Još jedna žrtva gripa u Čačku

Još jedna žrtva gripa u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čačak - Žena (68) koja je sinoć primljena sa znacima respiratorne infekcije, preminula je u toku noći, rekla je pr čačanske bolnice Biljana Kočović za agenciju RINA. „U jedinici intezivne nege trenutno se nalazi šest pacijenata od kojih četiri na mehaničkoj ventilacija, dok je dvoje i dalje životno... »

Od gripa preminula žena u čačanskoj bolnici

Slobodna Evropa pre 2 dana
Žena stara 86 godina preminula je od posledica respiratorne infekcije u bolnici u Čačku, gde je u ponedeljak proglašena epidemija gripa. Od gripa u Srbiji je do sada umrlo 20 ljudi, a najugroženija su deca do četiri godine. Portparol Opšte bolnice Biljana Kočović rekla je za Radio-televiziju Srbije... »

Čačak: Preminula žena, raste broj obolelih od gripa

Vesti online pre 2 dana
U Čačku raste broj obolelih od gripa, naročito u prethodne dve nedelje, a prema rečima portparola Opšte bolnice u tom gradu, doktorke Biljane Kočović, starija žena preminula je tokom noći, dok je na intenzivnoj nezi šest pacijenata, od kojih je dvoje životno ugroženo.
Kočović je za RTS rekla da je starija žena primljena u čačansku bolnicu u teškom stanju, sa znacima respiratorne infekcije. - Borba za njen život je u toku kasnih noćnih sati, nažalost, izgubljena. Reč je o starijoj... »

Nove žrtve influence grip ubija i potpuno zdrave: Još četiri smrtna slučaja usled komplikacija influence

Večernje novosti pre 3 dana
Dve žrtve U Kragujevcu, po jedna u Čačku i Požarevcu. Dr Goran Stevanović: Grip je ozbiljna bolest, ne treba pokušavati da se preboli na nogama
GRIP je odneo još četiri života! U Kragujevcu su preminule dve žene, stare 72 i 77 godina, koje su ležale na Klinici za infektivne bolesti KC "Kragujevac". U Čačku je preminula žena od 86 godina, a u Opštoj bolnici u Požarevcu... »

Preminula žena u Čačku, raste broj obolelih od gripa

Politika pre 3 dana
ČAČAK – U Čačku raste broj obolelih od gripa, naročito u prethodne dve nedelje, a prema rečima portparola Opšte bolnice u tom gradu, doktorke Biljane Kočović, starija žena preminula je tokom noći, dok je na intenzivnoj nezi šest pacijenata, od kojih je dvoje životno ugroženo. Kočović je za RTS... »

Danas četiri žrtve gripa u Srbiji

RTV pre 3 dana
RTV: Danas četiri žrtve gripa u Srbiji
ČAČAK - Od posledica gripa danas su umrle dve žene u Kragujevcu, jedna u Čačku i muškarac rumunske nacionalnosti u Požarevcu, prenose mediji.
Dve žene umrle su u Kliničkom centru u Kragujevcu, gde su ležale na intenzivnoj nezi na Klinici za infektivne bolesti, a imale su 72 i 77 godina. Jutros je saopšteno da je u Čacku preminula žena od 86 godina, a mediji prenose da... »

U bolnici u Čačku umrla pacijentkinja koja je primljena sa respiratornom infekcijom

Danas pre 3 dana
U Opštoj bolnici u Čačku danas je preminula pacijentkinja stara 68 godina koja je primljena sa znacima respiratorne infekcije.
Kako je rečeno agenciji Beta, pacijentkinja je u bolnicu primljena u ponedeljak, a umrla je u toku noći. Ona je druga žrtva koja je preminula od respiratorne infekcije u čačanskoj bolnici, posle dvoipogodišnjeg deteta koje je... »

U Bolnici u Čačku umrla pacijentkinja koja je primljena sa respiratornom infekcijom

Novi magazin pre 3 dana
U Opštoj bolnici u Čačku danas je preminula pacijentkinja stara 68 godina koja je primljena sa znacima respiratorne infekcije.Kako je rečeno agenciji Beta, pacijentkinja je u bolnicu primljena u ponedeljak, a umrla je u toku noći.
Ona je druga žrtva koja je preminula od respiratorne infekcije u čačanskoj bolnici, posle dvoipogodišnjeg deteta koje je umrlo u subotu. Portparol čačanske bolnice Biljana Kočović nedavno je rekla da je u bolnici smešteno šest... »

Državaljanin Rumunije preminuo u požarevačkoj bolnici od gripa

Blic pre 3 dana
U Opštoj bolnici u Požarevcu od virusa gripa preminuo je pacijent iz Rumunije, star 45 godina, koji je prošle sedmice primljen kao hitan slučaj. Prema rečima direktora bolnice, Danka Nikolića, rumunski državljanin u Požarevcu je bio u prolazu, ali se javio kod njih jer mu je pozlilo. Analizama je... »

Preminula žena u čačanskoj bolnici Dvadeseta smrt u Srbiji zbog virusa gripa

Press pre 3 dana
Žena stara 86 godina preminula je od posledica respiratorne infekcije u bolnici u Čačku, gde je proglašena epidemija gripa.
foto:blic Portparol Opšte bolnice Biljana Kočović rekla je za RTS da je žena, stara 86 godina, primljena sinoć u teškom stanju i preminula tokom noći, te da bila hronični bolesnik. Kočovićeva je navela da se na odeljenju... »

