Povezane vesti

Tragedija kod Medveđe: Dečak se ubio očevim pištoljem

RTV 12.02.2019
MEDVEĐA - Dvanaestogodišnji dečak se ubio očevim pištoljem u selu Negosavlje kod Medveđe. Dečak je roditeljima ostavio oproštajno pismo u kojima se pominju ocene sa polugodišta, prenela je RTS. Njegova porodica važi za čestitu i vrednu, a pre… »

Nadam se da će dete koje će mama roditi biti bolje nego ja: Nikola (12) ostavio oproštajno pismo roditeljima koje slama…

Kurir 12.02.2019
Nikola Marković (12), učenik šestog razreda osnovne škole, ispalio sebi hitac u usta iz očevog pištolja jer je na polugodištu imao slabiji uspeh u školi. Nikola Marković (12) iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je u ponedeljak po podne… »

Dečak izvršio samoubistvo očevim pištoljem

Politika 12.02.2019
Medveđa - Dvanaestogodišnji dečak se ubio očevim pištoljem u selu Negosavlje kod Medvede. Dečak je roditeljima ostavio oproštajno pismo u kojima se pominju ocene sa polugodišta, javlja RTS. Njegova porodica važi za čestitu i vrednu, a pre… »

Tragedija kod Medveđe: Dete izvršilo samoubistvo pištoljem

B92 12.02.2019
Nezapamćena tragedija u selu Negosavlje kod Medveđe. Dvanaestogodišnji dečak ubio se očevim pištoljem. Dečak je oko 18 sati u ponedeljak obio fioku u kojoj je stajao pištolj, ostavio oproštajno pismo i izvršio samoubistvo. Opširnije u… »

TRAGEDIJA KOD MEDVEĐE Dečak (12) se ubio zbog loših ocena

Dnevnik 12.02.2019
Dvanaestogodišnji dečak N.M. iz sela Negosavalje, u okolini Medveđe, izvršio je samoubistvo u porodičnoj kući. Pored njegovog beživotnog tela pronađeno je oproštajno pismo upućeno roditeljima, kao i 15 evra, javlja Pink. Kako prenose mediji… »

Tragedija u Negosavlju kod Medveđe

RTS 12.02.2019
Dvanaestogodišnji dečak se ubio očevim pištoljem u selu Negosavlje kod Medveđe. Pištolj je bio zaključan u fioci. Kako nezvanično saznajemo, dečak je roditeljima ostavio oproštajno pismo u kojima se pominju ocene sa polugodišta. U selu kao i… »

"Ne mogu više da podnesem kritike": Dvanaestogodišnji dečak koji se ubio iz očevog pištolja ostavio potresno oproštajno…

Blic 12.02.2019
Dvanaestogodišnji dečak iz jednog sela na jugu Srbije izvršio je juče samoubistvo pucajući sebi u usta iz očevog pištolja. Pored njegovog beživotnog tela pronađeno je oproštajno pismo upućeno roditeljima, kao i 15 evra. Kako saznajemo, dečak… »

Nezapamćena tragedija kod Medveđe: Ubio se dečak!

Mondo 12.02.2019
Stravična tragedija potresla je selo Negosavlje kod Medveđe. Dvanaestogodišnji dečak izvršio je samoubistvo. Ostavio je oproštajno pismo za sobom. Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija TV Prva javlja da u oproštajnom pismu stoji i razlog zbog… »

Nezapamćena tragedija: Dečak (12) izvršio samoubistvo očevim pištoljem

Večernje novosti 12.02.2019
Dečak je bio učenik šestog razreda Osnovne škole „Radovan Kovačević“ u Medveđi gde takođe ne mogu da veruju šta se dogodilo. Dvanaestogodišnji dečak iz sela Negosavalje, u okolini Medveđe, izvršio je samoubistvo u porodičnoj kući tako… »

Nezapamćena tragedija kod Medveđe: Dečak (12) ubio se očevim pištoljem na stravičan način, pored tela našli oproštajno…

Kurir 12.02.2019
MEDVEĐA - Dečak N. M. (12) iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je sinoć samoubistvo pucajući sebi u usta očevim pištoljem, a pored njegovog beživotnog tela pronađeno je oproštajno pismo upućeno roditeljima. Ova nezapamćena tragedija u… »

Vesti dana »

Đurić: Nipodaštavajući ZSO, Kurti nipodaštava i EU

Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Prvi put: Vežbaće Vojska Srbije i Vojska Kine

B92 pre 1 satjoš 15 povezanih

"Novostima" potvrđeno: Tomić nije više trener Crvene zvezde

Večernje novosti pre 1 satjoš 13 povezanih

Tusk: Za par dana odluka o pruduženju roka za Bregzit

Dnevnik pre 3 satajoš 11 povezanih