Povezane vesti

Ćustić: Kolege su neupućene, BDP trpi štetu

B92 12.02.2019
Vršilac dužnosti direktora Beogradskog dramskog pozorišta Slobodan Ćustić izjavio je da su otkazali dodelu "Balkan Awards", koja je trebalo da se održi u tom teatru 21. februara, da se ne bi stvarala dodatna tenzija, ocenivši da su glumci, koji su… »

Otkazana dodela "Balkanskih nagrada" u BDP-u

RTS 12.02.2019
Dodela "Balkanskih nagrada", najavljena za 21. februar na sceni "Rade Marković" Beogradskog dramskog pozorišta, koja je izazvala revolt glumaca tog teatra, otkazana je, potvrdio je Tanjugu vršilac dužnosti direktora BDP-a Slobodan Ćustić. Više od… »

Otkazana dodela "Balkanskih nagrada" u Beogradskom dramskom pozorištu

Radio 021 12.02.2019
Dodela "Balkanskih nagrada", najavljena za 21. februar na sceni "Rade Marković" Beogradskog dramskog pozorissta, koja je izazvala revolt glumaca tog teatra, otkazana je, potvrdio je Tanjugu vršilac dužnosti direktora BDP-a Slobodan Ćustić. Više od… »

Glumci pobedili: Otkazana dodela Oskara popularnosti!

Mondo 12.02.2019
Barem u Beogradskom dramskom pozorištu. Glumci Beogradskog dramskog pozorišta pobunuli su se pre nekoliko dana, nakon što je objavljeno da će se manifestacija "Balkanske nagrade 2018", poznatije pod nazivom "Oskar popularnosti" održati 21. februara u… »

Vesti dana »