Повезане вести

Додик: Чуо сам "аплауз Косову и звиждуке Србији"

Додик: Чуо сам "аплауз Косову и звиждуке Србији"

РТС 12.02.2019
Поводом звиждука који су се чули током његовог обраћања на отварању Европског омладинског олимпијског фестивала (ЕЈОФ) у Сарајеву, председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је имао обавезу да се обрати на… »
Додик:Чуо сам аплауз косовској делегацији и звиждуке Србији

Додик:Чуо сам аплауз косовској делегацији и звиждуке Србији

Студио Б 12.02.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је, поводом звиждука који су се чули током његовог обраћања на отварању Европског омладинског олимпијског фестивала (ЕЈОФ) у Сарајеву, да је имао обавезу да се обрати на… »
Додик: Чуо сам аплауз косовској делегацији и звиждуке Србији

Додик: Чуо сам аплауз косовској делегацији и звиждуке Србији

РТВ 12.02.2019
САРАЈЕВО - Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је, поводом звиждука који су се чули током његовог обраћања на отварању Европског омладинског олимпијског фестивала (ЕЈОФ) у Сарајеву, да је имао обавезу да се… »
Додик: Чуо сам аплауз "косовској делегацији" и звиждуке Србији

Додик: Чуо сам аплауз "косовској делегацији" и звиждуке Србији

Вечерње новости 12.02.2019
Током обраћања Додика на отварању Европског омладинског олимпијског фестивала чуло се "скандалозно звиждање", а он каже да су у у питању добро познати локални анимозитети. Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик… »
Приметио сам аплауз косовској делегацији, а оно што сам чуо за српску је срамно!

Приметио сам аплауз косовској делегацији, а оно што сам чуо за српску је срамно!

Ало 12.02.2019
Како наводи РТРС, током обраћања Додика на отварању Европског омладинског олимпијског фестивала чуло се "скандалозно звиждање", а Додик каже да су у у питању добро познати локални анимозитети. Председавајући Председништва БиХ… »
Додик о дочеку на стадиону у Сарајеву: Чуо сам аплауз косовској делегацији и звиждуке Србији

Додик о дочеку на стадиону у Сарајеву: Чуо сам аплауз косовској делегацији и звиждуке Србији

Телеграф 12.02.2019
У Сарајеву се одржава Европски омладински олимпијски фестивал, на чијем свечаном отварању су политичари БиХ дочекани звиждуцима. Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је, поводом звиждука који су се чули током… »
Додик о звиждуцима у Сарајеву: Чуо сам аплауз "косовској делегацији" и звиждуке Србији (видео)

Додик о звиждуцима у Сарајеву: Чуо сам аплауз "косовској делегацији" и звиждуке Србији (видео)

Курир 12.02.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је у Бечу да је имао обавезу да се обрати на отварању Европског омладинског олимпијског фестивала у Сарајеву, али да није рекао или учинио нешто што би представљало разлог за… »

Вести дана »