Tragedija kod Medveđe: Dečak se ubio očevim pištoljem

Tragedija kod Medveđe: Dečak se ubio očevim pištoljem

RTV pre 2 dana
RTV: Tragedija kod Medveđe: Dečak se ubio očevim pištoljem
MEDVEĐA - Dvanaestogodišnji dečak se ubio očevim pištoljem u selu Negosavlje kod Medveđe.
Dečak je roditeljima ostavio oproštajno pismo u kojima se pominju ocene sa polugodišta, prenela je RTS. Njegova porodica važi za čestitu i vrednu, a pre pet-šest godina nakratko su bili korisnici Centra za socijalni rad, ali su... »

Nadam se da će dete koje će mama roditi biti bolje nego ja: Nikola (12) ostavio oproštajno pismo roditeljima koje slama srca! Tuga do neba!

Kurir pre 3 dana
Nikola Marković (12), učenik šestog razreda osnovne škole, ispalio sebi hitac u usta iz očevog pištolja jer je na polugodištu imao slabiji uspeh u školi
Nikola Marković (12) iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je u ponedeljak po podne samoubistvo u svojoj porodičnoj kući hicem iz očevog pištolja. Kako saznajemo, telo mališana pronašli su ukućani oko 18 sati, a pored tela... »

Dečak izvršio samoubistvo očevim pištoljem

Politika pre 3 dana
Medveđa - Dvanaestogodišnji dečak se ubio očevim pištoljem u selu Negosavlje kod Medvede. Dečak je roditeljima ostavio oproštajno pismo u kojima se pominju ocene sa polugodišta, javlja RTS. Njegova porodica važi za čestitu i vrednu, a pre pet-šest godina nakratko su bili korisnici Centra za... »

Tragedija kod Medveđe: Dete izvršilo samoubistvo pištoljem

B92 pre 3 dana
B92: Tragedija kod Medveđe: Dete izvršilo samoubistvo pištoljem
Nezapamćena tragedija u selu Negosavlje kod Medveđe. Dvanaestogodišnji dečak ubio se očevim pištoljem.
Dečak je oko 18 sati u ponedeljak obio fioku u kojoj je stajao pištolj, ostavio oproštajno pismo i izvršio samoubistvo. Opširnije u... »

TRAGEDIJA KOD MEDVEĐE Dečak (12) se ubio zbog loših ocena

Dnevnik pre 3 dana
Dvanaestogodišnji dečak N.M. iz sela Negosavalje, u okolini Medveđe, izvršio je samoubistvo u porodičnoj kući.
Pored njegovog beživotnog tela pronađeno je oproštajno pismo upućeno roditeljima, kao i 15 evra, javlja Pink. Kako prenose mediji, dečak, koji je bio na samom početku života, je u pismu napisao da se na ovaj užasan korak odlučio... »

Tragedija u Negosavlju kod Medveđe

RTS pre 3 dana
RTS: Tragedija u Negosavlju kod Medveđe
Dvanaestogodišnji dečak se ubio očevim pištoljem u selu Negosavlje kod Medveđe. Pištolj je bio zaključan u fioci.
Kako nezvanično saznajemo, dečak je roditeljima ostavio oproštajno pismo u kojima se pominju ocene sa polugodišta. U selu kao i čitavoj Medveđi niko ne može ni da nasluti šta ga je nagnalo na ovakav čin. Njegova porodica važi za... »

"Ne mogu više da podnesem kritike": Dvanaestogodišnji dečak koji se ubio iz očevog pištolja ostavio potresno oproštajno pismo

Blic pre 3 dana
Dvanaestogodišnji dečak iz jednog sela na jugu Srbije izvršio je juče samoubistvo pucajući sebi u usta iz očevog pištolja. Pored njegovog beživotnog tela pronađeno je oproštajno pismo upućeno roditeljima, kao i 15 evra. Kako saznajemo, dečak, koji je bio na samom početku života, je u pismu napisao... »

Nezapamćena tragedija kod Medveđe: Ubio se dečak!

Mondo pre 3 dana
Stravična tragedija potresla je selo Negosavlje kod Medveđe. Dvanaestogodišnji dečak izvršio je samoubistvo. Ostavio je oproštajno pismo za sobom.
Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija TV Prva javlja da u oproštajnom pismu stoji i razlog zbog kog se dečak ubio, ali iz etičkih razloga te informacije se ne objavljuju. Tragedija se dogodila sinoć oko 18 sati u porodičnoj... »

Nezapamćena tragedija: Dečak (12) izvršio samoubistvo očevim pištoljem

Večernje novosti pre 3 dana
Dečak je bio učenik šestog razreda Osnovne škole „Radovan Kovačević“ u Medveđi gde takođe ne mogu da veruju šta se dogodilo
Dvanaestogodišnji dečak iz sela Negosavalje, u okolini Medveđe, izvršio je samoubistvo u porodičnoj kući tako što je očevim pištoljem pucao sebi u usta. Tragedija se dogodila u ponedeljak oko 18 časova, a prema nezvaničnim... »

Nezapamćena tragedija kod Medveđe: Dečak (12) ubio se očevim pištoljem na stravičan način, pored tela našli oproštajno pismo

Kurir pre 3 dana
MEDVEĐA - Dečak N. M. (12) iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je sinoć samoubistvo pucajući sebi u usta očevim pištoljem, a pored njegovog beživotnog tela pronađeno je oproštajno pismo upućeno roditeljima. Ova nezapamćena tragedija u opštini Medveđa dogodila se oko 18 sati u porodičnoj kući,... »

Tramp: Abe me predložio za Nobelovu nagradu za mir

Blic  pre 8 sati  još 1 povezana

SAD: Najmanje petoro mrtvih, ranjeni policajci

Mondo  pre 5 sati  još 2 povezane

Kylie Jenner: Godinu dana majčinstva me je promenila

Tračara  pre 6 sati  još 1 povezana

Kajl Kuzma najkorisnija Zvezda u usponu

B92  pre 2 sata  još 1 povezana

Haradinaj i Tači s Hanom razgovarali o dijalogu s Beogradom

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.