Povezane vesti

Čačak: Preminula žena, raste broj obolelih od gripa

Vesti online 12.02.2019
U Čačku raste broj obolelih od gripa, naročito u prethodne dve nedelje, a prema rečima portparola Opšte bolnice u tom gradu, doktorke Biljane Kočović, starija žena preminula je tokom noći, dok je na intenzivnoj nezi šest pacijenata, od kojih je… »

Još jedna žrtva gripa u Čačku

Glas Zapadne Srbije 12.02.2019
Čačak - Žena (68) koja je sinoć primljena sa znacima respiratorne infekcije, preminula je u toku noći, rekla je pr čačanske bolnice Biljana Kočović za agenciju RINA. „U jedinici intezivne nege trenutno se nalazi šest pacijenata od kojih… »

Od gripa preminula žena u čačanskoj bolnici

Slobodna Evropa 12.02.2019
Žena stara 86 godina preminula je od posledica respiratorne infekcije u bolnici u Čačku, gde je u ponedeljak proglašena epidemija gripa. Od gripa u Srbiji je do sada umrlo 20 ljudi, a najugroženija su deca do četiri godine. Portparol Opšte bolnice… »

Nove žrtve influence grip ubija i potpuno zdrave: Još četiri smrtna slučaja usled komplikacija influence

Večernje novosti 12.02.2019
Dve žrtve U Kragujevcu, po jedna u Čačku i Požarevcu. Dr Goran Stevanović: Grip je ozbiljna bolest, ne treba pokušavati da se preboli na nogama. GRIP je odneo još četiri života! U Kragujevcu su preminule dve žene, stare 72 i 77 godina, koje su… »

Preminula žena u Čačku, raste broj obolelih od gripa

Politika 12.02.2019
ČAČAK – U Čačku raste broj obolelih od gripa, naročito u prethodne dve nedelje, a prema rečima portparola Opšte bolnice u tom gradu, doktorke Biljane Kočović, starija žena preminula je tokom noći, dok je na intenzivnoj nezi šest pacijenata… »

Danas četiri žrtve gripa u Srbiji

RTV 12.02.2019
ČAČAK - Od posledica gripa danas su umrle dve žene u Kragujevcu, jedna u Čačku i muškarac rumunske nacionalnosti u Požarevcu, prenose mediji. Dve žene umrle su u Kliničkom centru u Kragujevcu, gde su ležale na intenzivnoj nezi na Klinici za… »

U bolnici u Čačku umrla pacijentkinja koja je primljena sa respiratornom infekcijom

Danas 12.02.2019
U Opštoj bolnici u Čačku danas je preminula pacijentkinja stara 68 godina koja je primljena sa znacima respiratorne infekcije. Kako je rečeno agenciji Beta, pacijentkinja je u bolnicu primljena u ponedeljak, a umrla je u toku noći. Ona je druga… »

U Bolnici u Čačku umrla pacijentkinja koja je primljena sa respiratornom infekcijom

Novi magazin 12.02.2019
U Opštoj bolnici u Čačku danas je preminula pacijentkinja stara 68 godina koja je primljena sa znacima respiratorne infekcije.Kako je rečeno agenciji Beta, pacijentkinja je u bolnicu primljena u ponedeljak, a umrla je u toku noći. Ona je druga žrtva… »

Preminula žena u čačanskoj bolnici Dvadeseta smrt u Srbiji zbog virusa gripa

Press 12.02.2019
Žena stara 86 godina preminula je od posledica respiratorne infekcije u bolnici u Čačku, gde je proglašena epidemija gripa. foto:blic Portparol Opšte bolnice Biljana Kočović rekla je za RTS da je žena, stara 86 godina, primljena sinoć u teškom… »

Državaljanin Rumunije preminuo u požarevačkoj bolnici od gripa

Blic 12.02.2019
U Opštoj bolnici u Požarevcu od virusa gripa preminuo je pacijent iz Rumunije, star 45 godina, koji je prošle sedmice primljen kao hitan slučaj. Prema rečima direktora bolnice, Danka Nikolića, rumunski državljanin u Požarevcu je bio u prolazu, ali… »

