Povezane vesti
Bivša Tomina savetnica izazvala smeh kod Jovane i Srđana: "Čekam pet sati na šalteru onaj... Kako se zove? Papir!"
Srbija danas 12.02.2019
Stanislava Pak gostovanjem izazvala haos. Stanislava Pak Stanković, nekadašnja savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića gostujući u jutarnjem programu TV Prva, kod Jovane i Srđana otkrila je svoje muke sa državnim službenicama. - Ima puno… »
Bivša tomina savetnica šokirala: Ljudi su nezadovoljni, čekaju na šalteru 5 sati za 1 papir! Ja sam nezadovoljna! (video)
Pravda 12.02.2019
Stanislava Pak Stanković, nekadašnja savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića gostujući u jutarnjem programu TV Prva, kod Jovane i Srđana otkrila je svoje muke sa državnim službenicama. - Ima puno problema, ljudi su nezadovoljni, ja sam… »
Bivša tomina savetnica šokirala u jutarnjem programu: Ljudi su nezadovoljni, čekaju na šalteru 5 sati za 1 papir! Ja sam…
Kurir 12.02.2019
Stanislava Pak Stanković, nekadašnja savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića gostujući u jutarnjem programu TV Prva, kod Jovane i Srđana otkrila je svoje muke sa državnim službenicama. - Ima puno problema, ljudi su nezadovoljni, ja sam… »
Vesti dana »

Tako blizu, a tako daleko: Angelina Topić četvrta, Gardaševićeva razočarala
Večernje novosti pre 1 satjoš 16 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI U ruskom napadu dronom na Kijev poginule tri osobe, među kojima i petogodišnje dete
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih

Tabloidi pucnjavu u Odžacima koriste za huškanje na sukobe:„Vođa protesta upucao čoveka koji je branio opštinu“
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih

Nesreća kod Pančevačkog mosta: Hitna pomoć pronašla mladića sa opekotinama
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih