Povezane vesti

Poznati voditelj priznao da nije prao ruke 10 godina: Njegovo objašnjenje je šokiralo sve (video)

Telegraf 12.02.2019
Voditelj je poznat po gafova tokom nastupa uživo. Voditelj poznatog američkog TV kanala “Fox News” Pit Hegset je uživo tokom emisije “Fox and Friends” rekao da 10 godina nije prao ruke zato što “ mikrobi ne postoje”. On je dodatno šokirao… »

SAD: Voditelj kaže da deset godina nije prao ruke

Radio 021 12.02.2019
Nekadašnji student Harvarda i Prinstona Pit Hegset kaže da bacili ne postoje, zato što ne može da ih vidi. Getty Images Pit Hegset kaže da nije prao ruke deset godina Voditelj televizije Foks njuz Pit Hegset izjavio je uživo u programu da deset… »

SAD: Voditelj kaže da deset godina nije prao ruke

Južne vesti 12.02.2019
Getty Images Pit Hegset kaže da nije prao ruke deset godina Voditelj televizije Foks njuz Pit Hegset izjavio je uživo u programu da deset godina nije prao ruke zato što „bakterije nisu stvarne". Kako je rekao, zarazni mikroorganizmi ne postoje zato… »

SAD: Voditelj kaže da deset godina nije prao ruke

BBC News 12.02.2019
Nekadašnji student Harvarda i Prinstona Pit Hegset kaže da bacili ne postoje, zato što ne može da ih vidi. Voditelj televizije Foks njuz Pit Hegset izjavio je uživo u programu da deset godina nije prao ruke zato što „bakterije nisu stvarne". Kako… »

SAD: Voditelj kaže da deset godina nije prao ruke

B92 12.02.2019
Nekadašnji student Harvarda i Prinstona Pit Hegset kaže da bacili ne postoje, zato što ne može da ih vidi. Voditelj televizije Foks njuz Pit Hegset izjavio je uživo u programu da deset godina nije prao ruke zato što "bakterije nisu stvarne". Kako je… »

SAD: Voditelj kaže da deset godina nije prao ruke

Danas 12.02.2019
Voditelj televizije Foks njuz Pit Hegset izjavio je uživo u programu da deset godina nije prao ruke zato što „bakterije nisu stvarne“. Kako je rekao, zarazni mikroorganizmi ne postoje zato što je nemoguće videti ih golim okom. Nekadašnji student… »

Šokantno PRIZNANjE: Voditelj kaže da nije prao ruke 10 godina, evo i zašto (video)

Večernje novosti 11.02.2019
Pit Hegset sa američke televizije “Fox News” šokirao prisutne u studiju i gledaoce kada je pojasnio svoj stav o higijeni. VODITELj američkogTV kanala “Fox News” Pit Hegset je uživo tokom emisije “Fox and Friends” rekao da 10 godina nije… »

Vesti dana »