Povezane vesti

Naučnici otkrili revolucionarne dokaze o razvoju života na Zemlji

Nedeljnik pre 3 dana
Međunarodni tim, predvođen naučnicima sa Univerziteta u Poitiersu u Francuskoj, rekao je da otkriće dovodi do novih pitanja o istoriji života
Naučnici su u kamenolomu u Gabonu otkrili revolucionarne dokaze o razvoju života na Zemlji - mogućnosti prvobitnih živih organizama da se sami pomeraju. Kako navodi Rojters, naučnici su pronašli odlično očuvane fosile u crnom... »

Revolucionarni dokazi iz Afrike o razvoju života na Zemlji

Sputnik pre 3 dana
Naučnici su u kamenolomu u Gabonu otkrili revolucionarne dokaze o razvoju života na Zemlji — mogućnosti prvobitnih živih organizama da se sami pomeraju.
Kako navodi Rojters, naučnici su pronašli odlično očuvane fosile u crnom škriljcu starom 2,1 milijardu godina. Tu su pronašli cevaste strukture koje su napravili organizmi koji su se kretali kroz retko blato. Fosili datiraju iz... »

Naučnici pronašli revolucionarne dokaze o razvoju života na zemlji

RTV pre 4 dana
RTV: Naučnici pronašli revolucionarne dokaze o razvoju života na zemlji
VAŠINGTON - Naučnici su u kamenolomu u Gabonu otkrili revolucionarne dokaze o razvoju života na zemlji - mogućnosti prvobitnih živih organizama da se sami pomeraju.
Kako navodi Rojters, naučnici su pronašli odlično očuvane fosile u crnom škriljevcu starom 2,1 milijardu godina. Tu su pronašli cevaste strukture koje su napravili organizmi koji su se kretali kroz retko blato. Fosili datiraju iz... »
©2019 Netmark d.o.o.