Povezane vesti
Tramp: Rad na veštačkoj inteligenciji učiniti prioritetom
Nova ekonomija 12.02.2019
Predsednik SAD Donald Tramp formalno je naložio vladi da rad na veštačkoj inteligenciji učini prioritetom, jer bi Kina mogla ugroziti američku nadmoć u toj oblasti. U Trampovom juče potpisanom dekretu se traži da „federalna vlada posveti sve svoje… »
Tramp: Rad na veštačkoj inteligenciji učiniti prioritetom
Nova ekonomija 12.02.2019
Predsednik SAD Donald Tramp formalno je naložio vladi da rad na veštačkoj inteligenciji učini prioritetom, jer bi Kina mogla ugroziti američku nadmoć u toj oblasti. U Trampovom juče potpisanom dekretu se traži da „federalna vlada posveti sve svoje… »
Tramp: Veštačka inteligencija na prvom mestu
Danas 12.02.2019
Tramp: Veštačka inteligencija prioritet
N1 Info 12.02.2019
Predsednik SAD Donald Tramp formalno je naložio vladi da rad na veštačkoj inteligenciji učini prioritetom, jer bi Kina mogla ugroziti američku nadmoć u toj oblasti. U Trampovom juče potpisanom dekretu se traži da "federalna vlada posveti sve svoje… »
Vesti dana »

Usvajaju se odluke na Skupštini grada - mala rasprava, pa sve po starom, budžet usvojen
Radio 021 pre 4 satijoš 61 povezana

Bolt za RTS: Mislim da niko neće oboriti moj rekord na 100 metara, Vidić mi je u srcu
RTS pre 36 minutajoš 70 povezanih