Povezane vesti

David se gušio u suzama: Ispričao potresne detalje o svađi sa bratom, i Ana zaplakala

Blic pre 3 dana
David Dragojević sinoć je komentarisao dešavanja od prethodnih dana, a dok je pričao o pozivu koji je imao sa svojom majkom Biljanom Dragojević dotakao se i svog rođenog brata sa kojim nije u dobrim odnosima. Učesnik rijalitija "Zadruga 2" David Dragojević već duže vreme ne razgovara sa rođenim... »

Karađorđe je zvao Aleksandru SAMO KAD MU TREBA NOVAC! David ispričao zadrugarima detalj koji niko nije znao! (VIDEO)

Svet pre 3 dana
Nakon emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, Ana Korać i Sanja Stanković dotakle su se teme koje je večeras uzburkala javnost. Naime, iskrena ispovest Davida Dragojevića o pozivu koji je imao sa njegovom majkom Biljanom Dragojević, kao i podršci koju mu je uputio očuh u vezi njegove... »

David kroz suze pričao o bratu! Aleksandri još jednom poručio da ode! (VIDEO)

Svet plus pre 3 dana
Dugo nisu u kontaktu! David Dragojević kroz suze pričao o bratu! Aleksandri Subotić još jednom poručio da ode i da ga ne čeka više!
David Dragojević i Ana Korać plakali su tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" kada je on pričao o vezi sa bivšom devojkom Aleksandrom Subotić i video-pozivu koji je imao sa majkom Biljanom. U jednom... »

Zadruga 2: Sukob! Ana Korać pobesnela na Karađorđa! (VIDEO)

Svet plus pre 3 dana
Sukob u rijalitiju "Zadruga 2"! Nije mogla da iskontroliše bes! Ana Korać pobesnela na Karađorđa pa ga gađala preko punog stola.
U toku emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" David Dragojević ispričao je šta se dogodilo kada je imao poziv sa majkom Biljanom Dragojević, koja je nije podržala njegovu vezu sa Anom Korać. Međutim, nisu svi zadrugari... »
©2019 Netmark d.o.o.