Повезане вести
Роби Просинечки се храбро носи са здравственим проблемима
Спортске.нет 12.02.2019
Није било наивно, срећом сада је много боље. Прослављени фудбалер, а сада успешни селектор репрезентације БиХ Роберт Просинечки пре неколико месеци је имао озбиљних здравствених проблема, због пуцања дебелог црева је завршио… »
Просинечког чека још једна интервенција: Функционишем нормално, наравно да нисам оставио цигарете
Вечерње новости 12.02.2019
Пукло ми је дебело црево и онда сам морао на операцију. Важно је да сам дошао на време, имао сам две операције јер ми се рана отворила – каже селектор репрезентације БиХ. Селектор репрезентације Босне и Херцеговине Роберт… »
Просинечки: Нормално фунцкионишем после две операције
Вести онлине 12.02.2019
Легенда Црвене звезде и садашњи селектор Босне и Херцеговине Роберт Просинечки тврди да се добро осећа после операције дебелог црева. - Пукло ми је дебело црево и морао сам на операцију. Важно је да сам дошао на време. Имао сам… »
Просинечки: Да престанем да пушим? Какве то везе има са дебелим цревом
Моззарт спорт 12.02.2019
„Осећам се одлично, немам посебан режим исхране“, поручио је селектор Босне. Роберт Просинечки, некадашњи фудбалер Црвене звезде, а сада селектор БиХ, успешно се опоравља од операције дебелог црева у новембру прошле године… »
Вести дана »
Времеплов: Умро српски писац Милутин Бојић, аутор поеме "Плава гробница"
РТВ пре 19 минутајош 1 повезана
Београд: Због радова на трамвајским шинама, у Булевару краља Александра измене у саобраћају до 10. новембра
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 5 сатијош 1 повезана