Повезане вести
Бивша Томина саветница изазвала смех код Јоване и Срђана: "Чекам пет сати на шалтеру онај... Како се зове? Папир!"
Србија данас 12.02.2019
Станислава Пак гостовањем изазвала хаос. Станислава Пак Станковић, некадашња саветница председника Србије Томислава Николића гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, код Јоване и Срђана открила је своје муке са државним… »
Бивша томина саветница шокирала: Људи су незадовољни, чекају на шалтеру 5 сати за 1 папир! Ја сам незадовољна! (видео)
Правда 12.02.2019
Станислава Пак Станковић, некадашња саветница председника Србије Томислава Николића гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, код Јоване и Срђана открила је своје муке са државним службеницама. - Има пуно проблема, људи су… »
Бивша томина саветница шокирала у јутарњем програму: Људи су незадовољни, чекају на шалтеру 5 сати за 1 папир! Ја сам…
Курир 12.02.2019
Станислава Пак Станковић, некадашња саветница председника Србије Томислава Николића гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, код Јоване и Срђана открила је своје муке са државним службеницама. - Има пуно проблема, људи су… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 57 минутајош 30 повезаних
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 57 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 16 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних