Revolucionarni dokazi iz Afrike o razvoju života na Zemlji

Ovo menja sve što smo znali o životu na zemlji: Naučnici u Gabonu pronašli revolucionarne dokaze o razvoju bića (foto)

Kurir pre 17 sati
Naučnici su u kamenolomu u Gabonu otkrili revolucionarne dokaze o razvoju života na zemlji - mogućnosti prvobitnih živih organizama da se sami pomeraju.
Kako navodi Rojters, naučnici su pronašli odlično očuvane fosile u crnom škriljevcu starom 2,1 milijardu godina. Tu su pronašli cevaste strukture koje su napravili organizmi koji su se kretali kroz retko blato. Unexpected WTF!... »

Revolucionarni dokazi iz Afrike o razvoju života na Zemlji

Vesti online pre 3 dana
Naučnici su u kamenolomu u Gabonu otkrili revolucionarne dokaze o razvoju života na Zemlji - mogućnosti prvobitnih živih organizama da se sami pomeraju.
Kako navodi Rojters, naučnici su pronašli odlično očuvane fosile u crnom škriljevcu starom 2,1 milijardu godina. Tu su pronašli cevaste strukture koje su napravili organizmi koji su se kretali kroz retko blato. Fosili datiraju iz... »

Naučnici pronašli revolucionarne dokaze u Gabonu

Blic pre 4 dana
Naučnici su u kamenolomu u Gabonu otkrili revolucionarne dokaze o razvoju života na zemlji - mogućnosti prvobitnih živih organizama da se sami pomeraju. Kako navodi Rojters, naučnici su pronašli odlično očuvane fosile u crnom škriljevcu starom 2,1 milijardu godina. Tu su pronašli cevaste strukture... »
©2019 Netmark d.o.o.