Povezane vesti
"Ja primam nagradu, a Betmen mi tapše!" (foto, video)
Mondo 12.02.2019
Glumcu Milanu Mariću uručena nagrada za "evropsku zvezdu u usponu" - nakon vrednog priznanja, urnebesan post! Sinoć je na filmskom festivalu u Berlinu bilo održana dodela nagrada mladim glumcima koji su ostvarili zapažen uspeh u svetu filma. Među… »
Ni sam nije verovao ko mu aplaudira: Srpski glumac oduševio slavnu holivudsku zvezdu
Blic 12.02.2019
Glumcu Milanu Mariću na čuvenom filmskom festivalu u Berlinu uručena je nagrada "Zvezde u usponu", a ovo je izazvalo i ovacije slavnog holivudskog glumca koji je bio u publici. Ova nagrada dodeljuje se svake godine mladim glumcima širom Evrope, koji su… »
Vesti dana »

Petković odgovorio Vjosi Osmani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Izrael i Hamas razmenili spiskove zatvorenika: Sutra potpis sporazuma o oslobađanju živih talaca i prekidu vatre u Gazi
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu, evakuisane i dve bebe!
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana