Повезане вести
Бивша Томина саветница изазвала смех код Јоване и Срђана: "Чекам пет сати на шалтеру онај... Како се зове? Папир!"
Србија данас 12.02.2019
Станислава Пак гостовањем изазвала хаос. Станислава Пак Станковић, некадашња саветница председника Србије Томислава Николића гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, код Јоване и Срђана открила је своје муке са државним… »
Бивша томина саветница шокирала: Људи су незадовољни, чекају на шалтеру 5 сати за 1 папир! Ја сам незадовољна! (видео)
Правда 12.02.2019
Станислава Пак Станковић, некадашња саветница председника Србије Томислава Николића гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, код Јоване и Срђана открила је своје муке са државним службеницама. - Има пуно проблема, људи су… »
Бивша томина саветница шокирала у јутарњем програму: Људи су незадовољни, чекају на шалтеру 5 сати за 1 папир! Ја сам…
Курир 12.02.2019
Станислава Пак Станковић, некадашња саветница председника Србије Томислава Николића гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, код Јоване и Срђана открила је своје муке са државним службеницама. - Има пуно проблема, људи су… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета од Вучића затражили изборе, подржали глумце Народног позоришта
Сербиан Невс Медиа пре 22 минутајош 25 повезаних
Зеленски: Избори би могли да се одрже ако се гарантује безбедност изборног процеса
Н1 Инфо пре 12 минутајош 39 повезаних
Ово је Милана Недељковића довело на чело БМВ-а: Ево шта о њему кажу колеге и председник Надзорног одбора
Мондо пре 2 сатајош 34 повезане