Povezane vesti

Kurc se distancira od šefice diplomatije zbog svadbenog plesa sa Putinom?

RTV 12.02.2019
BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc na put u Japan i Južnu Koreju, a potom i u SAD, neće, što je uobičajeno, sa sobom povesti šeficu austrijske diplomatije Karin Knajsel. Sa sobom će, kako je najavljeno, povesti ministre privrede Margarete… »

Kurc "izolovao" šeficu diplomatije

Vesti online 12.02.2019
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc na put u Japan i Južnu Koreju, a potom i u SAD, neće, što je uobičajeno, sa sobom povesti šeficu austrijske diplomatije Karin Knajsl. Sa sobom će, kako je najavljeno, povesti ministre privrede Margarete Šrambek i… »

Kurc "izolovao" šeficu diplomatije

B92 12.02.2019
Beč -- Austrijski kancelar Sebastijan Kurc na put u Japan i Južnu Koreju, a potom i u SAD, neće sa sobom povesti šeficu austrijske diplomatije Karin Knajsel. Sa sobom će, kako je najavljeno, povesti ministre privrede Margarete Ssrambek i… »

Sve više se distancira od šefice diplomatije: Kurc ide na put, ali bez ministarke Knajsl

Blic 12.02.2019
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc na put u Japan i Južnu Koreju, a potom i u SAD, neće, što je uobičajeno, sa sobom povesti šeficu austrijske diplomatije Karin Knajsel. Sa sobom će, kako je najavljeno, povesti ministre privrede Margarete Šrambek… »

Šefica diplomatije austrije u nemilosti: Karin Knajsl ne ide u SAD jer je zvala Putina na svadbu! (video)

Kurir 12.02.2019
BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc na put u SAD, Japan i Južnu Koreju neće, što je uobičajno, sa sobom povesti šeficu austrijske diplomatije Karin Knajsl. Kurc vodi ministre privrede Margarete Šrambek i infrastrukture, inovacija i… »

Vesti dana »