Povezane vesti
Pet odsto stanovništva Srbije u depresiji
Danas 12.02.2019
„To je onaj osećaj da mi nešto neprekidno sedi na grudima, da se zidovi oko mene skupljaju, da mi nešto gmiže uz kičmu“. Ove metafore su, prema rečima Jovane Gligorijević, tek pokušaj da se prenese iskustvo depresije jer samo onaj ko je kroz to prošao… »
Pet odsto stanovništva Srbije u depresiji
Slobodna Evropa 12.02.2019
"To je onaj osećaj da mi nešto neprekidno sedi na grudima, da se zidovi oko mene skupljaju, da mi nešto gmiže uz kičmu". Ove metafore su, prema rečima Jovane Gligorijević, tek pokušaj da se prenese iskustvo depresije jer samo onaj ko je kroz to prošao… »
Vesti dana »

EPS: Preduzetnici, mala i mikro preduzeća mogu da zaključe ugovor o garantovanom snabdevanju strujom
Biznis.rs pre 48 minutajoš 42 povezane

Transkript celog razgovora direktora Junajted grupe i Telekoma: „Moram tu kompaniju da učinim veoma malom u Srbiji“
Nedeljnik pre 1 satjoš 87 povezanih

Autobus prošao na crveno, devojčica sa majkom prelazila pešački dok je bilo zeleno svetlo Jezivi detalji nesreće u Zemunu: Uhapšen vozač (61)
Kurir pre 39 minutajoš 44 povezane

Zvaničnik Evropske komisije u Beogradu: EU svesna ozbiljnosti situacije u Srbiji
Radio 021 pre 39 minutajoš 30 povezanih

"Čuo se jak udarac, pa zapomaganje žene": Očevici opisali trenutak kada je autobus udario devojčicu (15) u Zemunu
Mondo pre 53 minutajoš 76 povezanih