Povezane vesti

Napad američkih koalicionih snaga u SIRIJI: Pogođen kamp sa civilima; 70 mrtvih i ranjenih

Večernje novosti pre 7 dana
Najmanje 70 civila je poginulo ili je ranjeno u vazdušnom napadu međunarodne koalicije, predvođene SAD, u sirijskoj provinciji Deir el Zor
Najmanje 70 civila je poginulo ili je ranjeno u vazdušnom napadu međunarodne koalicije, predvođene SAD, u sirijskoj provinciji Deir el Zor, javila je sirijska agencija Sana. Pozivajući se na neimenovane lokalne izvore, Sana... »

Sirija: U napadu SAD i koalicije 70 mrtvih ili ranjenih civila

RTV pre 7 dana
RTV: Sirija: U napadu SAD i koalicije 70 mrtvih ili ranjenih civila
DAMASK - Najmanje 70 civila je poginulo ili je ranjeno u vazdušnom napadu međunarodne koalicije, predvođene SAD, u sirijskoj provinciji Deir el Zor, javila je danas sirijska agencija Sana.
Pozivajući se na neimenovane lokalne izvore, Sana navodi da je u pogođen kamp sa civilima. Sana je juče objavila da su u vazdušnom udaru koalicionih snaga na rezidencijalnu oblast u predgrađu El Baguzija poginula četiri civila,... »

Civili živi goreli: Detalji užasnog napada američke koalicije na Deir ez Zor, broj žrtava drastično porastao! (video)

Pravda pre 7 dana
Najmanje 70 civila je ubijeno i ranjeno tokom vazdušnih napada koalicije SAD u izbegličkom kampu u selu Baguz, saopštila je sirijska SANA.
Selo se nalazi na jugoistoku zemlje u pokrajini Deir ez Zor. Sinoć su sirijski mediji saopštili o 20 mrtvih. Zauzvrat, državni televizijski kanal Ihbaria je izvestila da su mnogi civili živi spaljeni u automobilima dok su... »

Krvoproliće u Siriji: 16 civila, među kojima 7 dece, ubijeno u napadu američke koalicije

Kurir pre 7 dana
U vazdušnom napadu američke koalicije na Siriju ubijeno je 16 osoba, među kojima se nalazilo sedmoro dece.
Napadnut je sirijski grad Dejr el Zor, kako je prenela sirijska novinska agencija Sana. Meta napada bilo je stambeno naselje u predgrađu Al Baguz. Kurir.rs/ Agencije Foto: Printscreen/ Youtube Kurir Autor:... »

Krvoproliće u Siriji: 16 civila, među kojima 7 dece, ubijeno u napadu američke koalicije (video)

Pravda pre 7 dana
Najmanje 16 civila, uključujući sedmoro dece, poginulo je u vazdušnim napadima koalicije predvođene vojskom SAD na selo Baguz u sirijskoj pokrajini Deir ez Zor, javili su sirijski mediji.
Sirijska televizija "El ikbarija" javila je da je avijacija međunarodne koalicije "počinila novi zločin" i da je u napadu na selo ubijeno 16 civila, uključujući sedmoro dece. Lokalni mediji javili su ranije da je u napadu... »

U vazdušnom napadu koalicije predvođene SAD poginulo 16 civila

Blic pre 7 dana
Najmanje 16 civila, uključujući sedmoro dece, poginulo je u vazdušnim napadima koalicije predvođene vojskom SAD na selo Baguz u sirijskoj pokrajini Deir ez Zor, javili su sirijski mediji. Sirijska televizija "El ikbarija" javila je da je avijacija međunarodne koalicije "počinila novi zločin" i da... »
©2019 Netmark d.o.o.