Повезане вести
Ново појачање црно-белих: Јарамаз објаснио због чега напушта Шпанију и сели се у Партизан…
Хот спорт 12.02.2019
Нема дилеме, Партизан је добио велико домаће појачање пред завршницу сезоне у којој се напада титула у АБА лиги, КЛС лиги и куп. После Бургоса, трансфер Огњена Јарамаза у Партизан потврдили су сами црно-бели. Реч је о позајмици… »
Потврђено - Јарамаз позајмљен Партизану (ФОТО)
Вести онлине 12.02.2019
Млади српски бек Огнејн Јарамаз носиће црно-бели дрес до краја сезоне. - Велико ми је задовољство што сам био део породице Сан Пабло. Врло сам захвалан на подршци коју сам добио од навијача и људи из Бургоса, али на крају за… »
Стигла потврда из Шпаније: Јарамаз у Партизану
Вечерње новости 12.02.2019
За мене је најбитније да играм што више, због тога сам донео одлуку да дођем у Партизан - рекао је Огњен. Стигла је и званична потврда из Шпаније - Огњен Јарамаз је нови играч Партизана. Бургос је на свом званичном сајту… »
Званично - Јарамаз позајмљен Партизану!
Спортске.нет 12.02.2019
Досадашњи члан шпанског прволигаша Сан Пабло Бургоса каријеру наставља у београдском Партизану. Ако је јуче увече и било дилеме, од уторка поподне је више нема, пошто је шпански Сан Пабло Бургос на званичном сајту потврдио да… »
Огласио се Сан Пабло: Јарамаз долази у Партизан, али…
Хот спорт 12.02.2019
Шпански тим потврдио је да ће српски кошаркаш појачати редове Партизана. Међутим као позајмљени играч, до краја сезоне 2018/19. У саопштењу Сан Пабло Бургоса се наводи да постоји и опција на продужетак позајмице још годину дана… »
Званично: Јарамаз у Партизану до краја сезоне
Н1 Инфо 12.02.2019
Кошаркаш Сан Пабло Бургоса Огњен Јарамаз и дефинитивно ће обући дрес Партизана, потврђено је из клуба из Хумске. НОТИЦИАС | Огњен Јарамаз сале цедидо ал КК Партизан де Белградо хттпс://т.цо/дкСксКуПКСмв Сан Пабло Бургос је навео… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Лепо време још неколико дана, а онда стиже кошава, РХМЗ се огласио: Од среде пад температуре, ево где ће прво захладнети
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Хаос у стану на новом Београду: Позвали полицију због разбијеног прозора, па их вређали, гризли и насрнули ножем: Осумњичени покушао да побегне током медицинског прегледа
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана