Povezane vesti

Igor Jurić: Država je zakasnila

B92 12.02.2019
Beograd -- Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić smatra da su izmene Krivičnog zakonika jedno od rešenja za slučajeve poput Dušana Murgaškog. Murgaški je višestruki silovatelj koji je nedavno napao i povredio nožem radnicu Kliničkog… »

Krajnje je vreme za izmene zakona, nemamo rešenja za silovatelje povratnike

RTS 12.02.2019
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić, rekao je za RTS da nije trebalo da bude vidovit pa da predvidi da će silovatelj Dušan Murgaški, zvani Pikaso, pošto je izašao iz zatvora pokušati da ponovi krivično delo. Država je zakasnila sa… »

Jurić: Dušan Murgaški je propust celog našeg društva

Radio 021 12.02.2019
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić smatra da su izmene Krivičnog zakonika jedno od rešenja za slučajeve poput Dušana Murgaškog. Murgaški je višestruki silovatelj koji je nedavno napao i nožem povredio radnicu Kliničkog centra… »

Jurić: Krajnje je vreme za izmene Krivičnog zakonika

RTV 12.02.2019
BEOGRAD - Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić smatra da su izmene Krivičnog zakonika, koje podrazumevaju uvođenje kazne doživotnog zatvora za najteže oblike krivičnih dela, jedno od rešenja za slučajeve poput Dušana Murgaškog… »

Jurić: Bilo je očekivano da će Pikaso ponovo nekoga napasti, moramo da nađemo rešenje za silovatelje povratnike

Blic 12.02.2019
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić reko je da nije trebalo da bude vidovit pa da predvidi da će silovatelj Dušan Murgaški, zvani Pikaso, pošto je izašao iz zatvora pokušati da ponovi krivično delo. Država je zakasnila sa izmenama… »

Vesti dana »