a treći će se braniti sa slobode
Pritvor je određen na predlog splitskog Državnog tužilaštva koje je otvorilo istragu protiv trojice uhašenih zbog sumnje da su počinili krivična dela nanonošenja teških fizičkih povreda u pokušaju i razbojništva. " "Postoji... »

Posle divljanja u Splitu: Napadačima na vaterpoliste Crvene zvezde određen pritvor

Večernje novosti pre 3 dana
Dvojici 25-godišnjaka, koje je splitska policija uhapsila pod sumnjom da su u subotu popodne na Rivi prvo verbalno, a onda i fizički napali trojicu vaterpolista beogradske "Crvene zvezde", određen je pritvor
Dvojici 25-godišnjaka, koje je splitska policija uhapsila pod sumnjom da su u subotu popodne na Rivi prvo verbalno, a onda i fizički napali trojicu vaterpolista beogradske "Crvene zvezde" i jednog od njih lakše povredili, večeras... »

Dvojici napadača iz Splita mesec dana pritvora

Mondo pre 3 dana
Dvojici huligana koji su napali vaterpoliste Zvezde određen je jednomesečni pritvor, dok je treći privedeni pušten da se brani sa slobode.
Dvojici 25-godišnjaka, koje je policija uhapsila pod sumnjom da su u subotu popodne u Splitu prvo verbalno, a onda i fizički napali trojicu vaterpolista Crvene zvezde, i jednog od njih lakše povredili, određen je pritvor od mesec... »
©2019 Netmark d.o.o.