Obio kancelariju izvršitelja

Obio kancelariju izvršitelja

Jug press pre 3 dana
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su S. J. (1996) iz tog grada zbog obijanja kancelarije javnog izvršitelja. Sumnja se da je on, u noći između 10. i 11. januara, u Vranju, obio kancelariju javnog izvršitelja, iz koje je ukrao sedam lap top računara, metalni sef sa... »

"Popajana" kancelarija javnog izvršitelja u Vranju: Zbog krađe 7 računara, sefa, mobilnog i dokumenata uhapšen meštanin

Telegraf pre 3 dana
Policija je kod osumnjičenog pronašla neke od ukradenih predmeta koji će biti vraćeni vlasniku
Policija u Vranju uhapsila je S. J. (23) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Prema navodima iz Policijske uprave Vranje, sumnja se da je on, u noći između nedelje i ponedeljka, u... »

Obio kancelariju javnog izvršitelja i ukrao računare

OK radio pre 3 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su S. J. (23) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.
Sumnja se da je on, u noći između 10. i 11. januara, u Vranju, obio kancelariju javnog izvršitelja, iz koje je ukrao sedam lap top računara, metalni sef sa novcem i nakitom, jedan mobilni telefon i razna dokumenta. Policija je... »

Opljačkao javnog izvršitelja

Jugmedia pre 3 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su S. J. (1996) iz Vranja, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je on, u noći između 10. i 11. januara, u Vranju, obio kancelariju javnog izvršitelja, iz koje je ukrao sedam lap top računara, metalni sef sa... »
©2019 Netmark d.o.o.