Povezane vesti

Robi Prosinečki se hrabro nosi sa zdravstvenim problemima

Robi Prosinečki se hrabro nosi sa zdravstvenim problemima

Sportske.net 12.02.2019
Nije bilo naivno, srećom sada je mnogo bolje. Proslavljeni fudbaler, a sada uspešni selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki pre nekoliko meseci je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, zbog pucanja debelog creva je završio u bolnici, gde je dva… »
Prosinečkog čeka još jedna intervencija: Funkcionišem normalno, naravno da nisam ostavio cigarete

Prosinečkog čeka još jedna intervencija: Funkcionišem normalno, naravno da nisam ostavio cigarete

Večernje novosti 12.02.2019
Puklo mi je debelo crevo i onda sam morao na operaciju. Važno je da sam došao na vreme, imao sam dve operacije jer mi se rana otvorila – kaže selektor reprezentacije BiH. Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki, za hrvatski… »
Prosinečki: Normalno funckionišem posle dve operacije

Prosinečki: Normalno funckionišem posle dve operacije

Vesti online 12.02.2019
Legenda Crvene zvezde i sadašnji selektor Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki tvrdi da se dobro oseća posle operacije debelog creva. - Puklo mi je debelo crevo i morao sam na operaciju. Važno je da sam došao na vreme. Imao sam dve operacije, rana… »
Prosinečki: Da prestanem da pušim? Kakve to veze ima sa debelim crevom

Prosinečki: Da prestanem da pušim? Kakve to veze ima sa debelim crevom

Mozzart sport 12.02.2019
„Osećam se odlično, nemam poseban režim ishrane“, poručio je selektor Bosne. Robert Prosinečki, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada selektor BiH, uspešno se oporavlja od operacije debelog creva u novembru prošle godine. Popularni Robi je… »

Vesti dana »