„Kad je Niče plakao“

Koliko si monah, toliko si ubica! Ljubomir bandović o novom komadu: Potencijala ima za sve, samo su u pitanju okolnosti. Moramo se baviti sobom!

Kurir pre 3 dana
Susret tri genija - Jozefa Brojera, Sigmunda Frojda i Fridriha Ničea - tema je komada " Kad je Niče plakao" u režiji Gorana Jevtića, čija će premijera biti 14. februara u UK "Vuk Karadžić" u Beogradu. "Radnja se događa 1882. u Beču kad kreće prvi tramvaj, kada se događa Druga industrijska... »

„Kad je Niče plakao“

Danas pre 4 dana
Sutra pretpremijera, 14. februara premijera novog komada u Ustanovi kulture "Vuk Stefanović Karadžić" Predstava koja preispituje glumce na sceni, a sve u publici tera da se bave sobom – to je ukratko, prema rečima autorskog i glumačkog tima, predstava „Kad je Niče plakao“ nastala po bestseleru čuvenog američkog egzistencijalnog psihijatra i književnika Irvina Jaloma.
Koja će u dramatizaciji Jordana Cvetanova i režiji Gorana Jevtića večeras na sceni Ustanove kulture „Vuk Karadžić“ imati pretpremijeru, a 14. februara i premijerno izvođenje. Glavne uloge tumače: Ljubomir Bandović, Goran Jevtić,... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.