Povezane vesti
Ubica i dalje na slobodi, deca ne idu u školu: 1.000 policajaca češlja BiH, nagrada je 50.000 maraka, a lažne dojave samo…
Telegraf 12.02.2019
Istragu usporavaju i brojni "vrući tragovi" pošto na osnovu njih, pretarživanje terena nije dalo razultate. Policija u Bosni i Hercegovini već deveti dan traga za višestrukim ubicom Edinom Gačićem, ali je još uvek bez pouzdanih informacija gde se… »
Komšija ušao u stan najvećeg ubice u BiH, kojeg je tražila cela država: Šokirao sam se kad sam shvatio šta nedostaje…
Telegraf 12.02.2019
"Kako sam kasnije saznao, Edin je imao jako teško detinjstvo iz kojeg je nosio traume. Najverovatnije je to uticalo na donošenje njegovih iznenadnih odluka", rekao je stariji muškarac iz Gornjeg Šehera. Velika potraga u BiH za ubicom Edinom Gačićem… »
Potraga za Gačićem i dalje traje: Policija na "vrućem tragu"; Nagrada za informaciju o ubici 50.000 km
Večernje novosti 12.02.2019
Policija u BiH i dalje traga za višestrukim ubicom Edinom Gačićem, koji je već devet dana u bekstvu, a ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica ističe da ima napretka i da je policija na "vrućem tragu" Policija u BiH i dalje traga… »
Cela Bosna na nogama! 1.000 policajaca u potrazi za najopasnijim balkanskim beguncem: Nagrada od 25.000 evra za informacije o…
Kurir 12.02.2019
Potraga za odbeglim ubicom Edinom Gačićem jutros je intenzivirana, rekao je policijski komesar Kantona Sarajevo Mevludin Halilović. On je istakao da se najviše policajaca nalazi na području Hadžića. "Više od hiljadu pripadnika MUP jutros je na… »
Vesti dana »
„Nedelja, brate, nedelja…“: Studenti vas zovu na današnji protest uz legendarni citat iz „Kengura“ (FOTO)
Nova pre 4 satijoš 16 povezanih
"Najskuplji požar u istoriji" nastavlja da uništava Los Anđeles: Procurila nova teorija o uzroku požara
NIN pre 2 satajoš 17 povezanih