Povezane vesti
Robi Prosinečki se hrabro nosi sa zdravstvenim problemima
Sportske.net 12.02.2019
Nije bilo naivno, srećom sada je mnogo bolje. Proslavljeni fudbaler, a sada uspešni selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki pre nekoliko meseci je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, zbog pucanja debelog creva je završio u bolnici, gde je dva… »
Prosinečkog čeka još jedna intervencija: Funkcionišem normalno, naravno da nisam ostavio cigarete
Večernje novosti 12.02.2019
Puklo mi je debelo crevo i onda sam morao na operaciju. Važno je da sam došao na vreme, imao sam dve operacije jer mi se rana otvorila – kaže selektor reprezentacije BiH. Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki, za hrvatski… »
Prosinečki: Normalno funckionišem posle dve operacije
Vesti online 12.02.2019
Legenda Crvene zvezde i sadašnji selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki tvrdi da se dobro oseća posle operacije debelog creva. - Puklo mi je debelo crevo i morao sam na operaciju. Važno je da sam došao na vreme. Imao sam dve operacije, rana mi se… »
Prosinečki: Da prestanem da pušim? Kakve to veze ima sa debelim crevom
Mozzart sport 12.02.2019
„Osećam se odlično, nemam poseban režim ishrane“, poručio je selektor Bosne. Robert Prosinečki, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada selektor BiH, uspešno se oporavlja od operacije debelog creva u novembru prošle godine. Popularni Robi je za… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp: Sporazum sa Iranom je završen, SAD uklanja pomorsku blokadu; Teheran: Memorandum o razumevanju okončao rat
RTV pre 55 minutajoš 17 povezanih
Počinje polaganje male mature, osmaci u ovo vreme u školama na testu iz maternjeg jezika, sutra provera znanja iz matematike
Dnevnik pre 15 minutajoš 13 povezanih
Danas promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, temperatura do 30 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 20 minutajoš 14 povezanih
Ubedljiva pobeda Švedske: Jasin Ajari postigao dva gola protiv „svojih“
Danas pre 25 minutajoš 17 povezanih
Kontroverzan gol Švedske o kom će se dugo pričati: Da li je Tunis žestoko oštećen VIDEO
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih