Povezane vesti
Bivša Tomina savetnica izazvala smeh kod Jovane i Srđana: "Čekam pet sati na šalteru onaj... Kako se zove? Papir!"
Srbija danas 12.02.2019
Stanislava Pak gostovanjem izazvala haos. Stanislava Pak Stanković, nekadašnja savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića gostujući u jutarnjem programu TV Prva, kod Jovane i Srđana otkrila je svoje muke sa državnim službenicama. - Ima puno… »
Bivša tomina savetnica šokirala: Ljudi su nezadovoljni, čekaju na šalteru 5 sati za 1 papir! Ja sam nezadovoljna! (video)
Pravda 12.02.2019
Stanislava Pak Stanković, nekadašnja savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića gostujući u jutarnjem programu TV Prva, kod Jovane i Srđana otkrila je svoje muke sa državnim službenicama. - Ima puno problema, ljudi su nezadovoljni, ja sam… »
Bivša tomina savetnica šokirala u jutarnjem programu: Ljudi su nezadovoljni, čekaju na šalteru 5 sati za 1 papir! Ja sam…
Kurir 12.02.2019
Stanislava Pak Stanković, nekadašnja savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića gostujući u jutarnjem programu TV Prva, kod Jovane i Srđana otkrila je svoje muke sa državnim službenicama. - Ima puno problema, ljudi su nezadovoljni, ja sam… »
Vesti dana »
Čudo u Venecueli: Dete izvučeno živo posle šest dana pod ruševinama (video)
Mondo pre 56 minutajoš 29 povezanih
Pretnje Vidiću odjeknule širom sveta, bivši saigrači iz Mančester junajteda mu pružili podršku FOTO
Nova pre 42 minutajoš 44 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 52 minutajoš 41 povezana
NBS: Broj ugovorenih finansijskih usluga na daljinu nastavlja s rastom
RTV pre 2 satajoš 50 povezanih