Povezane vesti

Pruga Niš - Zaječar puštena u saobraćaj uprkos protivljenju meštana Jasenovika

N1 Info pre 3 dana
Uprkos protivljenju stanovnika Jasenovika, puštena je u saobraćaj pruga Niš - Zaječar kroz to mesto, posle dva iskliznuća iz šina. Oba puta su sleteli vagoni sa opasnim materijama, a prvog puta su se i prevrtali.
Da li će meštani blokirati prugu, kao što su najavljivali, biće poznato pošto ih predsednik MZ Zoran Jovanović bude obavestio o zaključcima sa današnjeg sastanka sa gradonačelnikon Niša i predstavnicima Železnica Srbije. Ekipi N1... »

Meštani Jasenovika: Pruga nije bezbedna, ne prevoziti opasne materije

N1 Info pre 3 dana
Meštani Jasenovika su svi do jednog za to da se pruga blokira ukoliko ne prestane prevoz opasnih materija ovim putem, pošto pruga nije 100 posto bezbedna, kaže za N1 predsednik Mesne zajednice Jasenovik Zoran Jovanović. Dodaje i da će više znati nakon današnjeg sastanka s predstavnicima Grada Niša i železnice.
Izvor: N1 Meštani Jasenovika, u čijoj blizini su za vikend ponovo iskliznuli vagoni-cisterne sa opasnom materijom, sastaće se danas sa predstavnicima grada Niša i predstavnicima kargo prevoza Železnica Srbije a njihov jedini... »

Ne žele da dočekaju katastrofu: Prete blokadom pruge

Mondo pre 3 dana
Meštani Jasenovika, sela kod kojeg su za vikend ponovo iskliznuli vagoni-cisterne sa opasnom materijom, prete blokadom pruge ukoliko se ne popravi dovoljno za bezbedan prevoz opasnog tereta.
Foto: MONDO/Jelica Dojčinović Ilustracija Predstavnici meštana će se sastati danas sa predstavnicima grada Niša i predstavnicima kargo prevoza Železnica Srbije. Njihov jedini zahtev na sastanku biće da železnica obustavi prevoz... »

Meštani Jasenovika dolaze u Niš sa najavom blokade pruge

Danas pre 3 dana
Meštani Jasenovika, u čijoj blizini su za vikend ponovo iskliznuli vagoni-cisterne sa opasnom materijom, sastaće se danas sa predstavnicima grada Niša i predstavnicima kargo prevoza Železnica Srbije.
Njihov jedini zahtev na sastanku biće da železnica obustavi prevoz opasnih materija na pruzi Niš-Zaječar dok ne bude rekonstruisan deo pruge koji prolazi kroz Jasenovik. Predsednik mesne zajednice Zoran Jovanović rekao je... »
©2019 Netmark d.o.o.