Kurc "izolovao" šeficu diplomatije

Šefica diplomatije austrije u nemilosti: Karin Knajsl ne ide u SAD jer je zvala Putina na svadbu! (video)

Kurir pre 7 dana
BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc na put u SAD, Japan i Južnu Koreju neće, što je uobičajno, sa sobom povesti šeficu austrijske diplomatije Karin Knajsl.
Kurc vodi ministre privrede Margarete Šrambek i infrastrukture, inovacija i saobraćaja Norberta Hofera, dok će Knajslova učestvovati samo na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. Neuobičajeno je u Austriji da kancelar, pre svega... »

Kurc "izolovao" šeficu diplomatije

B92 pre 7 dana
B92: Kurc "izolovao" šeficu diplomatije
Beč -- Austrijski kancelar Sebastijan Kurc na put u Japan i Južnu Koreju, a potom i u SAD, neće sa sobom povesti šeficu austrijske diplomatije Karin Knajsel.
Sa sobom će, kako je najavljeno, povesti ministre privrede Margarete Ssrambek i infrastrukture, inovacija i saobraćaja Norberta Hofera, dok će Knajsel učestvovati "samo" na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. Neuobičajeno je u... »

Kurc "izolovao" šeficu diplomatije

Vesti online pre 7 dana
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc na put u Japan i Južnu Koreju, a potom i u SAD, neće, što je uobičajeno, sa sobom povesti šeficu austrijske diplomatije Karin Knajsl.
Sa sobom će, kako je najavljeno, povesti ministre privrede Margarete Šrambek i infrastrukture, inovacija i saobraćaja Norberta Hofera, dok će Knajsl učestvovati "samo" na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. Neuobičajeno je u... »

Sve više se distancira od šefice diplomatije: Kurc ide na put, ali bez ministarke Knajsl

Blic pre 7 dana
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc na put u Japan i Južnu Koreju, a potom i u SAD, neće, što je uobičajeno, sa sobom povesti šeficu austrijske diplomatije Karin Knajsel. Sa sobom će, kako je najavljeno, povesti ministre privrede Margarete Šrambek i infrastrukture, inovacija i saobraćaja Norberta... »

Kurc se distancira od šefice diplomatije zbog svadbenog plesa sa Putinom?

RTV pre 7 dana
RTV: Kurc se distancira od šefice diplomatije zbog svadbenog plesa sa Putinom?
BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc na put u Japan i Južnu Koreju, a potom i u SAD, neće, što je uobičajeno, sa sobom povesti šeficu austrijske diplomatije Karin Knajsel.
Sa sobom će, kako je najavljeno, povesti ministre privrede Margarete Šrambek i infrastrukture, inovacija i saobraćaja Norberta Hofera, dok će Knajsel učestvovati "samo" na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. Neuobičajeno je u... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.