Još jedna žrtva gripa u Čačku

RINA pre 3 dana
Čačak - Žena (68) koja je sinoć primljena sa znacima respiratorne infekcije, preminula je u toku noći, rekla je pr čačnske bolnice Biljana Kočović za agenciju RINA. „U jedinici intezivne nege trenutno se nalazi šest pacijenata od kojih četiri na mehaničkoj ventilacija, dok je dvoje i dalje životno... »

Nova žrtva gripa u Srbiji: U Čačku preminula žena, šestoro životno ugroženo

Telegraf pre 3 dana
Starija žena primljena u čačansku bolnicu u teškom stanju, sa znacima respiratorne infekcije
U Čačku raste broj obolelih od gripa, naročito u prethodne dve nedelje, a prema rečima portparola Opšte bolnice u tom gradu, doktorke Biljane Kočović, starija žena preminula je tokom noći, dok je na intenzivnoj nezi šest... »

Još jedna žrtva gripa u Srbiji

Radio 021 pre 3 dana
Starija žena preminula je tokom prethodne noći u čačanskoj bolnici od posledica gripa.
Portparolka Opšte bolnice u tom gradu, dr Biljana Kočović, kaže da je žena preminula tokom noći, dok je na intenzivnoj nezi šest pacijenata, od kojih je dvoje životno ugroženo. Kočović je za RTS rekla da je starija žena primljena... »

Nova 3 slučaja gripa u Vranju: Devetoro smešteno u bolnicu, dvoje prebačeno u Niš

Kurir pre 3 dana
VRANJE - U Vranju potvrđena tri slučaja gripa, povećan broj pacijenata sa respiratornim infekcijama od najmlađih do najstarijih. U Vranju su potvrđena tri slučaja gripa, a devet pacijenata hospitalizovano je na Infektivnom odeljenju ZC, sa težom kliničkom slikom. Prema rečima direktorke... »

Alarmantno u Čačku, raste broj obolelih od gripa: Posle mališana od dve i po godine, preminula i žena još dvoje se bori za život

Kurir pre 3 dana
ČAČAK - U Čačku raste broj obolelih od gripa, naročito u prethodne dve nedelje, a prema rečima portparola Opšte bolnice u tom gradu, doktorke Biljane Kočović, starija žena preminula je tokom noći, dok je na intenzivnoj nezi šest pacijenata, od kojih je dvoje životno ugroženo. Kočović je za RTS... »

Još jedna žrtva gripa, preminula žena u Čačku

B92 pre 3 dana
B92: Još jedna žrtva gripa, preminula žena u Čačku
Čačak -- U Čačku raste broj obolelih od gripa, naročito u prethodne dve nedelje. Preminula žena u bolnici.
Prema rečima portparola Opšte bolnice u tom gradu, doktorke Biljane Kočović, starija žena preminula je tokom noći, dok je na intenzivnoj nezi šest pacijenata, od kojih je dvoje životno ugroženo. Kočović je za RTS rekla da je... »

Nova žrtva gripa u Čačku

Mondo pre 3 dana
Žena stara 86 godina preminula je od posledica respiratorne infekcije u bolnici u Čačku, gde je proglašena epidemija gripa.
Portparol Opšte bolnice Biljana Kočović rekla je za RTS da je žena, stara 86 godina, primljena sinoć u teškom stanju i preminula tokom noći, te da bila hronični bolesnik. Kočovićeva je navela da se na odeljenju intenzivnog... »

Preminula žena u čačanskoj bolnici: Dvadeseta smrt u Srbiji zbog virusa gripa

Blic pre 3 dana
Žena stara 86 godina preminula je od posledica respiratorne infekcije u bolnici u Čačku, gde je proglašena epidemija gripa. Portparol Opšte bolnice Biljana Kočović rekla je za RTS da je žena, stara 86 godina, primljena sinoć u teškom stanju i preminula tokom noći, te da bila hronični bolesnik.... »

Raste broj obolelih od gripa u Čačku, šest pacijenata u teškom stanju

RTS pre 3 dana
RTS: Raste broj obolelih od gripa u Čačku, šest pacijenata u teškom stanju
Posle Niša, Pirotskog i Zlatiborskog okruga, epidemija je juče prijavljena i u Moravičkom okrugu. Broj obolelih od gripa u Čačku raste naročito u prethodne dve nedelje. Starija žena koja je primljena u čačansku bolnicu juče popodne preminula je tokom noći. Na intenzivnoj nezi je šest pacijenata, od kojih je dvoje životno ugroženo.
Povećan je priliv pacijenata iu Opštu bolnicu u Čačku, naročito u službu grudnog odeljenja i urgentne službe. Na odeljenju intenzivnog lečenja je šest pacijenata – četiri pacijenata su na mehaničkoj ventilaciji i u veoma teškom... »

Grip ubija širom Srbije

Vesti online pre 4 dana
Dečak od dve godine i osam meseci preminuo je u subotu rano ujutru u Čačku u Opštoj bolnici od posledica gripa. Mališan je dan ranije primljen na odeljenje pedijatrije Opšte bolnice sa znacima respiratorne infekcije. Kako je navedeno u saopštenju čačanske bolnice, dečaku se stanje naglo pogoršalo i uprkos svim naporima lekara nije mu bilo spasa.
- Sprovedene su sve dijagnostičke procedure i uključena je adekvatna terapija, uz praćenje vitalnih funkcija, koje su bile stabilne i na poslednjem kliničkom pregledu, oko četiri sata ujutru. Ubrzo iza toga dolazi do iznenadnog... »

Tramp: Abe me predložio za Nobelovu nagradu za mir

Blic  pre 1 sat  još 1 povezana

Pens posetio nekadašnji logor Aušvic

Blic  pre 1 sat  još 1 povezana

Na sastanku Rusije i EU u Minhenu i o Zapadnom Balkanu

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.