Još jedna žrtva gripa u Čačku

RINA 12.02.2019
Čačak - Žena (68) koja je sinoć primljena sa znacima respiratorne infekcije, preminula je u toku noći, rekla je pr čačnske bolnice Biljana Kočović za agenciju RINA. „U jedinici intezivne nege trenutno se nalazi šest pacijenata od kojih četiri… »

Još jedna žrtva gripa u Srbiji

Radio 021 12.02.2019
Starija žena preminula je tokom prethodne noći u čačanskoj bolnici od posledica gripa. Portparolka Opšte bolnice u tom gradu, dr Biljana Kočović, kaže da je žena preminula tokom noći, dok je na intenzivnoj nezi šest pacijenata, od kojih je… »

Nova 3 slučaja gripa u Vranju: Devetoro smešteno u bolnicu, dvoje prebačeno u Niš

Kurir 12.02.2019
VRANJE - U Vranju potvrđena tri slučaja gripa, povećan broj pacijenata sa respiratornim infekcijama od najmlađih do najstarijih. U Vranju su potvrđena tri slučaja gripa, a devet pacijenata hospitalizovano je na Infektivnom odeljenju ZC, sa težom… »

Nova žrtva gripa u Srbiji: U Čačku preminula žena, šestoro životno ugroženo

Telegraf 12.02.2019
Starija žena primljena u čačansku bolnicu u teškom stanju, sa znacima respiratorne infekcije. U Čačku raste broj obolelih od gripa, naročito u prethodne dve nedelje, a prema rečima portparola Opšte bolnice u tom gradu, doktorke Biljane Kočović… »

Još jedna žrtva gripa, preminula žena u Čačku

B92 12.02.2019
Čačak -- U Čačku raste broj obolelih od gripa, naročito u prethodne dve nedelje. Preminula žena u bolnici. Prema rečima portparola Opšte bolnice u tom gradu, doktorke Biljane Kočović, starija žena preminula je tokom noći, dok je na intenzivnoj… »

Preminula žena u čačanskoj bolnici: Dvadeseta smrt u Srbiji zbog virusa gripa

Blic 12.02.2019
Žena stara 86 godina preminula je od posledica respiratorne infekcije u bolnici u Čačku, gde je proglašena epidemija gripa. Portparol Opšte bolnice Biljana Kočović rekla je za RTS da je žena, stara 86 godina, primljena sinoć u teškom stanju i… »

Nova žrtva gripa u Čačku

Mondo 12.02.2019
Žena stara 86 godina preminula je od posledica respiratorne infekcije u bolnici u Čačku, gde je proglašena epidemija gripa. Portparol Opšte bolnice Biljana Kočović rekla je za RTS da je žena, stara 86 godina, primljena sinoć u teškom stanju i… »

Alarmantno u Čačku, raste broj obolelih od gripa: Posle mališana od dve i po godine, preminula i žena još dvoje se bori za…

Kurir 12.02.2019
ČAČAK - U Čačku raste broj obolelih od gripa, naročito u prethodne dve nedelje, a prema rečima portparola Opšte bolnice u tom gradu, doktorke Biljane Kočović, starija žena preminula je tokom noći, dok je na intenzivnoj nezi šest pacijenata, od… »

Raste broj obolelih od gripa u Čačku, šest pacijenata u teškom stanju

RTS 12.02.2019
Posle Niša, Pirotskog i Zlatiborskog okruga, epidemija je juče prijavljena i u Moravičkom okrugu. Broj obolelih od gripa u Čačku raste naročito u prethodne dve nedelje. Starija žena koja je primljena u čačansku bolnicu juče popodne preminula je… »

Grip ubija širom Srbije

Vesti online 12.02.2019
Dečak od dve godine i osam meseci preminuo je u subotu rano ujutru u Čačku u Opštoj bolnici od posledica gripa. Mališan je dan ranije primljen na odeljenje pedijatrije Opšte bolnice sa znacima respiratorne infekcije. Kako je navedeno u saopštenju… »

Vesti dana »